Deadline reports Adam Driver, Penélope Cruz, and Shailene Woodley will lead the STX-backed film. Driver will take the role of Enzo Ferrari, which was recently attached to Hugh Jackman while Cruz will play Enzo’s wife Laura and Woodley will play his mistress Lina Lardi.
One show to rule them all—the first look at a billion-dollar saga set thousands of years before J.R.R. Tolkien’s legendary trilogy.
www.vanityfair.com
Looks expensive! Tolkien estate im je dao zeleno svetlo da dogadjaje vezane za prstenje smeste tokom jedne generacije ljudi, znaci u svih [planiranih] 50 epizoda ce ilsidur biti ziv. Mislim da je to OK ideja da se show stabilizuje, da ne skacu kroz vekove nego ispricaju sve bitne dogadjaje sa jednom postavom i besmrtnih i smrtnih likova.
Prvi trejler ce biti u nedelju na dan Superbowl-a.
gde je taj diversity, gde su belci....obican bullshit dupli standard.
inace ovako svidja mi se trejler, uzeleo sam se nekog dobrog filma sa vanzemaljcima...ako su ovo vanzemaljci.
gde je taj diversity, gde su belci....obican bullshit dupli standard.
inace ovako svidja mi se trejler, uzeleo sam se nekog dobrog filma sa vanzemaljcima...ako su ovo vanzemaljci.
Poslednji trzaj New Line Cineme i Warner Bros-a da zarade nesto od LOTR licence koju uskoro gube. Moraju da pokrenu produkciju sad odmah, iako cemo morati cekati dve godine za gledanje.
"The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim," the original anime feature set in J.R.R. Tolkien's Middle-earth, will debut in April 2024.
variety.com
Lord of the Rings: The War of the Rohirrim je ANIMIRANI FILM [preciznije Anime film ] za bioskope [april 2024] koji ce biti smesten 200 godina pre pocetka LOTR-a. Radnja ce biti fokusirana na Helm Hammerhand-a i njegovo shibanje sa orkovima u tvrdjavi koja ce dobiti ime po njemu.
Kenji Kamiyama (the TV series “Blade Runner: Black Lotus” and “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex”) is directing.
^ Nisam ovo ocekivao od Chip'n Dale , ali deluje mi da ovaj film ili serija sta god da je pokusava da bude "nastavak" na Who framed Roger Rabbit. Moze biti sjajno a moze i da bude krsh videcemo, zaintrigiran sam svakako.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.