• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 Switch PC VR (Valve Index, Oculus Quest, PSVR...)

Probao sam HL Alyx i prvi onaj osecaj na terasi, srce da mi stane, wow reko.. Ovako nesto nisam iskusio, kad su me u liftu sacekali, srce ponovo preskace haha :D Igrao sam svega 35min, baterija je bila na 38% i slistila se samo tako, u Virtual Desktopu sam odvrnuo na max, 120fps pa jel moguce bas toliko da jede? Nemam reci, definitivno odlicna stvar, toliko realno da nemam reci, nisam ocekivao da je ovako

Ne bi trebalo da streaming tako srče bateriju, imao sam mnogo duže Alyx sesije od toga i nisam imao problem sa baterijom

Zato je VR igre teško oceniti na osnovu videa ili slika i grafika na njima nije presudna stvar. Potpuno je drugačiji osećaj kada se igra.

Ja se spremam da probam Alyx na ROG Ally Z1, povezan na Quest 2. Drugačije ne mogu da iskusim igru. 😅

Zato je VR igre teško oceniti na osnovu videa ili slika i grafika na njima nije presudna stvar. Potpuno je drugačiji osećaj kada se igra.

Ja se spremam da probam Alyx na ROG Ally Z1, povezan na Quest 2. Drugačije ne mogu da iskusim igru. 😅

Oduvan sam da nema dalje. Mozda jedina greska sto sam odmah poceo sa Alyx i sto ce mi sve druge igre biti jadne naspram ove... Grafika, animacija,pokreti dok se gleda kroz naocare, kao da si u filmu nekom. Uzeo one flase,otpatke,bacam,okrecem...cucim,zagledam...zaista neverovatne mogucnosti :) Ko se bar malo misli dal da uzme VR, nek kupuje momentalno i ne zali :)

Ne znam jesi li probao VR igre ranije, ali mogu da ti preporučim neke koje su meni bile odlične na raznim platformama, a da su dostupne za Quest.
  • Beat Saber (ako voliš rhythm igre, obavezno štivo)
  • Moss 1 i 2
  • Superhot VR
  • Walkabout Mini Golf
  • The Walking Dead: Saints & Sinners

Edit:
Dopuna:
  • I Expect You To Die (ima više delova, ja sam igrao prvi)
  • Pistol Whip (ako voliš rhythm igre)
  • Tetris Effect: Connected

Velika je šteta što su ove igre ostale zaglavljene na PSVR1:
  • Statik (meni jedna od najboljih igara, sjajno osmišljena)
  • Call of Duty: Infinite War Jackal Assault VR Experience (besplatna, kratka, ali sjajno iskustvo)
  • Star Wars Battlefront: Rogue One X-Wing VR mission (samo zbog ovog sam kupio Battlefront, non-VR deo me nije zanimao)
  • Astro Bot: Rescue Mission (ovo svakako neće dalje od PS platforme, kad bi ga barem ažurirali za PSVR2...)

Last edited:
Ne znam jesi li probao VR igre ranije, ali mogu da ti preporučim neke koje su meni bile odlične na raznim platformama, a da su dostupne za Quest.
  • Beat Saber (ako voliš rhythm igre, obavezno štivo)
  • Moss 1 i 2
  • Superhot VR
  • Walkabout Mini Golf
  • The Walking Dead: Saints & Sinners

Edit:
Dopuna:
  • I Expect You To Die (ima više delova, ja sam igrao prvi)
  • Pistol Whip (ako voliš rhythm igre)
  • Tetris Effect: Connected

Velika je šteta što su ove igre ostale zaglavljene na PSVR1:
  • Statik (meni jedna od najboljih igara, sjajno osmišljena)
  • Call of Duty: Infinite War Jackal Assault VR Experience (besplatna, kratka, ali sjajno iskustvo)
  • Star Wars Battlefront: Rogue One X-Wing VR mission (samo zbog ovog sam kupio Battlefront, non-VR deo me nije zanimao)
  • Astro Bot: Rescue Mission (ovo svakako neće dalje od PS platforme, kad bi ga barem ažurirali za PSVR2...)

Ma nikad u zivotu nisam probao, zato sam tako i pod utiskom :)

Hvala, prebiracu nesto

Back
Top Bottom