• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Vocal Trance

Oprosti Yonai paziću ubudće, par puta sam kačio non-vocal trake pa reko ne smeta a ovaj miks baš gotivim iz tog perioda

Mislim, što se mene tiče, nisam neki namćor koji hoće sve da zabranjuje, ali jednostavno volim vocal trance... To je muzika koja je baš to što jeste zahvaljujući vokalima ❤️

Danas moram i ovu pesmu da postavim... jedna od najboljih stvari... vocal trance koji je prešao i u progressive vode... Ashley Tomberlin i Luminary će da označe definitivan povratak ove teme na secret level mapu :sneaky:

I divno je videti kako je i TwiSteR dao lep doprinos nakon duge tišine na ovoj temi 🎈🎉🎊

Evo me tu nakon ko zna koliko vremena... I naravno kuckam na temi Vocal trance 🎧

Danas sam slušao samo pesme gde je vokalista divna Stine Grove. Njen glas je nešto izuzetno, jedna je od istinski retkih gde se uopšte ne koristi elektronska obrada njenog glasa. Sve je prirodno, autentično i ona zaista donosi "dreamscape" kada se sluša... takav raspon glasa i senzualnost su nešto što uopšte nije česta stvar u današnjoj muzici, gde je autotune na svim nivoima previše čest 🙁

Ovo je jedna pesma koju je Stine juče postavila na YouTube... Chillout vokalna verzija pesme koju je ove godine objavila sa ruskim producentom i DJ-em Costa. Costa je prisutan u žanrovima - atmospheric melodic vocal progressive trance, chill out i melodic house. Ukratko u žanrovima koji su prijemčivi svakome ko voli vocal trance 😊

Ovo... ovo je jedna i jedina Stine... 🎧✨🎧

Ja sam na YouTube u komentaru ispod videa dodao i jedno moje mišljenje o pesmi uz jedan mali kuriozitet - Stine Grove ima rođendan šestog marta, dok je moj rođendan petog. Ima nekoliko meni bliskih ljudi koji takođe imaju rođendan šestog marta, tako da je sve ovo jedan mali znak ✨

I tako...

Danas je dan za Stine Grove i njen divan glas...

Inače, ovo je ta pesma Mirror of my Dreams u originalu 🎧

🌺✨💫🌺✨💫✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫🌺✨💫 🌺 ✨💫🌺✨💫 🌺

Obožavam ovakve stvari... Kada te pesma svojim bitom, svojom melodijom, spotom, pričom i tekstom pogodi pravo u srce...

One & only ❤️ ✨🎧

Ana Criado 🎆

Back
Top Bottom