• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
prosli halloween mi je bio sranje, ovde vidim neke interesantne stvari mada ne ocekujem nista specijalno.

Nije bio baš sranje, već je bio preveliki omaž čitavom serijalu i bilo je dosta propuštenih prilika i rupa u scenariju da bi film zaista bio dobar. Jamie Lee Curtis je dala jedan od najboljih performansa u čitavoj karijeri i dobila je dobar kraj koji Resurrection nije uspeo da pruži, pa je čak i ponizio njen lik...

I meni je bio ok zadnji Helovin, mada ništa spektakularno al u nikakvoj horor ponudi daj šta daš.

sam carpenter je radio na filmu tako da sam imao velika ocekivanja ...koje film nije ispunio. veoma glup film zacinjen krajem "3 generacije jakih zena protiv zlog muskarca" od koga sam malo povratio u usta.

Ufff, faca bezveze, ali zato telo - savrsenstvo i prepuna sexipila, izabrao bi je radije od bilo koje lepotice.
Imala je mlada Jamie šmeka, mislim da nije bila ružna toliko u facu, koliko joj bolje stoji duža kosa.

A za Dune, jebem im više sve po spisku, ta neće me toliko mučiti da gledam najiščekivaniju adaptaciju i da se barem nadam jednom filmu u 2021. koji me neće razočarati...

Možemo i bez Bonda, Spectre me je ubio u bioskopu. A i pride čim su dosnimavali, menjali i odlagali datum, odmah to miriše na propast.

Ne možemo bez Bonda, ne miriše ništa na propast Fukunaga je spakovao to da bude ajkonik ne brinem. Dina ako bude art haus previše i smori publiku Vilnev je otpevao svoje doduše

Što da ne? Star je i istrošen, to su rekli sa prethodnim filmovima. Dajmo šansu nekim novim agentima, a da nisu Tomica Kukuruzica i slični.

Čovek je umetnik i ne može da pobegne od toga. Verujem da neće napraviti bum na box office, ali da će postati klasik. Čuj da propadne. Čovek izređao het trik sa filmovima kada je počeo da radi u Holivudu, Prisoners, Enemy i Sicario, to se ne dešava režiserima tek tako.

Jedina moja zamerka do sada je na kostime Fremena, previše su ih pojednostavili, ako je sa sa jedne strane Lynch-ov film ubo poentu, onda je to bila sjajna kostimografija. A i Dune je esencijalno jedna velika svemirska opera i značilo bi da ako bude nastavaka posle prva dva filma, da uđu u taj program.

Mogu od Moebius slobodno da pokuše neke cake, i kada smo kod njega lepo je primetio drugar, da sve što je došlo iz njegovih radova, sada je prisutno. Ljudi se oblače u ekscesivnim izdanjima, imamo većinu tehnologije koja je prikazana, eto prošlost budućnosti je stigla u našu sadašnjost.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom