• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

WiiU Wii U Hack Help

Jel imas 3.5" HDD? Mozda prosto trosi previse struje? Posto predpostavljam da plavi USB sluzi za DATA, a beli sluzi za dodatnu struju Kapiram da bi mozda mogao da probas da ovaj beli USB port ubodes u produzni i da drugi kraj produznog bude uboden u USB port na kompu, laptopu ili punjac za telefon.

Jel imas 3.5" HDD? Mozda prosto trosi previse struje? Posto predpostavljam da plavi USB sluzi za DATA, a beli sluzi za dodatnu struju Kapiram da bi mozda mogao da probas da ovaj beli USB port ubodes u produzni i da drugi kraj produznog bude uboden u USB port na kompu, laptopu ili punjac za telefon.
2.5 je.Imam opciju jedino da ukljucim u struju. Pc mi nije blizu. Mozda to probam. Mada mi ne deluje kao elegantno resenje 🤣

Mislim da to nije problem do struje već do konkretnog sata na usb adaptera jer nisu svi hdd kontroleri kompatibilni sa Wii U konzolom.

Recimo, ja sam spajao eksternu 3.5 HDD fioku sa sopstvenim napajanjem na Wii U i imao sam probleme, transfer se prekidao posle određenog vremena ili tako nešto, ne mogu sad da se setim. Kad sam promenio fioku (hdd je ostao isti) sve je proradilo besprekorno.

Good to know. Jel gubimo nesto ako prosto instaliramo igre na neki mali USB2.0 flash drive umesto na HDD?

Mislim da to nije problem do struje već do konkretnog sata na usb adaptera jer nisu svi hdd kontroleri kompatibilni sa Wii U konzolom.

Recimo, ja sam spajao eksternu 3.5 HDD fioku sa sopstvenim napajanjem na Wii U i imao sam probleme, transfer se prekidao posle određenog vremena ili tako nešto, ne mogu sad da se setim. Kad sam promenio fioku (hdd je ostao isti) sve je proradilo besprekorno.
Tako i meni deluje. Deluje kao da je problem u samom adapteru.

Treba za svaki slucaj iskljuciti i sleep opciju na Wii U. Ume i onda da zeza,
  1. Turn on your Wii U
  2. Go to Settings
  3. Go to Data Management
  4. Press and hold down on the D-Pad for about half a second
  5. While holding down down on the D-Pad, press and hold the + and - buttons and keep them pressed down until you see a prompt referring to the HDD sleep mode
  6. Select disable - you will be advised that this setting might consume more energy

Back
Top Bottom