• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Mech koji sam spominjao na proshloj stranici se mozhe pogledati live na YT.
U pitanju je mech sa Ajom Kong u kojem Hyper Misao, po obichaju, izvodi kerefeke. Mech je odlichan primer zashto mi je Hyper Misao omiljena, a takodje je i dobar primer humora u TJPW.

Na zhalost, Mahiro Kiryu je povredila vrat.

No, znaju se neki mechevi koji tje se odrzhati 21. avgusta.

E9Hmi9RVoAsSqoZ.jpgE9Hmk-bVEAoZ4a1.jpg
E9HmpJNUcAYK6xU.jpgE9HmqzBVgAQ7mNq.jpg

OK. Hyper Misao, Yuka Sakazaki i Pom u istom mech?!?! Odushevljen sam :3
Pored ta chetri mecha, Kaya Toribami tje se boriti protiv nekoga (google translate mi ne pomazhe), ali mislim da je u pitanju Mirai Maiumi.

Mech koji sam spominjao na proshloj stranici se mozhe pogledati live na YT.
U pitanju je mech sa Ajom Kong u kojem Hyper Misao, po obichaju, izvodi kerefeke. Mech je odlichan primer zashto mi je Hyper Misao omiljena, a takodje je i dobar primer humora u TJPW.

Na zhalost, Mahiro Kiryu je povredila vrat.

No, znaju se neki mechevi koji tje se odrzhati 21. avgusta.

OK. Hyper Misao, Yuka Sakazaki i Pom u istom mech?!?! Odushevljen sam :3
Pored ta chetri mecha, Kaya Toribami tje se boriti protiv nekoga (google translate mi ne pomazhe), ali mislim da je u pitanju Mirai Maiumi.

Zelim Arisu i Maki u timu, dynamic duo!!!

Zelim Arisu i Maki u timu, dynamic duo!!!
Arisu nije do sada bila ni sa kim u timu. Bila je u tag team mechevima, ali nije imala zvanichno tag partnera s kojim ima ime (Yuka i Mizuki = Magical Sugar Rabbits, Mirai i Suzume = BeeStar, Miyu i Maki = 121000000, itd.). Mislim da nije pobedila ni u jednom singles mechu do sada, a bila je samo par puta u pobednichkim timovima. No, dotje i njeno vreme :3

E9UPjgaUUAgObRt

Hikari Noa je ovo izjavila nakon njenog prvog hardcore mecha odrzhanog prvog aprila 2021. godine:

1629641739326.jpg

Ovde mozhete videti detalje tog mecha:

Za neuputjene, ovo je Jun Kasai:

junk2.jpgjunk.jpg

GL Hikari Noa <3

1629625366295.jpg

Danas je tachno dve godine kako je Suzume u TJPW!

1629819016157.jpg

1629794770547.jpg

1629820051145.jpg

Ceo SecretLevel kolektiv joj shalje chestitke, lepe zhelje i pozdrave.

Suzume je pokazala da je talentovana, da ume da bude zabavna, a pokazala je i da ima najbolje trbushnjake u TJPW. Definitivno je medju najboljim pochetnicima. Suzume je takodje polomila facu Maki Itoh... sluchajno?

O ovom mechu sam skoro pisao.
Suzume VS Yuka Sakazaki

Plus random fan video:

Danas su tachno chetiri godine kako je Yuki Kamifuku (Kamiyu) u TJPW!

77175fe1ad35f67020b40d26d6f9cd91.jpg

jum37bnyiwl41.jpg

1626025145574.jpg

1626055031834.jpg

Ceo SecretLevel kolektiv joj shalje chestitke.

Kamiyu je jedna od devojaka za koju mi je bilo potrebno par godina da je zgotivim. Ponasha se kao klasichna bimbo i ima veoma arogantne ispade, ali to je sve deo njene persone. Ona nije samo kecherka, vetj i bikini model. Ima YouTube kanal na kojem povremeno postuje random videos, Twitter, na kojem povremeno pishe na engleskom (od svih TJPW cura najbolje poznaje engleski), a ima i Instagram. Yuki Kamifuku je najvisha od TJPW devojaka (173cm), dok se ne pojavi Sakisama.

