• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
A što su pokrali ovaj efekat iza naslovne od Neon Demon pa kukuuuu, onda ova opšta horor mesta drvo u noći vuk zavija, ovo je sramno

Uvek sam raspolozen za preskupe trashy action filmove od Rocka, Reynoldsa
Rok postaje kao Stiven Sigal, svi njegovi filmovi su nastavci on je svuda isti lik. On i Rejnolds su već tizovali ovaj film u Hobs i Šo, sad se ja pitam jel to nastavak ne znam više

apache junction obecava i jedva cekam. coming home ima potencijal ili da bude fantastican ili nevidjeno smece. a vandal ne znam sta je, zivo me zanima kako ce da izgleda kad se pusti 😃

Sudeci po CinemaCon impresijama, matori Neo i Trinity su doziveli...
novi ciklus unutar Matriksa. Zato nisu zvali Lawrence Fishburne-a da ponovi ulogu Morpheusa, unutar Matrixa je on sada dosta mladji.

Ko stvarno želi da ga gleda valja znati da je dostupan od skoro u 4k (Breathless)

Ja bi preporučio i Pierrot Le Fou, gotivim

Belmondo legenda. Preporucujem njegov akcioni period (Le Professionel i Le Marginal).

Secam se i ovog madness filma :D Zbog ovog filma je Spilberg zamislio Indijana Jones-a :D

To ništa ne znam ali sećam se tih DVD sa trafika, gledaće se.

Ovu temu mi je @jovcov pomogao da lociram kad sam je čuo na nekom klipu PINK reklamni blok dhsaGDshjkdshkg

najjači domaći tribjut, bata paskaljević u lajanju na zvezde kad pita "a jel ličim na belmonda?" :)

A u bedak.... Umro Omar.

Michael K. Williams mi je uvek bio gotivan glumac, apsolutno je sabio kao Omar u Wire seriji i imao je dobru pojavu kasnije u drugim filmovima/serijama.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom