• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

Pokusali su da ozive franshizu sa skupim filmom Shane Black-a, al to je bio bas epic fail.

Mozda je bolje ovako, dati posrnule franshize mladim ljudima koji grebu [isto se i desilo kada su dali Predators slabo poznatom reziseru]. Film izgleda iznenadjujuce OK, videcemo kako ce ispasti.

Pokusali su da ozive franshizu sa skupim filmom Shane Black-a, al to je bio bas epic fail.

Mozda je bolje ovako, dati posrnule franshize mladim ljudima koji grebu [isto se i desilo kada su dali Predators slabo poznatom reziseru]. Film izgleda iznenadjujuce OK, videcemo kako ce ispasti.

Pre neki dan sam gledao UHD Predotora 1 i 2. Odlicni filmovi koji se i dalje dobro drze , Predator 2 malo manje, ali da podrzavam ovo ponovo ista prica samo drugi setting i vremenski period. Cak i onaj The Predators nije los , dok je onaj The Predator (2018) bas katastrofa. Pocinje film ok i veoma brzo i drasticno opadne kvalitet.

Disney+ je krenuo sa radom i u Srbiji od danas.
Nude pretplatu od 7.99€ mesečno ili 79.99€ godišnje.
Za te pare se dobijaju 4 slota za istovremeno gledanje, tako da se može podeliti na 4 dela, ko voli :)

Ja sam uzeo pretplatu i testirao aplikaciju na različitim uređajima. Na win11 (browseri i win app), OnePlus 8 Pro i PS5 nema podrške za 4k i sve propratno (Dolby Vision, HDR...). Na CX-u aplikacija podržava sve, tako da možda samo proverite kompatibilnost pre pretplate, jer ako vam se gleda 4k, uverite se da imate adekvatan uređaj :D

Disney+ je krenuo sa radom i u Srbiji od danas.
Nude pretplatu od 7.99€ mesečno ili 79.99€ godišnje.
Za te pare se dobijaju 4 slota za istovremeno gledanje, tako da se može podeliti na 4 dela, ko voli :)

Ja sam uzeo pretplatu i testirao aplikaciju na različitim uređajima. Na win11 (browseri i win app), OnePlus 8 Pro i PS5 nema podrške za 4k i sve propratno (Dolby Vision, HDR...). Na CX-u aplikacija podržava sve, tako da možda samo proverite kompatibilnost pre pretplate, jer ako vam se gleda 4k, uverite se da imate adekvatan uređaj :D
Brate PS4 ima podrsku za 4K,sad videh PS5 sorry

@Super Simke 64 pazi, bio bi veliki problem da su jedini servis koji tako radi :D

generalno, dolby vision znam da ima veze sa licencama. na win-u uopšte ne radi.
hbo max isto samo kao tv app pušta 4k, i to ima jako malo istog sadržaja, dolby vision ne postoji kod njih.
netflix se muči i zahteva kupovinu codeca u win store-u, ali nekako gura 4k i hdr (koji često baguje).

sve u svemu, ko gura 4k, najbolje da računa na svoj tv :D

@Sqall ne razumem. disney+ app na ps5 nema podršku za 4k, ne cela konzola...
ali da, ne čudi me da su zajebali to.

Opet je Dizni jeftini nego Netflix.uzecu ga kad odgledam sve sa HBO Max i Netflixa
Dizni je ovde skoro duplo jeftiniji ako racunas 4k i 4 uredjaja,ja definitivno gasim Netflix cim se pojave Paramount+ i Discovery+ koji ce kostati 9.99€ i 4.99€ mesecno znaci zajedno jeftiniji od Netflixa
@Super Simke 64 pazi, bio bi veliki problem da su jedini servis koji tako radi :D

generalno, dolby vision znam da ima veze sa licencama. na win-u uopšte ne radi.
hbo max isto samo kao tv app pušta 4k, i to ima jako malo istog sadržaja, dolby vision ne postoji kod njih.
netflix se muči i zahteva kupovinu codeca u win store-u, ali nekako gura 4k i hdr (koji često baguje).

sve u svemu, ko gura 4k, najbolje da računa na svoj tv :D

@Sqall ne razumem. disney+ app na ps5 nema podršku za 4k, ne cela konzola...
ali da, ne čudi me da su zajebali to.

Na xboxu imas Dolby da se skine i rade aplikacije fino,meni barem bolje od TVa koji je iz 2016te i zna da štucne ponekad kod aplikacija.

Strange New Worlds nema lose epizode, a u zadnjih par su se skroz uzdigli na nivo starog dobrog Star Trek-a.

Sada vec slobodno mogu reci da svaki stari fan ST-a obavezno treba da pogleda SNW, it's legit great.

Back
Top Bottom