• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Jok, zadnji Proper Ričiji su bili, ako se ne varam, RocknRolla i Sherloci.

Uf, nece da bude. :D I subjektivno i objektivno: Dvocevke, Snatch, RocknRolla - klimaks Riči esencije.
Wrath ni do kolena.

Ali ok, o ukusima svakako ne treba raspravljati.

Filmovi koje si ti naveo u prvom postu su jako slabi i nebitni filmovi posebno ti Šerloci. Rok n Rola mogu da razumem za HC Ričijevce. Ovo sad što si dodao se ne računa
Ali ok, o ukusima svakako ne treba raspravljati.
bljuuuc

"Ako se ne varam". Uzmimo da se varam za Sherlocke. Ok.

Wrath ni u paralelnom univerzumu ne moze da bude DESET PUTA bolji od svetog trojstva (Dvocevke, Snatch, RocknRolla).

Ali opet, ok, malo trolovanja nije na odmet. :shinbojanovsmajli:

Wrath ni u paralelnom univerzumu ne moze da bude DESET PUTA bolji od svetog trojstva
Ja nisam rekao za te filmove nego za Rok n Rolu i Šerloke u smislu to nisu bili neki značajni filmovi. Dvocevke sam ovde negde i hvalio iako nisam Gaj Riči Fan u globalu. Wrath of Man je više manje ok primila kritika a rekao bi i onaj prethodni da nisu nešto pljuvali

Takodje čudi me da nisi pomenuo Revolver dok si romantizovao Ričija

Dobro, izvini.

Revolver je govance, definitivno slabije od ovih njegovih najnovijih.

Ne pa nisi ništa pogrešio nego si mi prikačio da sam omalovažavao Dvocevke i Sneč nisam zaista to su važni filmovi posebno ovaj drugi jer je sklonio Statama sa Ulice.

the gentleman je bio puni, pravi guy ritchie film, ovo deluje ok

The Gentlemen mi se bas svideo.

A i taman je bio izasao u doba kada su pocela zatvaranja u prvom talasu pandemije, fino mi je bio legao kad je sve novo od filmova bilo odlozeno.

Bilo je to kod nas u bioskopima, ali ne u Imax, verzija gde je Cate Blanchett radila naraciju. Nije neki film, efekti su i tada dosta delovali naivno pogotovo kada su žive kreature u pitanju. :D

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom