• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Warhammer 40/41k

340099275_940219777290843_1684318856478036443_n.jpg

Jel neko od nas igra AoS? Ja bih voleo da probam ali bih odma dao 1000e za minijature, to mi je too high barier to entry. Jel ima neko iskusta sa tabletop wargamingom? Sry sto je off topic ali nemamo temu za ovo, ne znam ni da li je vredno otvarati ako niko ne igra :D

Najbolje bi ti bilo da odes u klub Zmaj i tamo da pitas kad se skupljaju AoS igraci, pa da bacis pogled na koju partiju. Ako imas srece naici ces na nekog ko ce ti ustupiti minijature za igru.

Za pocetak pogledaj online ili u domacim klubovima kako idu bitke, pa tek onda sakupljanje armija.

I uvek baci pogled na KP/Ebay za cheapo figurice. :D

Gledaj oglase na flea market sekciji forum.klubzmaj.org, tamo ces naci mnogo vise ponuda nego na KP.

Ma gledam ja battle report, to je jedino sto i radim dok radim na poslu :D. Kapiram koncept ali nije isto kao kad imas armiju jer trebas znati koje komande zadati i sve to. Ebay sa shipingom nije jeftin, barem ono sto sam video a klubzmaj je toliko nepregledan meni da uvek odustanem posle pet minuta lurkanja :D Al sam se javio na discord, fini ljudi :D...svakako planiram da do kraja godine odem jednom, taman da se castim za ng :)

Da, najavise to na E3-u, definitivno jedna od najocekivanijih 40K igara.

Back
Top Bottom