Imam ja čitač ako ti bude trebao. Tj valjda imamEh to je jedini treker da sam popio ban pre jedno 2 godine, mrzelo me da se cimam sa zdravkeljinim pr0n metodom sidovanja, a oni bonus poeni su im bili shit u to vreme plus nas crap adsl pa je greedy radioTrebalo im je godine da me banuju, al jesu na kraju
Po meni mi svi privatni trebali da su ratioless, jbt na BTN sam jedan od najvecih nivoa clanstva zato sto je dovoljno samo da ostavis torrent da se siduje, pa crap adsl nije bio problem, a sve se skida uvek max speed jer tona njih furaju seedboxove. Ratio trackers treba da izumru :/
OK rant over![]()
Lagano održavam ratio sa bonus poenima preko deceniju.Eh to je jedini treker da sam popio ban pre jedno 2 godine, mrzelo me da se cimam sa zdravkeljinim pr0n metodom sidovanja, a oni bonus poeni su im bili shit u to vreme plus nas crap adsl pa je greedy radioTrebalo im je godine da me banuju, al jesu na kraju
Po meni mi svi privatni trebali da su ratioless, jbt na BTN sam jedan od najvecih nivoa clanstva zato sto je dovoljno samo da ostavis torrent da se siduje, pa crap adsl nije bio problem, a sve se skida uvek max speed jer tona njih furaju seedboxove. Ratio trackers treba da izumru :/
OK rant over![]()
Ups, zaboravih ga proverim temu. ElemBaci mejl.
Probao mnogo puta. Nikada mi niko nije odgovorio...U tim situacijama je bolje da ih cimaš na irc, uglavnom ti vrate account.
Hvala još jednom. Uspešno napravljen nalog. Samo mi ostaje da prežalim dva tera izgubljenog plusaSad sam video, pošto sam ti ja poslao invite, piše disabled. Ako te mrzi da se cimaš sa ircom, pošalji mi novi mejl, pa ću da te pozovem.