• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Urušavanje evropske fudbalske scene!!! (Super Liga diskusija)

Da li ste za Super Ligu?

• Da

Votes: 10 50.0%
  • Ne

Votes: 10 50.0%

• Total voters
    20
  • Poll closed .
Pošto nisam ispratio priču od početka, hoće neko da mi objasni što su obični ljudi zapenili oko ovoga, oni transparenti football is for the fans itd, što protestvuju? Na koji način ovo ugrožava prosečnog ljubitelja fudbala?

Pošto nisam ispratio priču od početka, hoće neko da mi objasni što su obični ljudi zapenili oko ovoga, oni transparenti football is for the fans itd, što protestvuju? Na koji način ovo ugrožava prosečnog ljubitelja fudbala?
12 evropskih klubova hoce da formira zatvoreno takmicenje gde nema ispadanja. To ce biti presedan klupskog fudbala kojeg poznajemo jer poenta je iskljucivo novac. Gubi se draz takmicenja gde se klubovi kroz nacionalna prvenstva plasiraju u ligu sampiona u kojoj njih 12 nece ucestvovati.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

To sam skapirao ali ne vidim šta je tu toliko loše. Uvek je poenta novac a ljudi ionako žele da gledaju najjače timove. Jedino to oko ispadanja može da umanji draž mada toga nema ni u američkim sportskim ligama pa ljudi opet gledaju.

To sam skapirao ali ne vidim šta je tu toliko loše. Uvek je poenta novac a ljudi ionako žele da gledaju najjače timove. Jedino to oko ispadanja može da umanji draž mada toga nema ni u američkim sportskim ligama pa ljudi opet gledaju.
Sva evropska klupska takmicenja su od pamti veka pod okriljem uefe. Evo vidis da se raspala Superliga nakon 48 sati [emoji1] iz Engleske je izvrsen najveci pritisak. Pod pritiskom navijaca ostali dosledni svojoj tradiciji.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Last edited:

Praktično svi ti timovi koji bi učestvovali bi igrali svoju ligu iz kurtoazije jer nema para, a ovde bi pod znacima navoda svi pokupovali prava za televizijske prenose. Isto tako, ti timovi ne bi bili u ligi šampiona i onda ne bi bio taj gušt da npr Ludogorec pobedi Barselonu, tj gubi se smisao svega, ko bi se trudio šta ovo ono, totalno bi bilo bezveze.

Raspao bi se dosadašnji sistem liga i lige šampiona i kupa uefa ili kako god ima da se zove na dalje.

Ironija u svemu što su ovo pokrenuli najbogatiji klubovi u Evropi, i da oni pričaju "kako u fudbalu nema para kao pre" a plaćaju igrače po 200mil. Plata za Haalanda će biti 1mil nedeljno u Realu izgleda, i kukaju kako im treba više para....

Realno mozda je Super Liga i dobra ideja posto zadnjih 10 godina uglavnom iste klubove vidjamo posle grupne faze pa sve do kraja takmicenja. Ovako sa Super Ligom bi opet svi klubovi koliko toliko imali sansu u daljem takmicenju.

Da bas puno iznenadjenja evo preseka zadnjih 10 godina finala Lige sampiona.

Screenshot (4).png

Pa nije valjda da samo finale gledas :D ?
Brzo si od eliminacione faze preletao na finale...postoji valjda nesto izmedju, majku mu.

Meni se cini da ESL uglavnom zele ljudi koji vise ni ne gledaju fudbal. Ili gledaju samo najvece utakmice.

Pa nije valjda da samo finale gledas :D ?
Brzo si od eliminacione faze preletao na finale...postoji valjda nesto izmedju, majku mu.

Meni se cini da ESL uglavnom zele ljudi koji vise ni ne gledaju fudbal. Ili gledaju samo najvece utakmice.

Jel tebi iskreno zanimljivo da gledas npr Barcelonu - Slavija Prag gde ce Barcelona sa ne sa A timom nego C postavom pobedii 4:0 u obe utakmice? Meni iskreno nije jbga...

Back
Top Bottom