• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Unreal Engine/Unity/Gamedev

Evo malo opsirnije.

Bice i indepth na twitchu u petak:
Unity’s new real-time cinematic: Enemies on Friday, March 25, 9:30 am PT / 17:30 CET.

Evo malo i od konkurencije, fino deluje ovo bas.

fantasticno, meni ovo deluje realnije od onoga sto sam video u u5, bas sam razmiljao skoro do kraja da li je lik snimak ili cg.

Evo malo i od konkurencije, fino deluje ovo bas.

Dobro izgleda samo što pokreti kose deluju neprirodno, tipa ona nagne glavu ka tabli a kosa se jedva mrdne umesto da padne ka tabli. Nisam još video da je neko to uradio kako treba, ne kapiram zašto im je to toliko komplikovano.

nekako su mi uvek oci i zubi uncanny valley, kad god smo napredovali sa animacijama

imo zubi kad se priblizi kamera....onaj pokret jezika na 1:28 je bio bas flex sta mogu sa animacijom.
u odnosu na neke druge demoe i igre oci su super, sencenje i tekstura koze su top top.

Na kraju krajeva bitna je imerzija igraca, kvalitet scenarija, rezija, pacing i performanse glumaca. I ako grafika nije perfektna, finalni proizvod moze biti spektakularan.

TLOU1 je bila krzava 720p30 igra na PS3-u, ali nas je sve oduvala. TLOU2 je apsolutno briljirao sa prezentacijom likova na PS4, a nedavno smo iz cista mira dobili iznadprosecno napravljeni GOTG koji je bas dobro realizovao likove.

U ovoj generaciji konzola sigurno 20+ timova moze da briljira sa likovima, videcemo ko ce se odvojiti po kvalitetu. A jeftiniji projekti ce imati pristup boljim alatkama za rad sa likovima.

Mene jako interesuje kako ce na kraju Squadron 42 da ispadne, snimali su likove pre par godina, a ko zna kad ce finalna verzija SP kampanje izaci. Likovi prikazani u zadnjem trejleru imaju OK detalje ali nisu INSANE kao neki demoi ovih dana, najvise im pomaze sto su svi glumci poznati.

imo zubi kad se priblizi kamera....onaj pokret jezika na 1:28 je bio bas flex sta mogu sa animacijom.
u odnosu na neke druge demoe i igre oci su super, sencenje i tekstura koze su top top.
naravno kida, samo sam naglasio da je bilo lako bilo u startu uočiti da je animacija.

Back
Top Bottom