• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Pročitao sam detaljno dev diary u poslednjih nekoliko meseci, i ne mogu da se otrgnem utisku kao da igru prave Piter Molinu, Tim Šefer i Tod Hauard. Toliko lepih i detaljnih obećanja, a tako sve izgleda... *pljeh* kao da gledam neku visokobudžetnu igru za mobilni. Ne handheld, već mobilni. Mislim da će igra i morati tako da se odigra - da znaš ceo backstory kreiranja igre, da dobro upamtiš šta devovi pišu, kako bi mogao da se uživiš, jer sve se nešto mislim da će od ovoga ipak biti još jedan Redfall.

Last edited:
Nadam se da nisam poslednji koji se josh uvek nada veoma dobroj igri. Pokushavam da manifestujem to :ROFLMAO:
Koliko god da mi je Bloodlines kec bio dobar, ne mogu ponovo da igram, zhelim svezhu VtM igru.

Ja sam u medjuvremenu probao onu "avanturu" sto su izbacili, pa ono OK je I guess, nije mi bas delovalo kao must play pa sam je obrisao, al eto probao sam barem :D
Za ovo se nadam da ce biti bolje. Mislim ne moze biti bas toliko lose, ako nista drugo za par godina od izlaska ce moderi da srede kao i prvu.

Molio bih da se Schafer ne gura u isti koš sa ostalim prodavcima magle, jeste on procastinator i očajni organizator koji je svaki plan raskupusao, ali posle dvostrukog roka i trostrukog budzeta on isporuči na kraju vanserijsku igru.

Hello Kindred,​

We would like to share an update on the development and release window of Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2.

As Marco explained in the video, Bloodlines 2 will not be ready for release in the first half of 2025.

Paradox Interactive and The Chinese Room are committed to delivering this game, and we believe that ensuring great technical quality is more important than sticking to a specific date.

The game is currently in a late development stage, and feedback from the community has been taken into account during this time. TCR is working hard on quality assurance to ensure it is stable and free of bugs that could disrupt the player experience.

Bloodlines 2 will launch in October 2025 when the game meets the technical quality standards that you, our fans, rightfully expect and deserve. Please stay tuned for the game’s exact launch date.

We want to ensure that the content we share with you is high-quality and showcases exciting game features. With this updated release timeline, we will pause our development diaries so that the team can concentrate on refining the game.

Biću jako srećan ako pomere izlazak za još nekoliko meseci, jer bi to bio jasan znak da rade na popravci.

Wow, svidja mi se to shto sam prochitao. Hajp raste! Josh samo 6 meseci i overitje se igra, nadam se da je to dovoljno da se kvalitetno ispolira.

Kao shto lik kazhe, kakva god da bude igra, bitje ljudi kojima se neshto netje dopasti. Ja se i dalje nadam da tju uzhivati u igri :3

Prvo je hajp naduvao igru u orbitu pa je hejt saranio pod zemlju i sada sta god da naprave izazvace internet rat. Ali nije sve tako lose. Ako igra bude stvarno dobra sva ta buka ce da bude najveca moguca reklamna kampanja.

Back
Top Bottom