• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Ahahaha, hteo sam okachiti to, ali sam bio u fazonu "dosta je bilo AEW".
No, pokushavaju da proguraju Maki u AEW, a ona kad god ulazi peva tu svoju pesmu... i eto. Ispalo je to shto je ispalo. :ROFLMAO:

Evo ti original:

Last edited:
Ponedeljak je, idemo lazy post:

Otprilike sam u istom tripu kao Yuki, mada malo manje seksi:

Arisu izgleda medeno dok reklamira chekije (polaroid fotke):

Maki demonstrira poznavanje engleskog:

Kad smo kod Maki

BTW AEW rocks, gledam od prvog dana. Oldschool wrestling & sloboda izrazavanja samih ucesnika FTW.

BTW AEW rocks
Yup. AEW je meni zabavan, plus Jim Ross. Peter Avalon mi je uvek komedija kad chujem entrance music, plus brkovi \m/. Britt Baker mi je kul takodje, plus the obvious.

WWE nisam gledao dugo, chak ni Wrestlemania ne gledam. TJPW je tu kada zhelim slatke devojke i humor, plus povremeno odlichne mecheve.

Inache, danas u 4 ujutru, tj. sutra, mozhete gledati intervju sa Maki. Trebalo bi da pricha o svojem AEW iskustvu:

Takodje, sretjan rodjendan Mizuki :3

Last edited:
Sinotj je Maki rekla da zheli da bude najbolja u TJPW, ne znam kako kada je Yuka tamo, ali okej. Izazvala je trenutnu Princess of Princess Champion, Riku Tatsumi. Odgovor je stigao:

Ewv9r_BVcAAuFyv.jpg

Ne verujem da tje Maki da pobedi, ali ako se to dogodi, vreme bi bilo da Yuka pokusha da vrati pojas.

edit:
Evo kako je izgledao susret njih dve pre vishe od 3 godine:

Last edited:
Da se vratim na kratko na AEW. Na 1:46:57 mozhete odgledati Maki Itoh vs Riho

Maki je komedija, kao i uvek, ali sam skoro zaboravio koliko Riho ume biti zabavna za gledanje, savitljiva je i ume da uchini mecheve atraktivnim za gledanje. Obozhavam da vidim double stomp kada Riho to radi, plus njen double knees. Sve u svemu, meni se dopao mech, plus Big Show kao komentator.

Nisam puno gledao Maki, ali za sada mi lici kao talentovani pocetnik. Riho ju je prenela do kraja meca.

A inace, na ovonedeljnom AEW je bio veoma redak maximum carnage, jedan od najludjih womens meceva koje sam ikad video.
F5QPskg.jpg

Nisam puno gledao Maki, ali za sada mi lici kao talentovani pocetnik. Riho ju je prenela do kraja meca.

A inace, na ovonedeljnom AEW je bio veoma redak maximum carnage, jedan od najludjih womens meceva koje sam ikad video.
Damn, moratju overiti. Takodje, da, mozhe od Maki biti neshto kul, ni malo ne shkodi shto ima dopadljiv i komichan gimmick.

Josh jedan free mech. Ovoga puta je u pitanju 3way mech izmedju Suzume, Shoko Nakajima i Yuka Sakazaki.

Shoko je odlichna, kao i uvek, a Suzume se ne primetjuje mnogo. Bez obzira na to, imala je i Suzume svojih momenata, nije da nije. Ovaj mech je jedan od onih u kojima se lepo mozhe videti i chuti skoro sve, pa mi je zbog toga bilo uzhivanje gledati Yuku. Presmeshne su mi njene grimase, a neartikulisani krici i zvukovi su shlag na tortu.

Za par dana bi trebalo da se odrzhi neshto interesantno, pa tju vishe o tome pisati kasnije.
Za kraj, random tweets:

Maki Itoh je dobila natrag svoj twitter:

Nije na odmet da se ovo ponovi, mozhda neko nov primeti Mizuki i skapira da je AWESOME!

Moja omiljena cura, Hyper Misao, je udomila josh jednu macu :3

Na kraju, ko drugi nego Arisu Endo za dnevnu dozu cutenessa.

