• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Nego da se vratimo na temu, ne znam da li ste delili pre, ali izlazi još jedna domaća serija sa okultnom tematikom, Fehmiu nosi glavnu ulogu.

Kalkanski krugovi vajb, sta znam mozda bude ok.

Ni tu nisam još gledao. Videh samo tizer kada su je najavili. Ova mi pak nekako prijemčljivija, ima True Detective vajb, lokalni zaseoci, vlaška magija, ko zna možda isporuče nešto dobro na kraju dana.

Ni tu nisam još gledao. Videh samo tizer kada su je najavili. Ova mi pak nekako prijemčljivija, ima True Detective vajb, lokalni zaseoci, vlaška magija, ko zna možda isporuče nešto dobro na kraju dana.
I ova je na taj fazon da ti ne spojlujem nije lose moze da se pogleda, realno neka samo saraju sa tematikom sve je bolje nego ona sranja sto Rados Bajic snima za RTS decenijama jebenim.

Super, pošto sam već napravio neki beklog šta sve da gledam od tih novih serija, Meso, Kosti, Besa, znači i ove dve dodajem na listu. Inače Radoš Bajić je iskritikovao Porodicu, ali mi je bilo najbolje, ja inače ne kritikujem ostale kolege nikada, ali ovde sam morao da napravim izuzetak. Izašao čak članak u Politici. 😄

Super, pošto sam već napravio neki beklog šta sve da gledam od tih novih serija, Meso, Kosti, Besa, znači i ove dve dodajem na listu. Inače Radoš Bajić je iskritikovao Porodicu, ali mi je bilo najbolje, ja inače ne kritikujem ostale kolege nikada, ali ovde sam morao da napravim izuzetak. Izašao čak članak u Politici. 😄
Ubaci i Senke nad Balkanom u taj beklog isto koretkno snimljeno sa obzirom na budzet, totalno gledjlivo.

Jebem ga u usta majmunska, obrišite ako ne sme
Nema cenzure ovde brt, mi smo self funding organizacija.
Ovde samo nema vredjanja clanova foruma sve ostalo sto vam se ne dopada kritikujte vredjajte be my guest.

Sto se tice Radosa Bajica njegova kritika serije je donekle ocekivana posto je to verovatno prvi RTS-ov projekat na kojem nije mogao da ucari neki dinar nakon xyz godina.

Važi hvala, do jaja je glumio u treća sreća
Jeste meni se najvise dopala ona scena kada njegov sin se hvali kako baca Nemca pod satorom par minuta kasnije se vencava u crkvi i odlazi helikopterom da sluzi vojni rok.
Meni da je usao u kancelariju sa tim scenariom ja bi ga gadjao stolicom.

Jao da ali mne sećam se helikoptera breeee, e a kad vračara igra motore na kompu koja je to igra

sta uradise sa leonom...kaja izgleda kul zato

Ne znam kako sam bio ubedjen da je odlozeno za sledecu godinu. Znaci trailer veoma moguc u naredne dve nedelje. (y)

Jos fotki:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom