• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XBOX Xbox & Bethesda Games Showcase - 12. jun 2022.

Starfield - Star Citizen & No Man's Sky wanna be, nisam odusevljen.

Kojima is betraying his loyal fans. He has been blinded by greed. We must help him come back to the winning side. PLEASE SHARE THIS PETITION EVERYWHERE.
Not everyone has good enough internet to stream games. Not everyone has enough money to buy a new console or build a new pc. Please Kojima, dont leave us.

To nije bio Kojima, to je bio CGI :LOL:

Last edited:
Jedna od najdosadnijih konferencija koje sam gledao.

Srecom pokazali su Silksong ondah na pocetku , tako da nisam morao puno da obracam paznju kasnije.

Leaker zdravko je bio u pravu!

Silksong izgleda fenomenalno , steta sto datum nismo dobili.

pakao od prezentacije, par decent naslova, sony je izdominirao ipak.
izdominirao je xbox, ali THE PC GAMING SHOW 2022 je izdomirao oba zajedno, plus imamo ubedljivo najboljeg i najduhovitijeg hosta.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Kojima is betraying his loyal fans. He has been blinded by greed. We must help him come back to the winning side. PLEASE SHARE THIS PETITION EVERYWHERE.
Not everyone has good enough internet to stream games. Not everyone has enough money to buy a new console or build a new pc. Please Kojima, dont leave us.

Dok gospodin zavrsi tu igru iovako cemo svi stimovati igre preko cipa u glavi. 🤣

1000 svetova/planeta kako da ne.od tih 1000 985 copy paste ko u mass effect 1..ne znam kakav je no man sky jel i tamo isti slucaj
No man sky daaa, nisam mogao da se setim naziva te igre a automatski me asocirao Starfield na to. Ne znam, ovako preambiciozne igre gde kao mozes sve i svasta, gde tvoje odluke uticu na pricu XD, letenje brodovima, gradjenje baza.. uglavnom budu bezlicne i dosadne a 99% sam siguran da ce tako biti i ovde. Jer svaka druga igra mora da bude open world? Tesko je kad se nema vremena da se zamlacuje covek sa ovakvim igrama, radije volim da opicim Max Payne i COD i nekad linearna igra je 100x bolja od nekog isforsiranog open worlda koji nema smisla i jos je dosadno osmisljen.
Moja neka lista sa ove prezentacije bi bila Scorn, Forza Motorsport i Plague Tale Reqiem a sto se tice sonyja tek tu je mrsavo, taj se nece ukljucivati jos neko vreme :(

Tako je bre, đe ste pošli miševi tosteraški, će Vas tepamo kablovima od napajanja ko korbačem i gađamo RAM memorijom ko šurikenom. PC4L

No man sky daaa, nisam mogao da se setim naziva te igre a automatski me asocirao Starfield na to. Ne znam, ovako preambiciozne igre gde kao mozes sve i svasta, gde tvoje odluke uticu na pricu XD, letenje brodovima, gradjenje baza.. uglavnom budu bezlicne i dosadne a 99% sam siguran da ce tako biti i ovde. Jer svaka druga igra mora da bude open world? Tesko je kad se nema vremena da se zamlacuje covek sa ovakvim igrama, radije volim da opicim Max Payne i COD i nekad linearna igra je 100x bolja od nekog isforsiranog open worlda koji nema smisla i jos je dosadno osmisljen.
Moja neka lista sa ove prezentacije bi bila Scorn, Forza Motorsport i Plague Tale Reqiem a sto se tice sonyja tek tu je mrsavo, taj se nece ukljucivati jos neko vreme :(
Cim cujem da ima tako gomila planeta, odmah znam da su sve te planete male ili prazne, bez nekog posebnog sadrzaja...
Takodje ne moze tu da bude ne znam koliko varijacija, recimo sneg, pustinja, kisa itd, ne mogu da naprave vise od 10 varijacija, a da su vredne pomena.
Tod kao i uvek lazucka, zna da prica, da proda te stvari deci... realno, mnogo impresivnije mi je zvucala najava za Fallout 4, sa sve gradnjom, a ovo nije bilo ni do kolena toj najavi, sad je vec sve to vidjeno... bas deluje igra dosadno i prazno...

@2CR4ZY bas to.. ma idu mi na k**** ove danasnje igre gde sve mora biti open world, sto vece, sto nacickanije a u stvari prazno do bola, skill tree obavezno, blueprints i ostala sranja itd itd... a kvalitet price i same igre 0

Back
Top Bottom