Osim avatara koji je govno. Pokahontas u svemiru.Imo covek nije napravio los film u svom zivotu.
Osim avatara koji je govno. Pokahontas u svemiru.Imo covek nije napravio los film u svom zivotu.
Seks.Sad je HOT TAKE reći OČEKIVAO SAM ali jesam. BUM.
Jbg Finčer je hteo nije uspeo, ovo obećava iskr. Vilnev je za ovo 100%
Denis Villeneuve to Direct Film Adaptation of Arthur C. Clarke's 'Rendezvous With Rama'
Denis Villeneuve to Direct Film Adaptation of Arthur C. Clarke's 'Rendezvous With Rama'
The novel takes place in the year 2131 and follows a group of humans sent to intercept an alien starship.collider.com
Pa ne mora da znaci da ce raditi jedan te isti film. Ako iko zna da pravi "drugaciji" nastavak, to je on [mada ok, mozda ti se nisu svideli Aliens i Terminator 2, dva filma koji mnogi slave kao najbolje nastavke ikada napravljene].Meni steta sto ce tolike godine potrositi na Avatare, na jedan isti film.
Ma okej, i kod mene su T2 i Aliens sjajni filmovi, nego ovo je cisto subjektivno, ne volem Avatara, pa zbog toga. Mada svakako, mozda budem gotivio ove nastavke sto slede, ko zna.Pa ne mora da znaci da ce raditi jedan te isti film. Ako iko zna da pravi "drugaciji" nastavak, to je on [mada ok, mozda ti se nisu svideli Aliens i Terminator 2, dva filma koji mnogi slave kao najbolje nastavke ikada napravljene].
Film koji je 90% CGI ti je najbolji? Meni je kao takav crtani ili kako kazu animiraniMeni je Avatar i dalje najbolja bioskopska projekcija koju sam gledao, svi u hali smo bili blown away.
A druga najbolja projekcija... Shoot 'Em Up sa Clive Owen-om, nikad necu zaboraviti kako smo svi vristali u sceni gde on tokom sudara preskace iz jednog auta u drugi.