• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Jel neko ovde ima Play and Charge kit tj. Xbox Rechargeable Battery za series gamepad? Imam je oko 18 meseci i crkla je izgleda, ne drži duže od 10 minuta. Našao sam nešto na netu da zaprljani kontakti mogu da zezaju, da li se vredi cimati, ili je zrela za kantu? 🪫♻️
Danas probao ponovo ovaj moj battery pack posle sto god, i radi sve kako treba, sumnjam na loš USB port na staroj ploči (loše punjenje ili sl.), sada radi kao doksa. Jedino što još uvek zeza jeste očitavanje vrednosti charge-a, tu baš brlja, ali ko ga j. 😤

• Like
Reactions: Ace

9000 ljudi otpušteno, gomila igara cancel-ovana. Ko se tome nadao posle kupovine Activisiona? Ja nisam jer sam znao da će se ovo desiti ali sam samo običan hejter. Svi koji su se radovali toj kupovini, nadam se da ste još uvek srećni!

Jos jedan u nizu hint-ova da Windows stize na sledecu Xbox konzolu:

"That next generation of Xbox hardware will likely see Xbox and Windows move even closer together, alongside the choice of different stores for Xbox owners. It's also an opportunity for Microsoft to bring more AI-powered features to the next Xbox.

"We're also investing in dedicated silicon to enable the next generation of AI capabilities, that will be transformative in how you actually experience your gameplay," says Ronald. Microsoft will "start experimenting" with some of these AI-powered features on the upcoming Xbox Ally X device, because it has a dedicated NPU chip just like Microsoft's Copilot Plus PCs."

Bas visoke cene, izgleda bas nece da izgube ni cent na njima. Verovatno ih prave toliko malo da ne mogu ni da dobiju popust na kolicinu.

Series S po launch ceni od PS5 digital-a, Series X je sada $100 skuplji od trenutnog PS5, a 2TB SeriesX nekako skuplji i od PS5 Pro-a.

Ubedljivo najgora generacija konzola.

Al barem na SX nisam imao problema sa WiFi i bukom kao na raspalom Pro-u :D

U kom smislu? Meni su obe konzole u istoj sobi jedna pored druge (ruter je u dnevnoj). PS5 preko wifi-ja skida punom brzinom, dok Xbox ne mere preći 150Mbps (DL speed net paketa mi je 500Mbps)

Ubedljivo najgora generacija konzola.

Al barem na SX nisam imao problema sa WiFi i bukom kao na raspalom Pro-u :D

Ne znam kakav je na Pro-u, ali Xbox i PS5 su mi jedan pored drugog a ruter u hodniku i kao što eufrat kaže, PS5 mi skida punom brzinom, Xbox varira nenormalno.

Najgore od svega je što S ima gori WiFi modul od X po onome šta sam ja testirao, bliži je ruteru a jedva hvata signal.

Ne znam kakav je na Pro-u

Evo Pro speed test kod mene na 600mbit optici:
wired ethernet - 550mbit
stari wifi5 router - 400mbit

Pro podrzava WiFi7 standard. Ako mi ikada bude trebao bolji router za bezicni VR [npr za Valve Deckard], definitivno cu isprobati kako radi na novijem ruteru.

Back
Top Bottom