Danas jedan od starih mecheva:
Su Yung VS Yuka Sakazaki

Kachim ga jer je odlichan primer kako Yuka ume da bude agilna, spretna i smeshna u isto vreme. Takodje ume veoma dobro da primi udarac, ali ume i da uchini da njeni udarci izgledaju atraktivno. Odlichno mi je gledati mech u kojem se svi zabavljaju. Momenat kada Yuka otima cipelu liku i izvlachi smrdljivu charapu kako bi to koristila kao oruzhje je super. :ROFLMAO:

111.png222.png
333.png444.png

Gotovo svaki mech u kojem je ona ima momenata koji bi se mogli koristiti kao reaction image.

Odlichna vest za nas kojima japanski nije maternji:

“That’s J-PW” tje biti show koji tje itji 2 puta nedeljno na Wrestle Universe i bitje na engleskom jeziku! Uvek tje da bude jedan mech, bez publike i trajatje oko 15 minuta. Svi mechevi tje biti ekskluzivni za “That’s J-PW”, shto je veoma kul. Lepo je videti da rade neshto i za TJPW ljubitelje van Japana. Chris Brookes i Baliyan Akki tje biti komentatori, a Sayuri Namba tje se takodje truditi da pricha engleski.

Kao i uvek, za lep pochetak dana se postarala Arisu Endo:

Za Maki fanove, iako mi se srce slama jer sabija Pom:

Auuu, pa ovo mozhe biti super, a i ne. Ja se jadam najboljem.

Yuka Sakazaki dobija nov kostim! Nadam se da se netje mnogo razlikovati od trenutnog.

Auu, pa shta se deshava? Josh jedna od mojih cura dobija nov kostim :3

Da iskoristim pauzu za ruchak na neshto korisno.

Za pochetak, kao i uvek, Arisu Endo, samo shto ju je ovaj put snimala Miyu:

Kamiyu se kliberi pored Miyu:

Pom je pokazala nove chekije, i sada opasno razmishljam da ih kupim, samo moram smarati drugaricu iz Japana da primi to i posle shalje meni :\

Miyu Yamashita je novi chlan Up Up Girls! Nije da nije bilo naznaka da tje se to dogoditi, ali je i dalje iznenadjenje. Ne kapiram se mnogo u pevanje, ali mislim da je sasvim na mestu to shto Miyu radi.

Kamiyu pozira u schoolgirl outfit. Bolje izgleda ovako nego u wrestling odelu, bash ne volim to shto ona nosi u ringu.

Pocheo sam sa Miyu, zavrshitju sa Miyu:

OK Miyu, naseo sam. Napisala je danas kasnije "エイプリルフール", shto dodje "aprilililili". Oh well, shteta, fino pevucka.

Last edited:
Kako se lepo pochinje dan? Uz Arisu Endo, naravno:

Yuka Sakazaki se pentra po igralishtu :3

A 17 aprila, ili 11 (pitao sam lika da potvrdi datum jer pishu razlichiti) tje biti kul show.

Ex8v9uvU4AQVdkK.jpg

Tag mech tje da bude, pa... sve cure u njemu imaju oko godinu dana iskustva, ali ok, Arisu Endo je Arisu Endo.
6-woman tag mech, zashto? Zar je mogutje da sam jedini koji bash ne gotivi to? Bedak mi je shto Pom konstantno ubacuju u te grupnjake, voleo bih da je vidim cheshtje u singles mechevima, ili barem neki tag.

Singles mech ne mozhe da ne bude dobar, Miyu radi zanimljive mecheve plus atraktivne poteze, a ni Hikari Noa nije za baciti.
3-way tag mech mi deluje kao kul ideja, jedino je bedak shto su Yuka Sakazaki i Hyper Misao protivnici, pa tje biti zajebano odluchiti za koga navijati.

Nadam se da tje Nao Kakuta da oduzme titulu gospodjici Kamifuku, dovoljno se shepurila.
Tag championship mech tje da bude blesav. Vechni heel Sakisama je komedija po ponashanju, a Mei Saint-Michel sa svojom tacnom ne mozhe a da ne bude smeshna. Kapiram da tje oduzeti titulu Bakuretsu sestrama.

Na kraju, Princess of Princess mech. Kapiram da tje Maki Itok da pobedi Riku Tatsumi, a onda bi bilo vreme da Yuka Sakazaki izazove Maki i povrati titulu koju zasluzhuje. :3

Last edited:
Back
Top Bottom