Mozhete je videti u mechu protiv Mizuki i Harune Neko

Vreme je za Summer Step and a Step (da, svaki show ima tako neko ime koje nema mnogo smisla) odrzhan 21. avgusta 2021.

Sayuri Namba dobrih 5 minuta radi svoje. Poziva publiku da vezhbaju tapshanje, objashnjava pravila, a onda poziva Up Up Girls da otvore show pesmom i plesom. Primetio sam da Hikari Noa ima OGROMNU masnicu kod zgloba desne ruke. Izgleda se kvalitetno ugruvala tokom deathmatcha. Takodje primetjujem da kamera stoji pod chudnim uglom, prekriva lica nizhim devojkama.

Prvi mech
Maki Itoh i Raku VS Hikari Noa i Arisu Endo

Noa i Raku nisu ni stigle da se odmore od pevanja, a moraju odmah da se bore. Raku je komedija dok ulazi sa Maki. Maki peva dok Raku stidljivo pokushava da pleshe. Vetj tu vidim da je kamera nesretno postavljena... stoji tachno preko Makinog lica, a posle prekriva Arisine ochi.

U pochetku je mech slab, Raku i Hikari su imale par momenata gde je bilo ochigledno da nikakav dogovor ne postoji i da se samo gube po ringu. Sretja pa to nije trajalo dugo, bash je sramotno izgledalo. Arisu je izvukla situaciju kada je upala i pochela da razbija Raku, ali Raku je onda uspavljuje svojim Sleeper Hold i onda trchkara preko nje. Arisu se nije preterano trudila da izgleda kao da spava jer je cheshkala glavu. Raku je preslatka dok uspavljuje Arisu, izgleda brizhno :3 Hikari je uletela dok je Raku sedela na Arisu, ali je Maki uletela da izbaci Hikari, a onda Raku taguje Maki.

Maki poprilichno dominira Arisu, ali Arisu se ne predaje. Maki se kratko zadrzhala u ringu i tagovala je Raku, ali Arisu uspeva da dodje sebi i dropkick-uje Raku pre tagovanja Hikari. Hikari uletje i radi chetri, pet Dropkickova na Raku, a onda je vrti po ringu i pinuje. No, nishta od pobede. Raku uspeva da preokrene situaciju u svoju korist i taguje Maki. Hikari Noa ne dozvoljava Maki da vodi i uspeva da se izbori sa njom, ali onda taguje Arisu koja fino pochinje napad na Maki, ali Maki uspeva da se izvuche i krene u kontru. Arisu joj je dozvolila par udaraca, a onda je pokazala da i ona ume da namuchi protivnika.

Maki uspeva da uhvati Arisu u Boston Crab, ali nakon shto se Arisu skoro dovukla do konopca, Maki je stavlja u Itoh Punish. Hikari Noa uskache da prekine to, a onda Raku dotrchava da izbaci Hikari van ringa. Arisu udara Maki laktovima, ali onda joj Maki zadaje udarac glavom, a to shalje Arisu na pod. Arisu uspeva da se podigne i uradi Missile Dropkick na Maki, a onda za malo pobedjuje. Arisu ne prestaje da kida maki i hvata je u Camel Clutch. Delovalo je kao da tje Maki da se preda, ali Rika uletje da sprechi Arisu.

Arisu se penje na konopac, ali Maki se dizhe i udara je, a onda joj radi DDT. Maki hvata Arisu u Itoh Punish i Arisu mozhe samo da se preda. Shteta, Arisu je bila blizu pobede par puta, ali Raku je morala da uletje i ukenja situaciju.

11.jpg22.jpg

Drugi mech
Mirai Maiumi VS Toribami Kaya

Simpatichna je Kaya dok na pochetku vezhba odbijanje od konopca, kapiram da je i njoj dojadilo da je konstantno prozivam kada botch-uje springboard.

Fino izgleda pochetak dok se cure rvaju i pokushavaju da uhvate jedna drugu, ali Mirai brzo koristi svoju snagu da nabije Kayu o zemlju. Sretjom, Kaya se ne da i uspeva da se odupre Mirai, ali ne dugo. Mirai radi brutalan Scoop Slam a onda shutira Kayu u stomak.

Mirai podizhe Kayu i nabija joj glavu u tjoshak, a onda je udara laktom u grudi. Kaya uspeva da se odbrani, ali Mirai je hvata za nos na masci i udara je 🤭 Sada barem znam da su maske deo tela. Dok Mirai poziva publiku da joj tapshe dok ona slavi, Kaya je udara sa ledja. Mirai se sveti josh jednim Scoop Slam-om, a onda je pinuje, ali nishta od pobede.

Mirai davi Kayu, a Kaya pokushava da se domogne konopca. Mirai okretje Kayu i nastavlja da je davi, ali Kaya uspeva da se domogne konopca. Kaya uspeva da odgurne Mirai i da je baci u konopce, ali pokushava Dropkick koji Mirai izbegava hvatanjem za konopce. Kaya pokushava isto i ovaj put joj polazi za rukom, a potom nabija Mirai u tjoshak i shaketa je. Kaya potom odbija Mirai u drugi tjoshak i zaletje se nogom u nju, da bi je potom shutnukla iz okreta i pokushala pin. No, sudija ne stizhe da broji do tri, a Mirai uspeva da kontrira Kayi tako shto je hvata za nogu a onda je napada udarcima laktom, pa i nogom.

Mirai se trudila da onesposobi Kayinu nogu, ali Kaya nekako uspeva da odradi Dropkick, a zatim podizhe Mirai iz sedetjeg polozhaja i baca je na pod. Kaya pokushava svoj Springboard Senton (kojem josh uvek ne znam ime), ali Mirai se izmiche i podizhe Kayu, a onda je nabija u tjoshak. Mirai se zaletje, ali Kaya je dochekuje nogom u lice, shto ne pokoljebava Mirai. Mirai odbija Kayu od konopce, ali Kaya radi shut iz okreta, a onda radi kolut i pada nogom na Miraina ledja (jako bih voleo znati ime tog poteza).

Devojke nastavljaju kvalitetan mech, ali je ochigledno da je Mirai mnogo jacha. Iako ju je Kaya kvalitetno namuchila, Mirai obara Kayu na pod sa brutalnim Lariat-ima, a onda je pinuje i pobedjuje. Bez obzira shto je Kaya izgubila, drago mi je da se primeti da vezhba i da joj bolje ide kechanje nego ranije.

33.jpg44.jpg

Tretji mech
Haruna Neko i Bakuretsu Sisters (Yuki Aino i Nodoka Tenma) VS Marika Kobashi, Rika Tatsumi i Yuki Kamifuku

Hjoj, ajde, prezhivetju nekako ovo.
Rika Tatsumi i Nodoka Tenma su prve u ringu, a Nodoka odmah pokazuje fizichku nadmotj i pinuje Riku u roku od par sekundi. Devojke nastavljaju da se rvaju, ali Rika se podizhe i udaljava od Nodoke, jer nema shta da trazhi protiv nje kada je rvanje na snagu u pitanju. Nodoka konstantno drzhi Riku za vrat i bacaka je po ringu, ali Rika se ne predaje. Nodoka se zaletje od konopca i sabija Riku o pod, a onda taguje Yuki. Yuki ulazi zajedno sa Neko, a onda Bakuretsu Sisters spushtaju Neko, podizhu je za ruke i noge dok se ona koprca. Yuki prilazi Haruni koja joj objashnjava da ne zheli da bacaju nju, vetj nekoga drugoga. Nodoka pristaje na to i lezhe na pod, a onda je Haruna i Yuki podizhu... bezuspeshno.

Haruna i Yuki zovu Mariku i Kamiyu da pomognu. Sada Kamiyu, Haruna, Yuki i Marika drzhe Nodoku i njishu je, ali Rika se podizhe i Dropkickuje Nodoku. Kamiyu bezhi iz ringa, a besna Rika udara sve cure u glavu, pa chak i Mariku koja je s njom u timu. Yuki Aino sedi na podu dok je Rika udara guzicom u glavu, a onda joj radi Elbow Drop. Rika nabija Yuki u tjoshak a onda taguje Mariku. Marika se izhivljava na Yuki u tjoshku, a onda je odvlachi u centar i pinuje. Poshto pin ne prolazi, Marika nabija Yuki u tjoshak gde je cheka noga od druge Yuki (Kamifuku), a onda Kamiyu ulazi u ring.

