A on, u poteri mi je antipatican lik, Mrtav Ladan mi je uvek bio odlican, ostalo nisam gledao, mozda srecomMilorad Milinković (Čitulja za Eskobara, Potera za Srećkom, Mrtav ladan...) i dan danas sećam, odem u bioskop, gledam Klip Maje Miloš, a on sedi iza mene sa ženom. Završi se projekcija Klipa, on ni pet ni šest, veću glupost nisam gledao, a ja umalo da se okrenem i kažem mu, pa barem je zabavnije i bolje snimljeno od tvojih nedela.
Fulaće najverovatnije, ali šta da se radi, moraju pare da se uzmu od Telekoma i ispuni program. Još se pride busaju da će biti tri sezone.
Ali jeste krila koliko ima godina kako na audiciji, tako i kući šta glumi, mislim da to priča u onom klipu što si slao...Tako da nije ni to bilo bezazleno.ad... penelope niti je imala 14 niti je snimala creampie na filmu.
Isidora mi je bila odlicna u Jutru (doduse meni je Jutro odlicna serija od prve do poslednje epizode), totalno sam zaboravio da je glumila u Klipu. Znam samo da se nicega iz tog filma ne secam, ali mogu totalno da ti verujem na rec sto se nje ticeA ista ta Isidora po svim načelima postaje pretendent da bude jednog dana jedna od boljih glumica mlađe generacije, što svakako pozdravljam.
Koliko se secam Nebojsa Dugalic je trebao da glumi Zorana pa se par dana pre pocetka snimanja razboleo ili tako nesto. Da Vuk Kostic je takodje bio totalni promasaj ali totalni lolOn je upao kao zamena jer je prethodni glumac odustao ili bio bolestan. I meni je baš štrčao i loše je glumio. Mislim da je ispalo tako zato što je sve urađeno u kratkom roku. I veliki promašaj je bio Vuk Kostić kao Legija. Dobro je da odradio standardnu ulogu nadrkanog tipa koji vrišti u telefon, zabrinuo sam se kada je pokazao da ne može dalje od toga da dobaci.