• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

To je bilo brzo :D Još nisam pogledao drugu sezonu, a već su snimili ovu igranu verziju

Nisam ni gledao to smeće, mene je samo zainteresovalo kada je Cage bio vezan da glumi tog Exotic-a, ali sve je ispalo dobro jer je otišao da radi druge i bolje stvari.

Knives Out 2 Fall 2022

Može nastavak.

Last edited:
hej pa ovo je reacher....izgleda meh ovako ali je barem casting kako treba. tom mi je bio super ali ovo je mnogo blize liku iz knjiga.....gromadina.

Hah, da bre, zaboravio sam skroz za to :D :D
Gledao sam inače B99 dok je izlazio, i nekako sam bio propustio da poslednja sezona neće imati mnogo epizoda. I kada sam odgledao finale, rekoh sebi, wut? Jel ovo kraj serije? :D Inače, skroz solidna serija, ali mišljenja sam da malo nezasluženo biva hvaljena toliko, pogotovo kada postoje Parks&Recs, Office, Larry Davis, Sunny... Ima nekoliko dobrih epizoda u svakoj sezoni, baš dobrih, ali overall dosta prosečna serija. Interesantno, što sam duže gledao seriju, kako su prolazile godine, sve više mi se dopadala. Neka varijanta Stokholmskog sindroma u vezi sa serijama/filmovima/igrama koje dugo traju... Verovatno postoji stručna reč za to :D

Back
Top Bottom