Kamiyu baca Yuki u tjoshak i shutira je nogom, a onda joj bode ochi prstima, jer eto, to je Kamiyu. A onda, Kamiyu radi neshto shto je duzhe vreme nisam video da radi - Yahoo! 83cm (Headscissor DDT). No Yuki uspeva nekako da se odbrani od napada druge Yuki i taguje Nodoku. Nodoka silovito napada Kamiyu, a onda je pinuje, shto ne prolazi.

Kamiyu pokushava da reverse-uje Nodokin napad, ali Nodoka je ramenom nabija o pod, a onda joj radi Crossbody. Nodoka podizhe Yuki na rame, ali Yuki se prebacuje iza nje i hvata je u Octopus Hold. No, Nodoka je otresa poput sline. Kamiyu uspeva da shutne Nodoku u glavu, a zatim taguje Mariku koja uskache uz Dropkick i bezuspeshan pokushaj pinovanja.

Nodoka pokushava da podigne Mariku, ali Marika se iskobeljava a zatim napada. Nodoka uspeva da se odbrani i radi Fallaway Slam, a onda taguje Harunu Neko. Neko ne postizhe mnogo protiv Marike, ali Marika svejedno taguje Riku Tatsumi. Rika napada Harunine noge, a onda je udara guzicom u lice. Rika stavlja Harunu u Figure Four, ali Yuki Aino uletje da prekine to. Rika izbacuje Yuki, a onda podizhe Neko, ali Neko se brani grebanjem Rikinog lica, a zatim je nabija na koleno.

Haruna Neko nabija Riku u tjoshak, a onda je spushta na pod i pokushava da pinuje. Haruna uspeva da prebaci Riku preko konopaca, a onda joj radi Nekonut Crush (Coconut Crush, shto je zapravo side headlock facebreaker knee smash). Haruna Neko se penje na konopac, ali Rika je kupi i radi Neckbreaker. Za to vreme cure iz njenog tima trche do drugih devojaka i sprechavaju ih da ulete i pomognu Neko, ali bezuspeshno, jer cure ipak uletju i skidaju Riku sa Neko. Yuki Aino i Nodoka Tenma zajedno rade Senton na Riki, a onda je podizhu za Bakuretsu Bulldog. No, Marika i Kamiyu ih sprechavaju u toj nameri.

Ponovo su u ringu samo Haruna i Rika, a Haruna ne dopushta Riki da dodje do rechi. Konstantno je napada, ali na kraju je Rika podizhe i radi Backbreaker, a zatim je stavlja u Dragon Sleeper. Haruna Neko ne uspeva da se domogne konopaca i predaje se.

Rika Tatsumi, Marika i Yuki Kamifuku pobedjuju! Yuki Kamifuku, dok slavi, lupka sebe po guzici, a onda i Riku par puta lupka po dupetu :ROFLMAO:

55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg

Nastavak u sledetjem postu.

Chetvrti mech

Hyper Misao i Nao Kakuta VS Yuka Sakazaki i Pom Harajuku

E, ovo je mech koji sam chekao. Moje top tri cure u jednom mechu, teshko da mozhe biti bolje od ovoga.

Hyper Misao i Nao Kakuta upadaju prve, a onda kache balone i slichne gluposti po ringu. Pom i Yuka upadaju blago zbunjene zbog onoga shto ih dochekuje. Kao i uvek, Kyper Misao trazhi mikrofon, a onda prvo pozdravlja svu veliku decu, zatim objashnjava da su ona i Nao ukrasile ring kao dobrodoshlicu za Yuku. Hyper Misao viche "Welcome back Yuka Sakazaki" dok se Yuka vrti u krug i lupa nogom o pod :ROFLMAO: Premotavao sam vishe puta jer sam se gushio od smeha. Ne znam ko mi je bio smeshniji, Yuka koja se vrti u krug uz lupkanje nogom ili Pom koja se pored nje kliberi.

