• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Yakuza serijal

Tekla je ok petica bila je zanimljiva onda je došao neki deo kao sad ću ja da živim u šumi da kupujem opremu za lov pritom je to izvodjenje bilo van svake pameti, morao sam nažalost da prekinem.

Četvorka ima jednu od najboljih scena u serijalu, finale je korektno drago mi je da sam izdržao

6ica me je baš smarala i onda od momenta kad su se dobacivali sa bebom pa sve do kraja 10/10 mgs kvalitet

Vredi li Judgement nastavljati ako me već poprilično smara u početku?
Za sad je kao interaktivni film. Samo gledam animacije i trčim po gradu od tačke A do tačke B.

Jel samo početak takav ili je tako kroz celu igru?

Ni borba mi nije nešto, poprilično je kljakavo.

Konačno je došla i sedmica na red i super je legao potezni battle sistem u igru mada nisam ni sumnjao. Tek sam na nekih 10 sati ali za sada deluje da nema nikakve opasnosti za budućnost serijala.

Ali generalno svaki put se oduševim kakvi su majstori za incremental upgrades, iako igram na PS4 deluje igra modernije nego Yakuza 6 ali ono unaprede gomilu različitih stvari za 2%.

Osvetljenje je za trunku bolje, meniji su za trunku logičniji, mapa je za trunku bolja, više potencijalno smaračkih stvari može da se skipuje itd.

Sve je to 5-7 godina iza većine igara ali kao eto ako se gleda samo taj serijal uvek nešto unaprede iako zapravo samo primene davno viđena logična rešenja.

Krenuo i Lost Judgment i opet ide incremental upgrade momenat gde igra izgleda za trunku bolje nego Yakuza 7 iako je pravljena za isti HW.

Da ih neko pusti da još 10 godina prave igre za PS4 prevazišli bi Naughty dog po grafici. :)

Prešao sam i najnoviju igru u serijalu Like a Dragon: Gaiden.

Mislio sam da će biti baš filler spin off igra a na kraju mi je sigurno među top 3 u serijalu.

Vrlo utegnuta i netipično fokusirana Yakuza igra. Zabavna priča bez fillera i lepo odmereno trajanje igre od 25h da se završe sve smislene stvari.

Meni lično bi bilo bolje da svi delovi više naginju u tom pravcu. Ali dobro, kapiram da mnogo ljudi uživa da 70-80h slow burn grinduje sve i svašta. :)

Bogami, ispade Ishin jedna od najjačih igara u serijalu.
Dobra priča a usudio bih sa da kažem da ima i najbolje mini igre i sporedne aktivnosti.

Bilo je baš pitkih 55 sati, dovoljnih za 62% completion. Svakako je prijala i drastična promena settinga u odnosu na sve ostale igre.

Ko bi hteo da odigra samo jednu Yakuza igru možda to može i da bude Ishin s obzirom da je spin off.

Završio sam Infinite Wealth i za mene je igra 9.5. Pošto je igra 10% gameplay i 90% story ne mogu skoro ništa da kažem a da nije neki spoiler.settings havai su super po meni i dosta je velika mapa sa puno ljudi koji šetajui sve je šareno i živopisno.priča mi je bolja u prošloj igri ima ovde dosta nekih manica i tako.likovi novi su dovoljno dobri da bi bili interesanti i zabavni i sve što se tiče voice acting je TOP.borbe gameplay su skoro iste ko i u predhodnoj igri samo su unapređene i baš su odlične.sidestory su većinom odlične i zabavne.po meni odlično su rasporedili uloge kazume i kasuge koliko ko dobija da se igra sa njima i tako.znam da je sve ovo bzvz napisano ali cela igra je faktički spoiler za sve što bih rekao ili imao da zamerim šta mi se ne sviđa

Prešao konačno i Infinite Wealth za 82h i time ispunio hardcore životnu misiju da pređem sve Yakuza igre. :D

Ukratko, igra ja kao i svaka Yakuza igra za trunku modernija od prethodne, ima manje arhaičnih mehanika i više je mainstream u dobrom smislu.

Ono što je najveće unapređenje je definitivno borba koja je mnogo dinamičnija i zabavnija jer su dodali neke real time momente u poteznu borbu i baš funkcioniše dobro.

Tu je i "mini" igra u koju sam spucao jedno 15-20h pre povratka na main story.

ja sam juce doterao u "mini" igri do druge zvezdice i morao sam da se vratim na main story, tacno bi mi isisala svu zivotnu energiju da sam nastavio grind

Ne znam, mene je držala sve vreme, baš je zarazno a jednostavno. Nisam se vraćao na main dok nisam skroz prešao.

Back
Top Bottom