2CR4ZY
Forumski Apotekar
sta ti tacno nije radilo?A u dva slučaja mi nije radilo to što sam skinuo uopšte (ukupno sam skinuo tri stvari). Kontam da nije za mene.
ja samo sa TL-a skidam, nikad nikakvih problema i odma leti max brzinom download.
sta ti tacno nije radilo?A u dva slučaja mi nije radilo to što sam skinuo uopšte (ukupno sam skinuo tri stvari). Kontam da nije za mene.
Htedoh da vas pitam, da nema neko negde/nekako, link/torrent gde mogu da skinem seriju The Shield.
Hvala mnogooona 1337x imas ovo
View attachment 6894
na rarbg imas po sezonama, kucaj "the shield s01" sa navodnicima u search
Bole tebe, ako Bjela posalje kaznu iovako ce bakuta da najebe. [emoji16]
Mislim da je ta kradja neta od neke starije zhene neshto najjadnije shto sam prochitao na ovom forumu. Teshko klosharenje.
mozda se baka lozi na tebeminimum 40 puta svih ovih godina
Ja imam torrent leech ili kao se zvaše ako ti treba. Ali mogu ti kasnije tek poslati.Ima neko invite za uhdbits ili neki drugi 4k tracker? Imam torrentday za uzvrat
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Bez zelje da nesto pametujem, zasto i dalje koristis utorrent?Meni je utorrent skoro upao u neki loop, radi normalno par minuta, crashuje, pokrene se i otvara browser tab kao da se apdejtovao i tako u krug
Izgleda je iz kog god razloga problem sto je zvanicni app 32-bit only. Na njihovom forumu random lik postavio neki sa 64 bit patchom i problem nestao.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Yup!utorrent 2.2.1 nema dalje
I ja sam prešao relativno skoro sa uT na qBit.Samo qbit.
ja zato sto ne znam dal ghostovanje radi na ostalim klijentima, ova stara verzija ut-a mi radi posao i nema razloga da probam neki drugi i da rizikujem da me provale...Bez zelje da nesto pametujem, zasto i dalje koristis utorrent?