• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

E momci el ima neki dobar anime torrent tracker i ako je pricate ako moze invite :) Nesto se nalozio gledam matore 80-90s cyberpunk anime.

Covece koliko dobar sistem ima TorrentLeech, tek sad provaljujem...

Mislim znao sam da sa TL poenima mogu da ocistim hit&run, ali nisam znao da tim istim poenima mogu da kupim upload, tipa das 500 poena i dobijes 10 gb uploada, sto je extra stvar, a jos vise me odusevljava to sto te poene mozes da generises, cak i kad sidujes nesto sto niko ne leachuje... dovoljno je samo da drzis neke stvari u sidu, pa imale one protok ili ne, ti te TL poene generises i onda ih zamenis za upload, extra!

Takodje ako sidujes stvari koje su preko 10gb ili imaju malo sidera, tipa ispod 5 sidera, dobijes jos veci bonus na generisanje TL poena, pobeda!

Da ne pricamo da dobijes dosta tih poena kako ostvaris po neki od gomile achievementa...

Treba mi nešto za stvari sa ovih prostora. TorrentHR nema ni približno od onoga što mi treba, pogotovo ako je starije, a balkan download je pre par meseci doživeo katastrofu jer je pao uptobox na kojem su držali ogromnu većinu stvari. Crnaberza, yubraca, ima li šanse nabaviti invite za nešto od ovoga? Neka druga alternativa?

I dalje je BalkanDowload najbolji. Crna berza ne valja nicemu...

Covece koliko dobar sistem ima TorrentLeech, tek sad provaljujem...

Mislim znao sam da sa TL poenima mogu da ocistim hit&run, ali nisam znao da tim istim poenima mogu da kupim upload, tipa das 500 poena i dobijes 10 gb uploada, sto je extra stvar, a jos vise me odusevljava to sto te poene mozes da generises, cak i kad sidujes nesto sto niko ne leachuje... dovoljno je samo da drzis neke stvari u sidu, pa imale one protok ili ne, ti te TL poene generises i onda ih zamenis za upload, extra!

Takodje ako sidujes stvari koje su preko 10gb ili imaju malo sidera, tipa ispod 5 sidera, dobijes jos veci bonus na generisanje TL poena, pobeda!

Da ne pricamo da dobijes dosta tih poena kako ostvaris po neki od gomile achievementa...
Isto ima HDT, ali na oba radi ghostleech tako da se ne cimam sa tim.

Za oba sam odavno izgrindovao dovoljno poena da imam za "nedaj boze" ako slucajno nesto zaboravim da ghostleachujem. :D

Last edited:
Od kada sam prešao na Win11, promenio sam i torent klijenta. Sada koristim qBittorrent, i u suštini sam zadovoljan.
Imam samo jednu stvar koja me izuzetno nervira - skoro uvek kada podignem aplikaciju iz system traya ili jednostavno kada je otvorim (dodavanjem magnet linka), aplikacija naprosto pukne i zatvori se... Udjem ponovo u aplikaciju i sve radi OK.

Nekako testiranjem sam zaključio bio da se to dešava kada obrišem neki fajl koji je skinut torentom ručno, i onda on ne može da provali da je fajl "missing", tj. može da provali, ali pukne iz nekog razloga. To sam prestao da radim, ali i dalje se dešava pucanje klijenta.

Da li još neko ima ovakav problem?

1707550759472.png

Šta postoji kao alternativa 1337x? Nešto me zeza previše njihov sajt i stalno izbacuje cloudflare proveru i onda neki loš gateway da me blokiraju i da ne mogu da uđem na sajt. Imam ruracker svakako, ali još neki tako trenutno pouzdan torrent sajt bez ulaznica bi rešio posao. Hvala vi.

Šta postoji kao alternativa 1337x? Nešto me zeza previše njihov sajt i stalno izbacuje cloudflare proveru i onda neki loš gateway da me blokiraju i da ne mogu da uđem na sajt. Imam ruracker svakako, ali još neki tako trenutno pouzdan torrent sajt bez ulaznica bi rešio posao. Hvala vi.
Od kad su dodali (pre neku nedleju) tu Cloudflare zaštitu, totalno je poblesavio. Kod mene je fix bio da isključim adblocker, jer sa adblockerom nisam nikako mogao da koristim sajt. Sada ovako, ima reklame, ali sajt makar radi kao pre.

To je nesto do tebe.ja koristim taj program godinama i nikad nisam imao taj problem

Koju verziju imaš? Možda nemaš najnoviju?

