• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Imas i Zamunda, bio je i Partis, ali su menjali domen, te me sad mrzi da trazim koja im je sad adresa i dal rade, mozda neko zna...

Ima neki tracker za starije filmove ? Pod starije mislim 90-te, rane 2000-te nekako me hvata nostalgia da pogledam neke filmove koje sam gledao ka klinja, al ih obicno nigde ne nalazim :/
Izgleda cu morati da kupim DVD citac i vidim da li su preziveli neki od mojih stotine narezanih diskova iz tog doba :D Samo se plasim super divx kvaliteta ahaha

Ne znam za namenski tracker za starije filmove ali na HD Torrents ima starijih filmova dosta, u principu čim izađe BR release pojavi se tamo.

Eh to je jedini treker da sam popio ban pre jedno 2 godine, mrzelo me da se cimam sa zdravkeljinim pr0n metodom sidovanja, a oni bonus poeni su im bili shit u to vreme plus nas crap adsl pa je greedy radio :D Trebalo im je godine da me banuju, al jesu na kraju :D

Po meni mi svi privatni trebali da su ratioless, jbt na BTN sam jedan od najvecih nivoa clanstva zato sto je dovoljno samo da ostavis torrent da se siduje, pa crap adsl nije bio problem, a sve se skida uvek max speed jer tona njih furaju seedboxove. Ratio trackers treba da izumru :/

OK rant over :D

Baci invite za BTN 😂

Inače ne znam za starije, obično ovi variety trackeri i hdt pokrivaju većinu stvari.

I nemoj da potceniš rutracker, tamo ima sve živo.

@s_hyperion
Ne pamptim kada su delili invites :/ Pre malo vise od 2 godine sam dosao do rank-a da mogu da dobijem pozivnice, al jos nista lol
Jako paze ljudi pa su non stop full, a nece valjda namerno da povecaju broj clanova.
Al tracker je cisto zlato, stvarno neverovatno :D Kad bi nesto ovako bilo za filmove bio bi miran do kraja zivota :D

Zato se i smejem, preteško je upasti 🥲

Postoji passthepopcorn koji je sveti gral filmskih trackera, ali je isto preteško upasti. Ali ako si high class user možeš da probaš preko njihovog foruma da tražiš invite za to, možda se nađe neko. Oba trackera su top tier na torrent sceni i uz hdbits generalno mogu da posluže kao stepping stones jedni za druge.
Zato bih ja i hteo btn, ne interesuju me serije, ali kroz to bi se nekako probio do ostalih 😆

tleech ima dosta starih fimova, e sad ako juriš neku ezoteriju...

Eh to je jedini treker da sam popio ban pre jedno 2 godine, mrzelo me da se cimam sa zdravkeljinim pr0n metodom sidovanja, a oni bonus poeni su im bili shit u to vreme plus nas crap adsl pa je greedy radio :D Trebalo im je godine da me banuju, al jesu na kraju :D

Po meni mi svi privatni trebali da su ratioless, jbt na BTN sam jedan od najvecih nivoa clanstva zato sto je dovoljno samo da ostavis torrent da se siduje, pa crap adsl nije bio problem, a sve se skida uvek max speed jer tona njih furaju seedboxove. Ratio trackers treba da izumru :/

Imam ja čitač ako ti bude trebao. Tj valjda imam 😀

Lagano održavam ratio sa bonus poenima preko deceniju. :)

Yo. Zbog neaktivnosti (što mi nije jasno jer sam pre mesec dana skinuo sve što mi treba za reinstall nekog laptopa) sam banovan sa IPtorrents. Ima li neko možda pozivnicu ili za neki ekvavelnti provatni tracker sa dobrim izborom verzija windowsa sa najnovijim updateovima (pored igara, filmova, aplikacja i svega ostalog)

U tim situacijama je bolje da ih cimaš na irc, uglavnom ti vrate account.

Sad sam video, pošto sam ti ja poslao invite, piše disabled. Ako te mrzi da se cimaš sa ircom, pošalji mi novi mejl, pa ću da te pozovem.

Sad sam video, pošto sam ti ja poslao invite, piše disabled. Ako te mrzi da se cimaš sa ircom, pošalji mi novi mejl, pa ću da te pozovem.
Hvala još jednom. Uspešno napravljen nalog. Samo mi ostaje da prežalim dva tera izgubljenog plusa

Mislim da cu u narednom periodu da idem na kombo Torrent Galaxy i IPTorrents.

Poslednjih nekoliko dana haos na 1337x.to sa pop-upovima i reklamama, adblock ko da ne radi.

Edit: Ipak sam izabrao kickass torrent, ima sve sto i 1337x. Blast from the past

Last edited:
I rarbg je u početku bio katastrofa sa onim skrivenim reklamama, iskakale ko skakavci. Kickass je bio dobar, ako se vratio to je super vest!

Primetio sam da je tu vec neko vreme, ali mi se nije vracalo. Verovatno nisu isti ljudi.

Gledao sam neku listu torenta za septembar 2023, pa sam odande pokupio link.

Back
Top Bottom