• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

Naleteh na ovo u Era thread-u za Complete Edition

Postoji i opcija da se player light ocuva unutar pecina [koje bi bila totalni mrak bez cat eyes potion-a]

2414-1-1494130322.jpg

2414-2-1494130321.jpg

2414-0-1496099671.jpg

2414-1-1496099670.jpg

Ali ovaj mod moze i da upropasti neke zone, igra nije pravljena da izgleda dobro uvek bez laznog svetla koje obasjava Geralt-a:
2414-2-1496099741.jpg

2414-3-1496099741.jpg

Hoce li ovo imati nekog uticaja na Steam Deck? Da ne bude pada performansi kada se igra na njemu?

Ugradjen FSR2 ce svakako pomoci, a videcemo da li ce zadrzati npr jednostavniju staru vegetaciju na slajderima za kvalitet grafike.

Instaliram ja sinoć witchera na ps5, čisto da budem spreman za patch. Krenem igrati verziju sa diska dok se updateuje u pozadini. Mutnjikava slika ali gameplay butter smooth 60fps. Igra se updateuje, pokrenem je ponovo - sub 30. Onako baš loših sub 30. Izguglam šta se dešava - OG izdanje je imalo unlocked framerate pa su ga vremenom zategli, ali ja igram ps4 pro verziju koja radi u 4k checkerboarded i 25fps :(

Nije ni čudno da su konzolni igrači uzbuđeni zbog nextgen patcha

/ducks

Instaliram ja sinoć witchera na ps5, čisto da budem spreman za patch.
Na PS5 nece biti patch, nego nova verzija igre. Savegame ce moci da se prense, i da se veze za GOG nalog za cross-platform play.

Zar nije bili priče da će se dobijati besplatno? Ili to važi samo za pc?

Svi dobijaju besplatni upgrade, ali na PS5 nema potrebe da se drzi stara PS4 instalacija kada ce se svakako morati da se skida standalone PS5 verzije igre.

ako nekom treba ko pocinje ponovo w3 a zaboravio je sve vezano za decision iz proslih igara sta se prebacuje u w3 :) meni treba ja sam sve zaboravio :D

Back
Top Bottom