• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

A u dva slučaja mi nije radilo to što sam skinuo uopšte (ukupno sam skinuo tri stvari). Kontam da nije za mene.
sta ti tacno nije radilo?
ja samo sa TL-a skidam, nikad nikakvih problema i odma leti max brzinom download.

Htedoh da vas pitam, da nema neko negde/nekako, link/torrent gde mogu da skinem seriju The Shield.
Koliko vidim ima 7 sezona. Zeleo bih to ponovo da gledam.

Ako neko ima, bio bih jako zahvalan. Plz PM me.

Fala.

Bole tebe, ako Bjela posalje kaznu iovako ce bakuta da najebe. [emoji16]

Ovo je dobra fora. Priznajem i Omegina sa sestrom, iako ne znate moju sestru.

Mislim da je ta kradja neta od neke starije zhene neshto najjadnije shto sam prochitao na ovom forumu. Teshko klosharenje.

Ti izvini, ali ne se**. Glumiš ultra poštenjačinu u temi u kojoj svi zapravo pričamo i pomažemo jedni drugima u krađi. Tipičan primer današnje internet "kulture", izgazi i izvređaj onoga ko je priznao neki svoj manji greh kao da je to 100x gore nego što jeste. A ko zna šta sve ti i ovi koji su ti lajkovali imate od grehova, samo što ih nikada nećete priznati već ćete ovako za nešto sitno vređati druge da bi se poštenije osećali.

Kada sam krenuo toj starijoj ženi da kradem net ostao sam i bez posla, trebalo je da bude kratkoročno ali je nažalost iz razloga koje sam iskreno opisao u drugoj temi potrajalo duže nego što je najverovatnije trebalo, ali mnogo gore stvari od ove moje ste mnogi od vas sigurno uradili, samo malo budite iskreni prema sebi. Ja sam bar ženi pomogao svaki put kada je i za najveću glupost zvala, minimum 40 puta svih ovih godina, baš sam joj i pre nekoliko sati opet pomagao i uvek ću joj pomagati kada pozove, iskreno se kajao i pokajao iako ona tu krađu zaista sigurno nikada nije osećala i već 3 nedelje imam svoj net tako da više i nisam uopšte grešan što se toga tiče, tako da sada slobodno možete da pogledate malo sebe i i vi ispravite neke svoje mnogo ozbiljnije greške koje sigurno imate prema nekim drugim osobama, ja sam ponosan što je ovo zapravo bio jedan od mojih najvećih grehova.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

tako da više i nisam uopšte grešan što se toga tiče

tumblr_lvdp84JHjx1r4ghkoo1_250.gif

Ima neko invite za uhdbits ili neki drugi 4k tracker? Imam torrentday za uzvrat :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Nema frke :) Kontam da mail treba pa ti ga saljem u pm. Hvala [emoji3060]

Meni je utorrent skoro upao u neki loop, radi normalno par minuta, crashuje, pokrene se i otvara browser tab kao da se apdejtovao i tako u krug :D

Izgleda je iz kog god razloga problem sto je zvanicni app 32-bit only. Na njihovom forumu random lik postavio neki sa 64 bit patchom i problem nestao.

Meni je utorrent skoro upao u neki loop, radi normalno par minuta, crashuje, pokrene se i otvara browser tab kao da se apdejtovao i tako u krug :D

Izgleda je iz kog god razloga problem sto je zvanicni app 32-bit only. Na njihovom forumu random lik postavio neki sa 64 bit patchom i problem nestao.

Bez zelje da nesto pametujem, zasto i dalje koristis utorrent?

Bez zelje da nesto pametujem, zasto i dalje koristis utorrent?
ja zato sto ne znam dal ghostovanje radi na ostalim klijentima, ova stara verzija ut-a mi radi posao i nema razloga da probam neki drugi i da rizikujem da me provale...

Back
Top Bottom