• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Genijalci uz smesne system requirementse stavili da je to obavezno, a samo novije ploce imaju taj TPM.
MJKRSFT bed gaj.

Elem, resenje kojim se ovo zaobilazi je veoma jednostavno:

What's the workaround? Basically, you need to create a bootable Windows 10 USB drive
and then replace the install.wim file in the ‘sources’ folder in Windows 10 USB with
the install.wim file from Windows 11 ISO image.

Dakle, samo u Win10 .iso zameniti install.wim sa onim iz Win11 .iso-a. (y)

Last edited:
Hm...

Imam TPM na procesoru, i enableovan je, ali ovaj Windows Health Checked mi priča da ne mogu da instaliram Win11 kada izađe jer mi fali TPM.... wtf... čak i kada odem na tpm.msc stoji TPM is ready for Use

Hm...

Imam TPM na procesoru, i enableovan je, ali ovaj Windows Health Checked mi priča da ne mogu da instaliram Win11 kada izađe jer mi fali TPM.... wtf... čak i kada odem na tpm.msc stoji TPM is ready for Use
Proveri i da li je ukljucen secure boot u biosu.

Nema veze sa tim, onaj app mi pokazuje da nekompatibilno navodno zbog grafičke, što mi je suludo.

Inejblovan mi je TPM 2.0 je na ovom procu.

Nema veze sa tim, onaj app mi pokazuje da nekompatibilno navodno zbog grafičke, što mi je suludo.

Inejblovan mi je TPM 2.0 je na ovom procu.
DX12 Ultimate karte trazi koliko sam razumeo, sto bi znacilo u prevodu RTX 2xxx/3xxx ili Radeon 6xxx serija.

Da kartice sa Feature Details 12_0 i 12_1/12_2. Moja je samo 12_0

Mada, vidim da neki likov instalirali na krš kompovima, tako da ono.

Sprdate da su potrebne te grafičke za ovaj sramotan izgovor za novu verziju Windowsa?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

A da malo procitate sta sam napisao sinoc? Bukvalno par postova iznad objasnjenje kako da se zaobidju ta sranja.
Jutros sam probao, radi ta fora bez greske. Instalirao ga na 10 godina staru platformu sa RX 480. Stavio ga na neki poluispravni hard, pa cu povremeno koristiti par dana...

Svidja mi se, bez dubokog gledanja pod haubu ovo je Win10 u novom odelu. (y)
Za sada mi je samo iritirajuce sto su izbacene opcije za taskbar - small icons i ono never combine labels. To mi je uvek bilo prvo sto ukljucim nakon instaliranja Win10. Ali kontam da ce i to moci da se sredi nekim programom ili registrijem, ako u finalnoj verziji vec ne vrate...

goiks4.png

Za sada mi je samo iritirajuce sto su izbacene opcije za taskbar - small icons i ono never combine labels.
ha? imam 3 monitora i moram da sve prozore grupisem u jedno dugme?
Vratice to sigurno...

Back
Top Bottom