• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Yakuza serijal

Zavšrio sam i šesticu i uzeo platinu da se u velikom stilu oprostim od serijala.
Odlična je igra i po svim kriterijumima adekvatan kraj Kiryu Sage.

Ono što je po meni značajno je što su substories i sporedne aktivnosti generalno svedeniji i fokusiraniji nego u prethodnim delovima tako da je zapravo moguće završiti sve.
Od ukupno 40h koliko traje igra možda su samo 5h neke tedious besmislene aktivnosti što je za Yakuzu veliki uspeh. :D

Petica je jedina koju nisam igrao baš zbog tih stvari, nisam ni probao ali sigurno je svedenija od petice u svakom smislu.

Yakuza 8 Gets Small Development Update From Ryu Ga Gotoku Studio Head

Yokoyama-san mentioned that the development is progressing steadily and the writing team is currently working on the climax of the story, while some of the actors have already started recording.

While he can’t say when the game will be released yet, he also mentioned that more information will likely come this year.

He also confirmed, as he had said a while ago, that the studio is working on more than one game, even if not all projects are actually ever announced.

Igram Yakuza: Like a Dragon. Za sada mi je 10/10 iskustvo. Chak mi ni ne smeta shto chesto smaraju prichom toliko da me podsetja na MGS4.
Super mi je ideja da se odradi parodija na razne JRPG-ove, pogotovo u Yakuza svetu. Pored glavnih likova koji su bizarni na svoj nachin, sporedni daju boost na sharm igre.

Malko me je smorilo to shto sam morao da igram 5-6-7 sati kako bih zavrshio sa tutorialima, tj. s uvodnim misijama/chapterima, ali vredelo je.

Igra veoma lepo izgleda, turn-based combat je skroz na mestu i ni malo mi ne smeta (verovatno jer sam davno igrao neki JRPG), muzika je odlichna, glasovi takodje, questovi su blesavi i trudim se da ih radim sve...

Nemam mnogo vremena provedenog u igri, mozhda nekih 10-15 sati, ali sam uzhivao maltene u svakom minutu. Pachinko mini igre sam preskochio jer ne kapiram pravila (nije da sam se trudio da ih skapiram), ali ostale sporedne aktivnosti su mi kul.

Konachno imam party od 4 lika, pa nastavljam danas da igram.

U svakoj Yakuzi ima tih momenata jbg, pitanje je samo za šta su vezani.

Uh odigrao jedno 10 sati Yakuza: Like a Dragon. Vidim da ce ovo biti jedno dugo putovanje. Igram sve polako i natenane mini igre, sporedne misije, glavnu pricu. Za sad osim opsirnih diajaloga koji malo smore ostalo na vrhunskom nivou. Otkaceni likovi i potezna borba koja mi je legla ko budali samar su mi najveci plusevi.

Uh odigrao jedno 10 sati Yakuza: Like a Dragon. Vidim da ce ovo biti jedno dugo putovanje. Igram sve polako i natenane mini igre, sporedne misije, glavnu pricu. Za sad osim opsirnih diajaloga koji malo smore ostalo na vrhunskom nivou. Otkaceni likovi i potezna borba koja mi je legla ko budali samar su mi najveci plusevi.
I mene u japanskim igrama ubitacno smore dijalozi koji su previse dugacki,opsirni i bespotrebno dugacki.

odlična igra. ima dosta grinda, ali uglavnom je zabavno :)

Zavrsio pre neki dan Yakuza: Like a Dragon. Trebalo mi je oko 70 sati. Igrao sam i sav side content kako sam ga otkljucavao u toku igre jel bi me smorilo da sam samo pratio glavnu pricu. Tako sam ublazio najvecu zamerku ovoj igri bas bas preopsirni razgovori. Ono pola sata price pa dve borbe od 5 minuta pa ponovo sat vremena price. Sreca pa je prica zanimljiva a ima i ludih side misija pa se moze lakse podneti. Jos jedna sitna zamerka je na napredak likova. Ostanes dugo zaglavljen na jednom nivou i onda naletis na neku random borbu gde ima neki specijalni neprijatelj i odjednom cela ekipa napreduje 5 levela. Igrajuci sve redom sto mi je igra nudila izbegao sam neki veci grid. Ovo su bile neke sitne zemerke na ovu vrhunsku igru.

Ovoliko vrhunski odradjenih likova sto glavnih sto sporednih nisam odavno video u jednoj igri. Ima nekoliko maestralnih side misija a i glavna prica je dobra i zanimljiva. Cak mi je i par mini igara bilo zanimljivo pa sam im posvetio malo vise vremena. Igra jeste smestena i par gradskih blokova ali ima toliko zanimljivog sadrzaja da se ni u jednom trenutku ne primecuje da je game world relativno mali.

Borba je za mene bila posebna poslastica. Kao veliki poklonik potezne borbe u Jrpg igrama sam uzivao svakog sekunda. Raznovrsni protivnici (iako velika vecina ljudski) te teraju da stalno kombinujes skilove i menjas poslove. Retko kada borbu mozes zavrsiti pritiskanjem samo komande za napad. Muzika glasovi takodje odlicni.

Sve u svemu jedan vrhunski predstavnik zanra i pravo osvezenje. Veoma mi se svidja sto je igra za razliku od 90% igara iz zanra smestena u savremeno okruzenje i sto se ne borimo sa nekim nakazama i karakondzulama vec sa ljudskim protivnicima.

Krenuo da igram Dragon Quest XI. Ali cu verovatno da pauziram i odigram nesto drugo. Bice mi mnogo da odigram 3 masivne Jrpg igre za redom.

Posle Jakuze 5 koju sam ugasio na pola negde, potpuno sam se otudjio od serijala pa me zanima po pitanju naslova koje nisam igrao šta je Must Play itd

Yakuza Like a Dragon

Judgment

Lost Judgment (ovde ako sam dobro shvatio postoji i neki DLC koji se baš hvali)...

Yakuza Like a Dragon is must play igra je 10/10(to kazem a ja ne dajem 10 ocenu). Judgment sam igrao tek malo pa ne mogu da ti dam neki veliki utisak da li vredi ili ne ja bih rekao da vredi meni je super zanimljiva i isto odlicno odradjena..ako imas konkretna pitanja za Like a Dragon slobodno pitaj pokusacu sto bolje da ti odg

Posle Jakuze 5 koju sam ugasio na pola negde, potpuno sam se otudjio od serijala pa me zanima po pitanju naslova koje nisam igrao šta je Must Play itd

Yakuza Like a Dragon

Judgment

Lost Judgment (ovde ako sam dobro shvatio postoji i neki DLC koji se baš hvali)...
Meni je Judgment kec bio do jaja sad samo jbg treba paziti da ne dođe do prezasićenja kada se igra više Yakuza igara za redom pa da to pokvari utisak.

Ima svakako Judgment i više nego dovoljno svojih fora ali svakako je ista osnova.

Ja peticu jedino ne planiram da igram pošto ima baš problematičnih delova a ogromna je igra. Prešao sam šesticu direkt posle četvorke jbg.

Back
Top Bottom