I ja koristim 5+ godina qbittorrent, nisam imao takav bag ni na Win10 ni na Win11.

Evo i sada prosle nedelje sveze reinstalirao Windows, qbittorrent isto 4.6.3, sve ok.

Od kad su dodali (pre neku nedleju) tu Cloudflare zaštitu, totalno je poblesavio. Kod mene je fix bio da isključim adblocker, jer sa adblockerom nisam nikako mogao da koristim sajt. Sada ovako, ima reklame, ali sajt makar radi kao pre.

Koju verziju imaš? Možda nemaš najnoviju?
4.6.2 ali ne mislim da verzija ima neke veze sa tvojim problemom.treba da reinstaliram win pa sam zato i dalje na prosloj verziji qbita

Našao sam log fajlove koje pravi qbit, i ipak je izgleda problem do onoga šta sam napisao u originalnom postu. Dakle, ukoliko imam torent unutar qbit-a (vidi se na listi torenata), a ja ručno obrišem neke fajlove sa diska (koji su deo tog torenta), onda on poblesavi. Mislio sam da sam sve to sredio, da nema takvih situacija, ali video sam da imam seriju neku od 11 sezona koju gledam i da ima takvih fajlova kod nje (u log fajlu piše da je pronašao error baš za taj torent jer su fajlovi missing).

Tako da, makar mislim da sam našao zašto se dešava to. Zabrinuo sam se da puca ovako, bez ikakvih razloga. Ali ako je ovo neki bugić, koji se možda pojavljuje samo kod mene, mogu da živim sa tim, vodiću računa kako brišem fajlove i to je to.

Hvala svima na komentarima :)

Našao sam log fajlove koje pravi qbit, i ipak je izgleda problem do onoga šta sam napisao u originalnom postu. Dakle, ukoliko imam torent unutar qbit-a (vidi se na listi torenata), a ja ručno obrišem neke fajlove sa diska (koji su deo tog torenta), onda on poblesavi. Mislio sam da sam sve to sredio, da nema takvih situacija, ali video sam da imam seriju neku od 11 sezona koju gledam i da ima takvih fajlova kod nje (u log fajlu piše da je pronašao error baš za taj torent jer su fajlovi missing).

Tako da, makar mislim da sam našao zašto se dešava to. Zabrinuo sam se da puca ovako, bez ikakvih razloga. Ali ako je ovo neki bugić, koji se možda pojavljuje samo kod mene, mogu da živim sa tim, vodiću računa kako brišem fajlove i to je to.

Hvala svima na komentarima :)
Kako hendlaš brisanje?
Mislim da je zgodno imati poseban folder u kojem su ti svi fileovi koje seedaš, a onda u odvojenim folderima imati symlinkove na te iste fileove koje onda slobodno možeš importati u Plex, preslagivati, preimenovati, brisati po potrebi itd. Neće ti se koristiti dodatna memorija na disku, a osigurat ćeš da nikad slučajno ne obrišeš nešto što i dalje želiš seedati.

Super je to fora, možda uradim tako nešto. (y) Hvala

Konkretno ovaj moj problem se dešava jer namerno brišem fajlove sa diska, nije došlo do greške :)
Recimo, sezona u 4K remux od 5 6 sezona, zauzima recimo 100 200GB, i meni nestane mesta za druge stvari, ali odgledao sam sve sem poslednje sezone. I onda ja samo manuelno obrišem fajlove sa diska, te koje sam pogledao. A torent u qbit torentu i dalje postoji (torent koji ima sve sezone u jednom). Ja u njemu promenim da te sezone/fajlovi nisu za download, kao da skipuje njih (kao kada ne želiš nešto da skineš iz torenta), da ne bi kada prepozna da ih nema opet skidao. Ali on se tu zbuni nešto i to ne radi dobro.

I to je to u suštini.

Tu se desi neki problem, on misli da treba da postoje ti fajlovi, a ja sam ih ručno obrisao i onda pukne. I kada ga upalim sve radi ok. Sve dok ne ode u system tray i dok ga opet ne podignem kada mi zatreba.

Dok sam imao stari Win10 na njemu sam koristio µTorrent, i sve ovo šta sam iznad opisivao sam radio i tamo, ali mi nikad nije pucao app zbog toga.
Videću da otvorim neki ticket ili tako nešto, ako neko do sad nije našao ovaj bug (mada verovatno jeste, nemoguće da se samo meni dešava ovo).

Back
Top Bottom