• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

World Cup 2022

Da smo se povukli na 3:1 i opet primili dva gola, bilo bi ono, šta se povlačimo, bolje da smo napadali sve vreme, napad je najbolja odbrana...

Znaci u petak je trenutak istine, reko da bacim sad utiske, jer trenutno imam vremena, ono sto smo videli do sad, ne obecava, protiv Brazila nismo pokazali ni napad ni odbranu, a protiv Kameruna smo pokazali napad, ali ponovo nismo odbranu.
Tako da je odbrana problem, ne samo na ovom turniru, vec neko vreme, samo sto se to nije pokazivalo, jer sem Portugala nismo imali teske rivale, osrednju Svedsku ne racunam, a cim smo dosli na Dance, razbise nas 3:0, Danska koja sada nije uspela ni grupu da prodje i to dovoljno govori.
Govori da jednostavno nemamo kvalitet koliki mislimo da imamo i to sto nas je usralo protiv Portugala, ne daje nam za pravo da mislimo da smo odjednom dzet set, ne racunam ni osrednju Norvesku.

Sa druge strane, ono sto jesmo pokazali jeste lepa i napadacka igra, ali dzabe to ako imas pola tima, imas napad, a nemas odbranu... te smotan Kamerun koji nikome nije dao gol, nama daje tri komada... cim je Pavlovic izasao, raspali smo se... on nam je jedino kvalitetan i brz odbrambeni igrac, a ovo ostalo je sve raspad, Milenkovic ima kvalitet, ali je spor, on i ostali nisu za ovakvu postavku igre, gde igramo sa samo tri defanzivna... kao sto rekoh ranije, ako ce samo tri igraca biti u odbrani, moraju biti brzi ko Pavlovic, a mi nemamo tri Pavlovica.

Pozitivno je to sto smo dali tri gola Kamerunu, a mogli smo jos bar tri da im uvaljamo, dok je Svajcarska uspela da im da samo jedan... to pokazuje napadacki potencijal, ali dzabe sve sa onakvom odbranom, kad ti ni sa dva gola prednosti nisi miran, pola sata pred kraj utakmice.

Ja se jedino nadam da su nasi izgoreli u zelji da se pokazu sto bolje, pa su zato odigrali losije nego sto umeju.

Primetno je i to da Pixi bas dobro i ne barata odbranom, sto ne cudi, on je ofanzivni genije, ali ne mozes da totalno ignorises odbranu, jer igra se na oba kraja, neces ti svaku utakmicu dati 5 golova, pa da pobedis 5:4...

Sto se tice utakmice sa Svajcarskom, sta ocekivati... ne verujem da ce da krene odmah ofanzivno na sve ili nista, jer ko ce da uhvati Sacirija kad krene u kontru, jedino Pavlovic ako bude u blizini.

Ocekujem da krene oprezno, opet sa jednim napadacem, opet sa nekim defanzivnim veznim tipa Gudelj, uglavnom neka defanzivnija postavka, tako prvo poluvreme ili do 60 min, a onda ce pokusati na sve ili nista sa dva ili na kraju tri napadaca.

Svajcarci ocekujem da igraju bunker, spremni za kontru.

Mada kad pogledas, njih je Brazil dobio sa samo 1:0, doduse bez Nejmara, dok su nas dobili 2:0, plus propustili gomilu sansi, da ne pricamo i o Kamerunu, svakako su pokazali mnogo vise od nas na SP, ali ajde da se nadamo da su nasi pregoreli u zelji, jos nisu nasli formu, aklimatizovali se, usrali se (ne verujem da je to slucaj), oporavili se, odmorili se... u svakom slucaju, u petak je momenat istine, dal je neki spoljni faktor, ili smo mi zaista toliko losi... mislim da sad imamo jaci tim nego sto smo imali pre 4 godine, jaci napad, ali i slabija odbrana... dok oni mislim da imaju malo losiji tim, ali ocigledno imaju jaku odbranu, bice tesko to probiti, jos ako postave bunker, a sudije nas opet zaborave, eto nerviranja u najavi...

Last edited:
Uh kad HELGA SVIRA OFSAJD NEMA ZAJEBAVANJA

EDIT : HAHAHAHAHAHAH GOL IPAK HAHAHAHAHAHAHHAHA KAKAV HAOS

Sutra idu dalje Srbija i Kamerun

LjnXShh.jpg

I ja mislim da su Španci namerno izgubili.

Nego, ovi američki mediji koji prenose fudbal su komični, Amerima izgleda nije dovoljno da pokažu tabelu i podvuku crtom da prva dva tima u grupi prolaze, nego moraju da udare i veliki X pored imena i ispod tabele napišu objašnjenje da timovi koji imaju X prolaze 😆

lol.jpg

Izbegli Brazil, ukrstaju se sa Portugalom u cetvrtfinalu. Vece sanse za polufinale.

Jedino mi je drago sa jedne strane sto nece igrati ponovo sa Hrvatima.

A i na proslom/pretproslom EP su isto tako stimali protivnike.

Španci smislili - Pobeda ili remi protiv Japana, susret sa Hrvatima u 1/8 finala i ulazak u deo žreba u kojem su Brazil i Argentina;
Poraz od Japana, slanje Nemaca kući, Maroko u 1/8 finala i deo žreba sa Francuskom i Engleskom.

Posle ovog ludila mozda bi trebalo da se zabrinemo da Kamerun ne pobedi Brazil...

Back
Top Bottom