• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

Zvace se complete ne enhanced, a @Solid Snake ako imas i dalje snage da igras, spomenuo sam ranije neke gameplay overhaul modove, mozes tu da dobijes dubinu i raznovrsnost koja ti je falila.
Па одиграћу експанзије неком приликом, али пошто играм на PS4, модови отпадају. А шта тачно све има у тим модовима?

Zavisi na sta se mod fokusira, ove vizuelne nemam sta da opisujem, ovi za gameplay menjaju bas mnogo, promenjeni skillovi, skill tree progression, gear stats, alhemija sa sekundarnim supstancama i nivoima kao u starim igrama, nema vise i-frames za dodge i roll, sign spama i neunistivog quena, dodat poise, parry, stamina se trosi kod napada, attack bending i jos gomila stvari.
Kad se prokljuvi vanila sistem, igra moze da se predje sa toljagom na death march, a kamoli ako se zloupotrebljavaju broken buildovi, jednostavno je nisu tu dovrsili lepo nego su nalepili i-frames i quen i teraj dalje, modovi to jako lepo ispravljaju, i raznovrsnost u igri je obavezna

Q2 2022. za Enchanced edition

cyberpunk-witcher-release-dates-1440x767.jpg

Sto kasnije izadju ove nextgen verzije, to su vece sanse da cemo ugrabiti bolji GPU.

Stoji mi Toussant quest netaknut.... igracu jednog dana.

Taman sam dosao da te pitam da li su koristili prevode Carobne Knjige, i kada sam video na njihovom sajtu da im pomazu i prevodioci citavog serijala, mogu da spavam snom pravednika. Iskren da budem moglo bi vise igara da imaju opciju titlova na nasem, pogotovo za ljude koji ne parlaju engleski dobro, a nije da ih nema. (npr. Disco Elysium, to samo vristi da bude prevedeno na nas jezik)

Odlozen EE, CDPR je preuzeo projekat od Saber Interactiva na sebe.

Ili je posao bio preobiman za Saber ili ovo :

Last edited:
Kao sto sam rekao vec par puta kada su ranije odlagali...

just make it good

Svakako sto kasnije igra izadje, vece su sanse za kupovinu boljeg GPU-a. :D

The CD Projekt executive team also clarified that press “insinuations” that the next-gen version of The Witcher 3: Wild Hunt is in development hell or that it’s been delayed for a long are inaccurate. All the developer is saying is that they have taken development back in-house and evaluating the release timing requires a bit of internal investigation. “Nobody” is saying that it’s delayed or that they’re looking at a “monumental time gap” for release.

Incidentally, the reason behind the decision to bring development back in-house was indicated as “recommendations from the developers in charge of the project.”

Asked about how many developers will be required to finish the development of the next-gen version of the game, Kiciński answered “not many.”

Evo sad prvi put cujem to za development hell, ovo je samo jos jedan probijen rok zbog izgleda slabe organizacije u firmi, sto je ocigledno vec normalno za cdpr.

Pa nije nikakav dev hell. Igru je razvijao studio u Rusiji i CDPR je morao da preuzme development na sebe iz očiglednih razloga. Ne znam to ima veze sa organizacijom.

"preuzeli smo development zato sto podrzavamo ukrajinu", masa drugih bi jedva docekala priliku da tako nesto kaze.

"preuzeli smo development zato sto podrzavamo ukrajinu", masa drugih bi jedva docekala priliku da tako nesto kaze.
Па није да Пољаци не подржавају Украјину и здушно мрзе Русију, али вероватно ови из CDPR-a имају толико соли у глави да јавно не говоре о томе и тиме изгубе руско тржиште.

Back
Top Bottom