• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

Danas pocinje CinemaCon, po meni veoma bitan "sajam" filmske industrije gde se studiji uvlace vlasnicima bioskopa da bi dobili sto bolje deal-ove za distribuciju u USA i sirom sveta. Nekako mediji slabo prate ovaj event, iako se ne njemu uvek prikaze bas dosta. Bice vesti o novim filmovima, prvi pogledi i veoma rani non-public trejleri, kratke prezentacije od ponekih rezisera/glumaca, i svake godine bude par iznenadnih prikazivanja celih filmova.

John Campea ce opet kaciti dnevne izvestaje kao i prosle godine, nocas je prvi na rasporedu Sony. Ako bude dobrih vesti, okacicu pokoji njegov snimak ovde.

edit - bice prvi trejler za Avatar 2! :D

Last edited:
John-Wick-4.jpg

expendables-4.jpg

peopledie.jpg

Znas kako ne mogu uvek da budu kvalitetni filmovi ili kokicozderski, nekada iz proseka ispliva nesto dobro. :D

Danas na cinemacon-u su prikazali prvih 15tak minuta DrStrange 2, Fiege najavio da trenutno planiraju kakvih ce biti sledecih 10 godina MCU-a, a na kraju Disney prezentacije su po prvi put prikazali Avatar 2. Isti teaser snimak ce biti prikazan pre Dr.Strange 2.

U septembru ce izaci utegnuti re-release od Avatar kreca! Sa zadovoljstvom cu to ponovo da pogledam u 3D bioskopu.

Ako re-release sakupi jos $160M [sto se lako moze desiti], Cameron ce time biti prvi koji je dostigao $1B, $2B i $3B.

Last edited:
Meni je nekako lose ostario prvi Avatar, cgi su nadmasili drugi filmovi a nista drugo i nema u filmu da opet odskoci od konkurencije.

prosla dva filma su bila shit, verovatno ce i ovaj biti shit...ali trejler mi je kul, udara po nostalgiji.

Back
Top Bottom