Misao i Nao uzimaju balone i donose Yuki i Pom, a onda ih bushe njima kraj ushiju, shto ih, iz nekog razloga, paralizuje. Zatim Nao i Misao vezuju Yuku i udaraju je. Nakon shto su se izhivele na Yuki, pokushavaju da se zalete u nju, ali ih ona izbegava a onda radi Dropkick koji ih obe shalje na pod. Yuka zatim odlazi do sudije koji je odvezuje. Yuka koristi shareni konopac kojim je bila vezana kako bi davila Misao, naravno, uz grimase. 🤭 Yuka zavrtje Misaonine ruke, ali Misao nekako uspeva da se odvuche do konopca i prekine Yukino maltretiranje. Nakon toga joj Yuka udara jedan shamar u stomak i smeshka se.

Yuka taguje Pom, koja nastavlja da shutira Misao uz kreshtanje. Misao se izvlachi i grebe Pomino lice, a onda pokushava da dopuzi do Nao. Yuka bushi balon kraj Naoinog lica, a isto radi Pom sa Misao. Pom hvata Misao i radi Denden Drum (konachno sam saznao kako se zove potez kada Pom zavrne ruke nogama a onda udara shakama protivnika u grudi). Yuka se u pozadini buni, a sudija joj govori da odbije, a ona ga ignorishe. Yuka ulazi u ring dok joj sudija govori da izadje, ali ona ne jebe zhivu silu. Zajedno sa Pom, Yuka udara Hyper Misao u grudi par puta, a onda napushta ring. Pom pinuje Misao, ali nishta od toga.

Pom odvlachi Hyper Misao do tjoshka i taguje Yuku, a Yuka uletje uz smejanje i zavrtje Misaoinu ruku. Yuka nabija Misao u tjoshak, zaletje se i onda skache i shuta je nogom u glavu. Yuka se zatim penje na konopac i hvata nogama Misao oko vrata. Kakuta Nao se buni, ali Yuka upire prstom u nju i viche "uuuuuuuu". Sudija pokushava da smiri Yuku, ali ona i dalje stezhe Misao nogama, ali usput pomera ruke gore-dole i ponavlja "basara, basara, basara". Konachno sudija prekida Yukino kliberenje, a ona u "ok, tvoj izbor" fazonu slezhe ramenima i pada u nazad, davetji Hyper Misao Nogama.

Hyper Misao konachno uspeva da se izvuche i obara Yuku na pod, a onda taguje Nao. Nao ne gubi ni tren vetj odmah napada ranjenu Yuku i Dropkickom je shalje na pod, a zatim je davi. Yuka stizhe do konopca, ali dok se dizala, Kakuta Nao se zaletela i udarila Yuku nogom u glavu. Pokushala je da baci Yuku na pod, ali Yuka se iskobeljala, prebacila je preko ramena, a onda se odbila od konopca i uradila Lariat. Yuka punuje Nao, ali nema pobede. Yuka taguje Pom, a Pom uskache uz Dropkick. Pom prebacuje Kakutu preko sebe a onda joj radi Droplick. Pom pokushava da pinuje, ali nishta od pobede. Kakuta Nao uspeva da se izvuche na tren, ali Pom radi Laforet Harajuku. No, Kakuta spretno izbegava Laforet Harajuku i baca Pom na pod.

Kakuta podizhe Nou, a onda cure razmenjuju udarce u centru ringa, sve dok Pom ne odluchi da shutne Nao u cevanicu. Kakuta taguje Hyper Misao koja uletje uz Crossbody, a onda udara Yuku. Hyper Misao gura Pom u tjoshak i zaletje se u nju ramenom, a zatim je odbija od konopce i radi aperkat koji je shalje na pod. Hyper Misao saplitje Pom, a Pom pada na konopce, a zatim prima udarac od Misao. Pom uspeva nekako da se odbrani i Dropkick-uje Hyper Misao, a zatim je podizhe i odbija od konopce i shutira u cevanicu. Pom radi Legdrop na Misaoine noge, a zatim joj uvrtje noge. Kakuta Nao uskache da pomogne, ali Yuka je tu da odbrani Pom.

