• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

kul naziv...razmisljam zasto su svi likovi preterano nasminkani

i shvatim da su svi likovi isti glumac

Pa realno gledano, iako je vrhunski glumac, svi veliki studiji i producenti su brzo digli ruke od njega. Sam je morao da se izbori za opstanak.

Ne verujem da ce se vracati u velike filmove.

...bio je u Spider-Verse, a i ovaj novi film deluje veliko, u smislu nije straight to dvd, ima dobar budzet i dosta drugih poznatih likova

Glumece Draculu u novom "Renfield" filmu, bice sigurno totalno over the top uloga.

Ne verujem, rekao je u skorasnjem intervju za ovu meta parodiju o sebi, da ce mu to biti poslednji veliki performans koji traze memeri. Mnogo se sralo po Kejdzari, ali kada glumi u b filmovima da bi isplatio dugove, uvek je dodao nesto svoje tim ulogama, ma koliko su scenariji ostali glumci bili ispod njega. Ne moraju vise veliki studiji da ga pipaju, tu je A24, sa njima se vec druzio, iznedrice se verovatno jos nesto lepo iz toga.

Legenda od glumca, ja ga obožavam, ali je i totalni ludak u stvarnom životu. Svaka čast što je vratio dugove, ali neko ko je na gluposti spucao 150 miliona dolara svog bogatstva i plus ostao dužan mi ne uliva poverenje da neće opet spucati na gluposti i sve što sada zaradi.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Legenda od glumca, ja ga obožavam, ali je i totalni ludak u stvarnom životu. Svaka čast što je vratio dugove, ali neko ko je na gluposti spucao 150 miliona dolara svog bogatstva i plus ostao dužan mi ne uliva poverenje da neće opet spucati na gluposti i sve što sada zaradi.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Tako nekako ali na kraju, njegove pare, neka radi sta hoce. Dokazao se ovim potezom bas. Nije se predao nego radio, kopao po blatu, iscupao se i sad gleda sta i kako. Kudos.

To je to, sad ce moci da se vrati u sedlo i da se fokusira maksimalno na kvalitetne radove.
Meni je velika većina svega što je radio u prethodnom periodu vrlo kvalitetna i to ne samo što se tiče fun faktora.

Back
Top Bottom