• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

Toliko para, truda i znanja je uloženo da se napravi tehnologija za VFX za novi Avatar, a kada treba napokon demonstrirati i prikazati ljudima, oni odaberu najgoru platformu trenutnu što se tiče kvaliteta. Ako ciljaju "wow" faktor, ne znam kako to mogu uraditi streamovanjem preko YT-a. Naravno, za masu ljudi, 90% njih je ovo dovoljno. Ali zašto ne pokazati i trejler u punom kvalitetu ljudima koji to žele (i mogu) da vide? Sve što treba uraditi je da se stavi i link do downloada, ako je streaming problem.

Problem je isti i sa trejlerima za video igre, postalo je baš teško gledati nešto, jer kvalitet uopšte ne odgovara stvarnosti.

Tako da, dok ne nadjem 4k sirovi video klip ovog trejlera, neću da gledam :)

edit*

Ja bih bio skroz ok sa tim, da ako hoćeš 4k sa ogrnominim bitrateom, da to plaćaš.

Super trejler.

Sto se YT trash kvaliteta slike tice, jedina prava alternativa ce izgleda biti bioskop, prikazivace ovaj trejler pre Black Panthera 2 za koji dan.

A bice HQ 1080p trejler na https://www.davestrailerpage.co.uk soonish. On uzima snimke od Apple Movies sajta, tamo je makar bitrate jaci.

Last edited:
Toliko para, truda i znanja je uloženo da se napravi tehnologija za VFX za novi Avatar, a kada treba napokon demonstrirati i prikazati ljudima, oni odaberu najgoru platformu trenutnu što se tiče kvaliteta. Ako ciljaju "wow" faktor, ne znam kako to mogu uraditi streamovanjem preko YT-a. Naravno, za masu ljudi, 90% njih je ovo dovoljno. Ali zašto ne pokazati i trejler u punom kvalitetu ljudima koji to žele (i mogu) da vide? Sve što treba uraditi je da se stavi i link do downloada, ako je streaming problem.

Problem je isti i sa trejlerima za video igre, postalo je baš teško gledati nešto, jer kvalitet uopšte ne odgovara stvarnosti.

edit*

Ja bih bio skroz ok sa tim, da ako hoćeš 4k sa ogrnominim bitrateom, da to plaćaš.

Ja zato igre uvek ako ima na Gamersyde gledam.

edit*

Sam si sebi odgovorio. Ako pokrivas 90% korisnika (mada bih ja rekao i da je vise) zasto bi se cimao i trosio 100+% resursa vise za preostalih 10% korisnika ako nemas bas neku jaku ekonomsku racunicu.

Evo ga, ProRes Trailer tezak 3GB: https://pixeldrain.com/u/mMUes1ja

alkfwh.png

Back
Top Bottom