Hyper Misao i Kakuta Nao pokushavaju zajedno da napadnu Yuku, ali ona ih sudara. Yuka odbija Misao od konopce a onda joj radi Frankensteiner zbog kojeg se Misao zaglavljuje u Naoinim rukama, a onda Yuka radi Dropkick na Nao koji je tera da padne i uradi DDT na Hyper Misao :ROFLMAO: Pom koristi priliku da pinuje Hyper Misao, a za to vreme Yuka se bori protiv Nao van ringa. Misao uspeva da se izvuche i davi Pom, ali Pom stizhe do konopaca. Dok Pom lezhi oklembeshena na konopcima, Misao se zaletje i ubada je kolenom u ledja. Misao se zatim penje na tjoshak i radi I am a Hero, ali Pom uspeva da reverse-uje to u pin. No, sudija ne stizhe da izbroji do tri. Pom radi Dropkick i pentra se na konopac, a onda radi Missile Dropkick. Pom se zaletje da odradi Pom De Justice, ali Hyper Misao to uspeva da izbegne.

Hyper Misao podizhe Pom, ali Yuka se pojavljuje iz tjoshka i radi Missile Dropkick koji shalje Hyper Misao na pod. Kakuta uskache da izbaci Yuku iz ringa, a Pom i Misao nastavljaju da se bore. Pom pokushava vishe pinova, ali nishta od toga. Pom shuta Hyper Misao u cevanicu i zaletje se da napadne, ali Misao je podizhe i nabija joj glavu na svoje koleno. Hyper Misao pinuje Pom, jedan, dva, tri!

Hyper Misao i Kakuta Nao su pobedile!

Zabavan mech, shto se mene tiche ovo je vrhunac Summer Step and a Step showa. Komedija je bila Hyper Misao koja je prilikom izlaska iz sale gadjala gumicom Yuku 🤭

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg

Shesti mech
Watanabe Miu, Mizuki i Shoko Nakajima VS Miyu Yamashita, Suzume i Moka Miyamoto

Prve upadaju Miu, Mizuki i Shoko uz Shokoinu muziku. Nakon shto su ushle, zauzele su mesto u svom tjoshku i pochele su da se istezhu, a sirota Arisu Endo je kraj ringa kupila njihovu odetju. Onda kretje "I am me" pesma od Miyu Yamashite, pa upadaju u ring prvo Moka, pa Suzume, a onda i Miyu. Obozhavam da gledam Miyu kada ulazi, pogotovo njen badass izraz lica dok podizhe svoj Princess of Princess Champion pojas, a onda i one daju sve shto imaju Arisu, koja mora sve to da nosa.

Mech pochinju Miu i Miyu koje odmah nasrtju jedna na drugu i odmeravaju snage u sredini ringa. Miyu pokushava da se kolutovima iskobelja iz Miuinih zahvata, ali Miu uspeva uvek nekako da joj zavrne ruku. Borbu nastavljaju na podu, ali Miu se ubrzo podizhe, na shta Miyu odgovorava prebacivanjem preko ramena. Obe cure taguju jednu od partnera, i sada su u ringu Suzume i Shoko. Njih dve mnogo aktivnije odmeravaju snage. Trche po ringu, preskachu jedna drugu i bacakaju se, sve dok Suzume ne uspe da pogodi Dropkick koji shalje Shoko na pod.

Shoko taguje Mizuki, a Suzume taguje Moku. Cure preplitju prste, a Moka je ochigledno jacha. Mizuki se ne libe da shutne Moku u stomak, a onda joj izvrtje prste. Mizuki nabija Moku u tjoshak i onda joj staje na vrat. Mizuki nabija Moku u tjoshak svog tima, a onda Miu uletje i nabija Moku u tjoshak, te je laktovima udara u ledja. Miu je prebacuje u drugi tjoshak, a onda je podizhe i baca na pod.

Miu odvlachi Moku u svoj tjoshak, a onda Shoko upada i nastavlja premlatjivanje Moke. Ne znam shta im je Moka skrivila, ali eto... dobija batine od svakoga danas. Shoko je brzo vratja u tjoshak, a onda se vraja Mizuki da nastavi Mokinu patnju. Mizuki joj prvo stezhe stomak nogama, a onda je hvata u Camel Clutch. Moka uspeva da se dovuche do konopca, a onda joj Mizuki gazi ledja.

Mizuki izvlachi Moku do pola van ringa, a onda joj skache stopalima na ledja, a zatim isto radi i Shoko, pa za kraj i Miu. Sudija prekida to glupiranje, a onda Mizuki vratja Moku u ring i pinuje je, ali Moka uspeva da se izvuche. Mizuki nabija Moku u tjoshak i taguje Miu koja nastavlja da zlostavlja Moku. Miu lomi Mokina ledja o svoja kolena, a onda je treska o pod i pinuje, ali Moka i dalje ima snage da se izvuche. Miu dovlachi Moku do tjoshka i sada je red na Shoko da ubija Moku josh jednom. Ni malo mi nije jasno shta im je Moka skrivila, ali eto, to je shto je.

Shoko se zaletje na Moku, a Moka uspeva da je podigne i tresne o pod, a onda puzi nekako do svog tjoshka i taguje Suzume. Suzume uletje uz Dropkick , a onda je Shoko odbija od konopce, ali Suzume se vratja uz josh jedan Dropkick. Suzume pinuje Shoko, ali Shoko se iskobeljava. Suzume se pentra na tjoshak, ali je Shoko otresa odale bacanjem na ledja. Shoko se takodje penje na tjoshak, ali je Suzume shakama skida sa tjoshka. Obe cure nastavljaju borbu u centru, ali Shoko uspeva da stun-uje Suzume dovoljno da ode i taguje Miu. Miu nabija Suzume ramenom o pod, a zatim je podizhe, ali Suzume se iskoprcava i saplitje Miu na pod.

Suzume pokushava da pinuje Miu, ali to ne prolazi. Suzume se odbija od konopce, ali je Miu hvata i okretje, a onda spushta na koleno. Suzume se iskobeljava i onda radi odlichan Headscissors Takedown na Miu, a zatim taguje Miyu. Miyu Yamashita shutira Miu u grudi i shalje je na pod. Miyu zatim skache i shuta nogom Miyu u stomak dok je ona na podu. Miu uspeva da preokrene situaciju u svoju korist, a onda nabija ramenom Miyu na pod. Miu nameshta svoj repitj, shto znachi da sledi Giant Swing. No, Miyu hvata konopac, ali Miu odluchuje da je ne pusti, uprkos sudiji koji ponavlja "rope, rope". Mizuki koristi taj trenutak da skochi na Miyuin stomak.

Miu odvlachi Miyu u centar i onda joj radi lep Giant Swing. Nakon toga, Miu taguje Mizuki, a Mizuki kotrlja Miyu po ringu i pokushava da pinuje, ali to ne prolazi. Mizuki se zaletje i pokushava Wheelbarrow Rollup, ali Miyu je podizhe a onda je, prilikom spushtanja, drapne za grudi :ROFLMAO: i odbije od sebe u konopce. Miyu podizhe Mizuki, ali se Mizuki okretje i radi joj Wheelbarrow Rollup, a onda joj skache na stomak i pinuje je. No, Miyu se podizhe, ali Mizuki je hvata oko glave rukama u nameri da je natera da se preda. Miyu puzi do konopca, ali Mizuki se okretje zajedno sa Miyu i vratja je u centar.

Miyu koristi svoju snagu da se podigne, ali ne primetjuje da je Shoko dodirnula Mizuki kako bi uletela. Miyu se zatrchava na Mizuki, ali uletje u njeno stopalo glavom, a Shoko to koristi da pinuje Miyu. Miyu se ponovo podizhe, ali je Shoko nabija u tjoshak. Miyu pokushava da shutne Shoko u glavu, ali Shoko se pomera i onda radi Frankensteiner sa tretjeg konopca koji razbija Miyu o pod. Shoko pinuje Miyu, ali Miyu se dizhe. Shoko pokushava da digne Miyu, ali Miyu je hvata oko vrata, a onda podizhe i nabija joj stomak na koleno.

Miyu pokushava da taguje Suzume, ali Miu i Mizuki je sprechavaju u tome. Miyu nogom odbija Miu od sebe, a onda divljachki Suplex-uje Mizuki. Konachno je Suzume u igri, pa radi Crossbody na Shoko, a onda taguje Moku. Zajedno, Moka i Suzume treskaju Shoko o pod, a onda Moka pinuje Shoko, ali to ne prolazi. Moka podizhe Shoko, ali Shoko se izvlachi. Moka odbija Shoko od konopce u Dropkick, ali Shoko se hvata za konopac i izbegava to. Shoko zatim Dropkick-uje Moku i promashuje 619, shto Suzume koristi za Springboard Facebuster. Moka koristi prednost da Dropkick-uje Shoko, a zatim je pinuje, shto ne prolazi. Shoko zatim pinuje Moku, ali nishta od toga.

Shoko je u tjoshku, Moka se zaletje u nju, ali naletje na nogu licem. Moka podizhe Shoko i razbija je o pod, a zatim pokushava isto po drugi put. Shoko reverse-uje to u Unmanned Local Train Hold. Suzume uletje da odbrani Moku, ali onda uletje Mizuki koja izbacuje Suzume. Miyu Yamashita napada Mizuki, ali Miu Watanabe uletje, podizhe Miyu i sabija je o pod i izbacuje iz ringa. Mizuki se penje i skache na nju napolju, a Moka i Shoko nastavljaju da se bore u ringu. Shoko uspeva da odradi 619 na Moki, a onda je podizhe i radi Northern Light Suplex Hold i pobedjuje!

Shoko Nakajima, Mizuki i Watanabe Miu su pobednici! Shoko uzima mikrofon i govori publici da tapshu. No, sada se tachno vidi koliko debilno stoji kamera, sve vreme dok je Shoko prichala, gornji konopac joj je stajao preko ochiju 🤭

77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

To je to za danas, hvala vam na pazhnji. :3

Last edited:
Sada vidim koji je ovonedeljni besplatan mech na TJPW YouTube kanalu! Mech o kojem sam upravo pisao iznad!
Hyper Misao i Nao Kakuta VS Yuka Sakazaki i Pom Harajuku
Definitivno vredi overiti, ako ni zbog chega drugog, onda zbog glupiranja tri devojke i Nao koja je ozbiljna.

Pored toga, zna se shta tje se deshavati za dva dana, 29. Avgusta 2021.

E9sIvU0VUAgYqVx.jpg

Jedva chekam da vidim Hyper Misao i Kaya Toribami VS Marika Kobashi i Nao Kakuta. Nadam se da tje Hyper Misao i Kaya Toribami da smrve protivnike, pogotovo jer je jedan od protivnika Marika. Chekam i Pom Harajuku VS Yuki Kamifuku, a nadam se da tje Pom da zgromi Kamiyu. Naravno, jedva chekam da vidim Magical Sugar Rabbits (Yuka Sakazaki i Mizuki) u akciji protiv Nodoka Tenma i Yuki Aino (Bakuretsu Sisters).

Sve u svemu, interesantni mechevi. Bitje uzhivanje gledati.

Danas je odrzhan fan club show koji je bio poprilichno zanimljiv, ali ne bih mnogo da spoilujem, pa tju ostaviti samo par tweet-ova.

Yuka Sakazaki i Kakuta Nao se nisu rvale, vetj su se obrachunale ... atletski? :D

Pom u Miyuinom kostimu? :3

Mizuki u Yukinom kostimu? Rika u Nodokinom? Marika u Shokoinom?

Za kraj, povratak Ultra Shoko? :3

ultrashoko.jpg

Mirai Maiumi napushta TJPW :(

Njen poslednji mech u TJPW tje se odrzhati 4. septembra 2021. Mirai Maiumi tje nastaviti da kecha, ali ne u TJPW.

Ovonedeljni free mech na TJPW YouTube kanalu je That's JPW 7. Mislim da nisam pisao o njemu, ali sada ga mozhete odgledati.

Miyu Yamashita i Moka Miyamoto VS Rika Tatsumi i Suzume

Miyu je simpatichna kada pricha engleski, ochigledno je da uchi i da se cima da ga koristi, a Suzume ima ubedljivo najiritantniji glas.

Back
Top Bottom