Kako se lepo pochinje dan? Uz Arisu Endo, naravno:
Yuka Sakazaki se pentra po igralishtu :3
A 17 aprila,
ili 11 (pitao sam lika da potvrdi datum jer pishu razlichiti) tje biti kul show.
Tag mech tje da bude, pa... sve cure u njemu imaju oko godinu dana iskustva, ali ok, Arisu Endo je Arisu Endo.
6-woman tag mech, zashto? Zar je mogutje da sam jedini koji bash ne gotivi to? Bedak mi je shto Pom konstantno ubacuju u te grupnjake, voleo bih da je vidim cheshtje u singles mechevima, ili barem neki tag.
Singles mech ne mozhe da ne bude dobar, Miyu radi zanimljive mecheve plus atraktivne poteze, a ni Hikari Noa nije za baciti.
3-way tag mech mi deluje kao kul ideja, jedino je bedak shto su Yuka Sakazaki i Hyper Misao protivnici, pa tje biti zajebano odluchiti za koga navijati.
Nadam se da tje Nao Kakuta da oduzme titulu gospodjici Kamifuku, dovoljno se shepurila.
Tag championship mech tje da bude blesav. Vechni heel Sakisama je komedija po ponashanju, a Mei Saint-Michel sa svojom tacnom ne mozhe a da ne bude smeshna. Kapiram da tje oduzeti titulu Bakuretsu sestrama.
Na kraju, Princess of Princess mech. Kapiram da tje Maki Itok da pobedi Riku Tatsumi, a onda bi bilo vreme da Yuka Sakazaki izazove Maki i povrati titulu koju zasluzhuje. :3