• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
secam se bilo je tesko naci dobar rip a da su boje ok za sdr

Te male promene u bojama su mi nebitne, to je post-procesing izbor rezisera i editora. Sve verzije su validne, pa ko hoce moze da bira koju ce verziju da gleda.

Poenta je samo da je to zadnje 4K/BR izdanje iz 2018e najbliže onome kako je film izgledao u Bioskopu. BR iz 2008 je baš bio kršina ko i većina tih ranih BR izdanja starijih filmova (recimo još Francuska Veza, prvi Predator, ogavni diskovi, lista ide dalje...).

Koga ne mrzi ima ovde detaljno sva Matrix fizička izdanja

Svako može da gleda film kako mu odgovara, ima i danas reizdanja koja su loše uradjena recimo 4k Set prva 4 Betmena su baš svi popljuvali ali bkv od detinjstva nisam gledao te filmove pa se nisam bavio detaljnije.

Pacific Time, to ti je Kalifornija i zato je +9.

Njujork, ne samo oni nego East Coast pa do Micigena je +6 i to je najcesce casovna zona(ET tj Eastern Time) koja se koristi za internacionalne objave. U odnosu na Cikago mi smo +7.
Ma da, ali pre par nedelja je LA bio na +8 a NY na +6. Nisam strucan, sigurnije da proguglam.

yep, 6x sam pogledao trejler, svaki put malo drugaciji, i tu sam prestao, dovoljno mi je

Kakav sam majmun tek sam sad zavalio, koje kidanje. A zato je Kodjima šerovao danas ovo se on nešto sigurno pitao

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom