• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

U planu su, ne bih ostavio sve nezavršeno, nadam se da su održali jak standard likova i ideja, jer je bilo baš dosta truda uloženo da se izađe iz klasičnih CRPG zapleta koje smo viđali pre.

Ne bih da kvarim ugođaj drugih završetaka, najverovatnije ću posle par godina da probam ponovo da pređem igru, ali ovog puta najtežoj težini i bez mape. Ali da budem iskren, iako su oni načičkali sve svetove sa tim interesantnim mestima, retko koje blago u suštini ispomaže, jer kako se brzo uzdigneš sa nivoima sve te trice i kučine koje nalaziš postaju yastarele.
Ne moraš bez mape, dovoljno je da pogasiš markere. Realno ništa sem places of power ne daje ništa bitno, ali kul je nabasati tako na event ili mesto.

Nemoj igrati new game plus, loše je balansiran i brzo postaneš jako OP, više nego u base game. Glavni problem je što cena itema raste sa levelom, a u NGP level svega se nastavlja tako da dok stigneš do novigrada prodavaćeš pocepane banditske gaće za hiljade zlatnika.

Ne moraš bez mape, dovoljno je da pogasiš markere. Realno ništa sem places of power ne daje ništa bitno, ali kul je nabasati tako na event ili mesto.

Nemoj igrati new game plus, loše je balansiran i brzo postaneš jako OP, više nego u base game. Glavni problem je što cena itema raste sa levelom, a u NGP level svega se nastavlja tako da dok stigneš do novigrada prodavaćeš pocepane banditske gaće za hiljade zlatnika.
Nisam ni planirao da ga pokrećem, ali hvala na upozorenju. Pa vidi, nije da ima i previše tih random encounter kvestova svuda. Na Skellige ostrvima sam izgore jer su samo razbacali nasumično znakove pitanja po vodi, i to je sve bilo jedno veliko ništa, čak skoro nijedan random encounter ili zanimljiv lokalitet. U Novigradu se to toliko ne oseća jer je prepuno kvestova i zadataka sa čudovištima...
U svakom slučaju prenesem utiske kada završim i ekspanzije.

Nisam ni planirao da ga pokrećem, ali hvala na upozorenju. Pa vidi, nije da ima i previše tih random encounter kvestova svuda. Na Skellige ostrvima sam izgore jer su samo razbacali nasumično znakove pitanja po vodi, i to je sve bilo jedno veliko ništa, čak skoro nijedan random encounter ili zanimljiv lokalitet. U Novigradu se to toliko ne oseća jer je prepuno kvestova i zadataka sa čudovištima...
U svakom slučaju prenesem utiske kada završim i ekspanzije.
Ja sam i dalje ubeđen da je igranje sa quest markerima glupavo i samo trigeruje nepotrebno ljudima OCD. Lud si ako si čistio ostrva na skellige 🤣 Bukvalno dobiješ đoku i bitke sa sirenama

Da si ti meni živ i zdrav, kada sam shvatio već u Novigradu da je sve to sa znacima pitanja većinski besmisleno osim par dobrih dungeon-a u početku igre (prvi susret sa Leshenom u nekoj pripizdini koju sam našao uz pomoć one lampe i bez ikakvih pokazatelja i kada me je oprao kao ništa, mislim da sam 6 nivo bio, stvarno je napravio jak utisak i zentao sam do 20-tog nivoa da naletim na još jednog, a onda sam skapirao da mogu da ga izgazim kao da je ništa.)
Voleo bih da je to sve smislenije sa Skellige urađeno, ovako samo lutaš ko kreten po vodi i skupljaš buriće...

Па никад дочекати јебено месо, да видимо напокон видео неке од тих надоградњи. Нарочито ме интересује на конзолама.

Stari HD texture mod, physix kosa, mozda malo bolje geometrija ponegde [zna bas cesto da bude ultra lowress], RT senke i dosta. Konzolni igraci ce dobiti vecu rezu i framerate i uzivace.

Ako bude vise od toga, bice to prijatno iznenadjenje. :)

A svakako nece biti grafika kao kod prerelease demo/trejlera gde su nagruvali grafiku drasticno vise od finalnog proizvoda.

Компаније врло ријетко користе фановске модове да набуџе званична реиздања, то прво.

Back
Top Bottom