• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Vaših top 10 igara prethodne generacije

Emuliraj, a mogu ti i pozajmiti kad budem dolazio sledeci put. Meni stoji.
Ne mogu emulirati jer je, ako se ne varam, potreban stylus. Mada, mozhda emuliranje reshava taj problem.

Hvala na ponudi, ali neshto ne volim da pozajmljujem. :D

Ovo bih definitivno igrao kada bih imao DS. Igrao sam na PSP i PS3 (neke druge verzije), super zabavno.
Igra je na 3DSu, i razlikuje se od ostalih Hatsune Miku verzija jer u ovoj su svi Chibi likovi iz Hatsune Miku sveta. Mislim da je po tome jedinstvena od ostalih verzija. I po 3Du i opciji igranja na touch screenu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nintendo Switch Top 10:

- Ni No Kuni - Wrath of the White Witch
- Ori and the Blind Forest and Ori and the Will of the Wisps
- Super Mario Odyssey
- Legend of Zelda Breath of the Wild
- Cuphead
- Super Meat Boy
- Trine 4
- The Witcher 3 - Wild Hunt
- Doom 2016
- Sniper Elite 4
Moja preporuka da probas Fire Emblem Three Houses i DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition

Moja preporuka da probas Fire Emblem Three Houses i DRAGON QUEST[emoji2400] XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition
Hvala na preporuci, već mi je na Switchu ali je na čekanju [emoji4]. Nemam toliko vremena za igranje koliko imam dobrih igara (još neke na čekanju : Doom Ethernal, Wolfenstein 2, Diablo 3, Hades, Hollow Knight, Alien Isolation, Bayonetta 2, Hellblade, Bioshock Infinite...)

Pošto sam prošle generacije igrala jedino na Switchu i 3DSu ova lista je sačinjena samo od tih igara (sorted in no particular order).
Ove igre su one u kojima sam najviše uživala i koje su mi ostavile najveći utisak, mnoge sam završila, neke još uvek igram.

Vrlo je retko i zanimljivo videti igrača na našim prostorima koji je celu generaciju igrao igre samo na Nintendo konzolama. :)

Hvala na preporuci, već mi je na Switchu ali je na čekanju [emoji4]. Nemam toliko vremena za igranje koliko imam dobrih igara (još neke na čekanju : Doom Ethernal, Wolfenstein 2, Diablo 3, Hades, Hollow Knight, Alien Isolation, Bayonetta 2, Hellblade, Bioshock Infinite...)

Three Houses je bas odlicna igra skroz sam uzivao.trebalo mi je oko 110sati da je predjem.DQ 11 nisam puno igrao(nemam ni ja kad :D )ali je isto super

Vrlo je retko i zanimljivo videti igrača na našim prostorima koji je celu generaciju igrao igre samo na Nintendo konzolama. :)
Iz jednostavnog razloga jer sam samo te konzole posedovala a na mobilnim telefonima i PCju ne igram [emoji4].

Bez nekog reda:

-Dark Souls 3
-Bloodborne
-Zelda BotW
-Splatoon
-Nioh
-God Of War
-Uncharted 4
-Witcher 3
-RE2 Remake..

Last edited:
Notable Mentions :

- Donkey Kong Country - Tropical Freeze

lMU7roC.jpg

Pošto sam prošle generacije igrala jedino na Switchu i 3DSu ova lista je sačinjena samo od tih igara (sorted in no particular order).
Ove igre su one u kojima sam najviše uživala i koje su mi ostavile najveći utisak, mnoge sam završila, neke još uvek igram.

Nintendo Switch Top 10:

- Ni No Kuni - Wrath of the White Witch
- Ori and the Blind Forest and Ori and the Will of the Wisps
- Super Mario Odyssey
- Legend of Zelda Breath of the Wild
- Cuphead
- Super Meat Boy
- Trine 4
- The Witcher 3 - Wild Hunt
- Doom 2016
- Sniper Elite 4

Notable Mentions :

- Crash Team Racing - Nitro Fueled
- Donkey Kong Country - Tropical Freeze
- Crash Bandicoot 4
- New Super Lucky's Tale
- Darksiders - Warmastered Edition
- Street of Rage 4
- South Park - The Stick of Truth
- Pinball FX3
- Puyo Puyo Tetris
- Rayman Legends
- Need for Speed - Hot Pursuit
- Mario Kart 8 Deluxe
- Slime San

Nintendo 3DS Top 10 (Sve završene osim Fire Emblem)

- Super Mario 3D Land
- Donkey Kong Country Returns
- Luigi's Mansion Dark Moon
- WarioWare Gold
- Mario & Luigi - Dream Team and Mario & Luigi - Superstar Saga Remake
- Kirby Triple Deluxe
- Professor Layton and the Azran Legacy
- Hatsune Miku - Project Mirai DX
- Castlevania - Lord's of Shadow Mirror of Fate
- Fire Emblem Echoes - Shadow of Valentia

Znači sniper elite je stvarno dobar? Baš sam se razmišljao da probam.

Hahahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Igra mi je dobra ali mi nije baš najdraža. Prešla sam je i vidim kvalitet ali mi jednostavno nije skroz legla kao što sam mislila. Zato je u Notable Mentions...

Znači sniper elite je stvarno dobar? Baš sam se razmišljao da probam.
Meni je odlična iako skoro nikad ne igram stealth igre i tu tematiku Call of Duty fazon.
4ka je značajno bolja od 3ke a posebno od 2ke koja mi je veoma frustrirajuća bila pa sam igrala samo par nivoa. Možda završim kampanju jer mi je grafika zavodljiva ali tek kad pređem 4ku I sve DLCje.

Meni je odlična iako skoro nikad ne igram stealth igre i tu tematiku Call of Duty fazon.
4ka je značajno bolja od 3ke a posebno od 2ke koja mi je veoma frustrirajuća bila pa sam igrala samo par nivoa. Možda završim kampanju jer mi je grafika zavodljiva ali tek kad pređem 4ku I sve DLCje.

Posto nisam igrao nijedan SE, znaci da skocim odma na 4. Jel ne smaraju previse sa unskippable cinematics i mandatory tutorials? To mi ubija uzivanje u igri brze od bilo cega drugog.

Posto nisam igrao nijedan SE, znaci da skocim odma na 4. Jel ne smaraju previse sa unskippable cinematics i mandatory tutorials? To mi ubija uzivanje u igri brze od bilo cega drugog.
Pošto je 4ka najbolja verzija od svih Sniper Elite delova i priča je jedinstvena i nije direktno povezana sa drugim naslovima koliko znam, opušteno može da se igra 4ka prvo. Sve je prilično customizable, sve može da se podesi u meniju, tako da mene nista nije smaralo, naprotiv.

Last edited:
1. Bloodborn
2. Dark Souls Remaster
3. Dark Souls 2: Scholars..
4. Dark Souls 3
5. Sekiro

6. Tomb Raider 2013
7. Rise of the Tomb Raider
8. Shadow of Tomb Raider
9. Witcher 3
10. Guacamelee 2