• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Wonder Woman

Ultimate God Gohan

Maki Asus
Patron
Reaction score
4,138
Warner Bros. Games - Wonder Woman - Official Game Announcement Teaser [dyA8lnp9Tzg - 1988x1118...png

She will fight to unite the warriors of two worlds. You are Wonder Woman.

In development by Monolith Productions, creators of the critically acclaimed Middle-earth: Shadow of Mordor and sequel Middle-earth: Shadow of War this open-world action-adventure game will feature the beloved DC Super Hero, Wonder Woman.

The single player open-world action game will introduce an original story set in the DC Universe and allow players to become Diana of Themyscira in the fight to unite her Amazon family and the humans from the modern world.

Powered by the Nemesis System, gamers will forge deep connections with both enemies and allies as they progress from a heroic fighter into a proven leader.

Igracu jer je to opet Monolith igra sa nemesisom, racunam da ce svet i gameplay biti dovoljno da nadvlada nezainteresovanost za wonderwoman.

Ne znam o čemu pričaš. Talionova priča se završila (iako je non-canon) tik pred početak Družine Prstena, tako se završava Shadow of War. Nema logike da bude ikakvog nastavka.

Nije se prica zavrsila, nego masa vise nece biti voljna da je kupuje.
A zna se da će wonder vuman da kupuje masa
Mogu lako da popuše sa ovom igrom isto kao square sa avengersima.
Na šta su ovi spali posle F.E.A.R.-a. :(

Jel glavni dizajner ove igre žena?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Iskreno nije ni fear neka igra osim možda keca a i on je prosećan fps sa solidnim horor forama,ništa specijalno...

Mordor sam prešao tri puta, War dva puta (duža je igra od keca) i super su mi zabavne igre, malo seckaš orke, malo lete glave na sve strane. Family fun!

Odličan je Mordor samo nisam imao snage da ga završim, sad sam više disciplinivan sa open world pa bi ga verovatno lagano prečistio.Nemesis sistem mi je bio neverovatan kad sam ga prvi put iskusio to mi je jedna od revolucija prošli gen neiskorišćena kako je moglo ofc

A zna se da će wonder vuman da kupuje masa
Mogu lako da popuše sa ovom igrom isto kao square sa avengersima.

Iskreno nije ni fear neka igra osim možda keca a i on je prosećan fps sa solidnim horor forama,ništa specijalno...
Da da, prvi deo je prosečan FPS sa najboljim AI-em protivnika i napucavanjem ikada...

Ne znam na sta su spali, ove dve shadow igre su bile top tier.

Mordor sam prešao tri puta, War dva puta (duža je igra od keca) i super su mi zabavne igre, malo seckaš orke, malo lete glave na sve strane. Family fun!

Ne zamerite mu, nije on to ni probao a kamoli odigrao. Samo padobranski troluje po obicaju.

Gde sam uopšte pominjao Mordor igre? Pomenuo sam jednu od mojih omiljenih igara, razloge zašto je ta igra legendarna i da studio koji je napravio tu igru sada pravi igru o jebenoj Čudesnoj ženi.

Nadam se da će biti starih Wonder Woman Kostima

3Svaqsv.jpg

A koliki je procenat dobrih igara po stripovima/filmovima? I baš mi Wonder Woman uliva poverenje da će biti dobra igra. Batman bar ima gadžete, mrak i zanimljive negatovce, Spider-man je cool tinejdžer koji se na moćan način vere kroz New York. Zato su neke igre po ovim likovima bile i dobre. Šta Wonder Women može da ponudi osim sexy guzice?

I prvi film je bio shit ali veštački nahajpovan zbog žene super heroja, žene režisera i DC zaluđenika koji su tada dobili ozbiljne komplekse od uspeha Marvela. U svakom slučaju će biti gora igra nego da su pravili neku originalnu igru kao što su bile No One Lives Forever i F.E.A.R. Ova igra se pre svega pravi jer se oni koji je plaćaju nadaju da će se dobro prodati kao što se prodao prvi film i ti isti likovi van Monolith-a su već definisali bar 30 stavki koje igra mora da sadrži jer će tako po njima dobiti najbolje review-e u ludoj današnjici i dobro se prodati i zbog čega zapravo neće biti dobra igra.

U svakom slučaju tupim ga mnogo, nervira me što nekad legendarni studiji ne mogu više da prave originalne igre već na silu, da bi preživeli, prave igre po popularnim filmovima koji su i sami bili shit. Sigurno su likovi koji su pravili prvi F.E.A.R. maštali da prave igru po Čudesnoj ženi.

Back
Top Bottom