Tokyo Princess Cup 2021 Day 5
Ovaj put, pored Sayuri je Yuki Arai koja se pokazala kao veoma popularna. Definitivno pomazhe chinjenica shto je idol iz SKE48. Nije se dugo zadrzhavala, zajedno sa Sayuri je najavila Up Up Girls koje su otpevale
Maketakunai <3
Prvo tjemo da prodjemo kroz mecheve koji nemaju veze sa Tokyo Princess cup.
Prvi mech
Moka Miyamoto, Yuki Kamifuku i Mahiro Kiryu VS Pom Harajuku, Kaya Toribami i Mirai Maiumi
Fin pochetak i razmene izmedju Pom i Mahiro na pochetku, a Moka i Kaya nastavljaju. I dalje se cure manje-vishe izhivljavaju na Kayi, ali dobro, tako mora. Kaya sve to izdrzhava bez predaje, a onda uspeva da se suprotstavi Mahiro i taguje Mikrai koja silovito mrvi Mahiro. Kamiyu se trudila protiv Mahiro, pokushavala je napade nogama, ali nije joj polazilo za rukom. Tek kada je Pom uletela da pomogne Mirai, Yuki je uspela da se izbori protiv obe cure, a onda je bocnula prstima Mirai u ochi. Moka je stavila Pom u Rashomon, ali je Kaya uletela da je izbavi, inache kapiram da bi se Pom predala.
Na kraju Pom radi Pom De Justice na Moki i POBEDJUJE! Pom Harajuku je pobedila! Veoma mi je drago, poshto ona gotovo nikada ne pobedjuje
Drugi mech
Hyper Misao VS Nodoka Tenma VS Haruna Neko
Pojma nemam shta se deshava ovde, sve tri cure su izashle za svojim imenima ispisanim na kartonima uz muziku iz ... Dragon Quest, ako se ne varam. Sayuri Namba ih je chitala na engleskom, a onda na japanskom

Nije ni pocheo mech a vetj se cerekam, klasichan Hyper Misao mech. Boga pitaj shta nas cheka.
Pa da, nisu ni pocheli a Hyper Misao govori "maiku kudasai". A onda, ahahahahaha, nije normalna shta radi. Ona se toliko iscima da odradi nekakvu pripremu za varanje da to nije normalno. Ni malo ne bi trebalo biti chudno shto mi je omiljena u TJPW.
No, mech je poprilichno kvalitetan. Neko mlati Hyper Misao njenim znakom, a Tenma joj pomazhe. U jednom trenutku sudija biva izbachen iz ringa. Nodoka pinuje Neko, ali nema nikoga ko tje da broji, a onda se pojavljuje Hyper Misao u sudijinoj koshulji. Presmeshna je dok je uzhivljena u posao sudije i broji. Haruna pinuje Nodoku, a Misao broji do 3 i proglashava je pobednikom, a onda je napada.
Sudija se na kraju vratja u svet zhivih, a Nodoka skida Misaoinu majicu. Hyper Misao prska Nodoku sprejom, a onda joj navlachi majicu preko glave i vezuje je. Hyper Misao uspeva da pinuje Harunu Neko i pobedjuje! Shta god da se dogodi u chetvrt finalu Princess Cupa, Hyper Misao je naj detalj ovog dana.
Tretji mech
Hikari Noa, Raku i Yuki Arai VS Marika Kobashi, Arisu Endo i Nao Kakuta
Sasvim okej mech, nishta spektakularno. Naravno da smo dobili Oyasumi Express, ipak je tu Raku. Yuki Arai je bila veoma dobra, iako mi je neverovatno da idol odluchi da postane kecher, eto Yuki je tu da pokazhe da je mogutje. Samo neka nastavi da se trudi, bitje odlichna.
Mech je trajao dovoljno da se sve cure pokazhu. Bukvalno su sve stigle da se izredjaju i pokazhu koliko su napredovale. Bilo je finog teamwork, kao i udaraca koji su izgledali poprilichno brutalno. U jednom trenutku je Arisu Endo za malo pobedila, ali ju je Hikari Noa dohvatila i odradila Blizzard Suplex, a zatim pobedila.
Vreme je za chetvrt finale Tokyo Princess Cup!
Prvi mech
Suzume VS Maki Itoh
Ovo je mech u kojem je Suzume povredila Maki
Malo je retji da sam ovde navijao za Suzume. Gotivim ja Maki, ali mi je drazha kada izgubi i plache nego kada pobedjuje.
Suzume je, poput Marike, napala Maki pre gonga, dok je Maki pevala svoju pesmu, ali to joj nije mnogo pomoglo.
Fino se borila Suzume, uspela je da izbaci Maki van ringa, ali je Maki uspela da se odbrani i predje u ofanzivu. Maki je imala momenat kad se iskreveljila u kameru i malko je popljuvala <3
Ne znam kako se Suzume nije polomila, bio je tren kada je radila Crossbody a Maki se pomerila, pa je Suzume samo tresnula na pod, izgledalo je bolno. Nakon toga je usledio Crossbody na Maki koja je van ringa i mislim da se tu dogodio nezgodan udarac koji je ugruvao Makino lice. Ubrzo nakon toga Maki se hvatala ispod oka da proveri da li krvari, ali rana se videla tek malo kasnije. Drago mi je da se nije zavrshilo veoma loshe po Maki.
Suzume je uspela da zasere jedan Springboard, ali nema veze, ni godinu dana nije u TJPW, a bori se u chetvrt finalu Tokyo Princess Cup protiv Maki Itoh, dozvoljeno je da malko ukaka situaciju.
Bilo je mnogo situacija u kojima sam mislio da je to to i da tje Maki da izgubi, ali na kraju Maki radi Boston Crab, a onda Itoh Punish, a Suzume se predaje. Maki je na kraju mecha izgledala kao da ju je muzh isprebijao, ali pobeda je njena.
Drugi mech
Miu Watanabe VS Yuki Aino
Rekoh ranije da mi je pomalo chudno gledati Yuki u jedan na jedan mechevima, ali u ovom je bila veoma dobra. Miu je odrzhavala kvalitet tokom mecha, a Yuki ju je poprilichno muchila u pochetku. Nije joj dala mnogo prostora da se bori, vetj se trudila na sve nachine da je izlomi.
Yuki Aino je dala sve od sebe da unishti Miu, odradila je i fin Venus DDT na ivici ringa koji je izgledao bolno, ali Miu je uspela da odradi jeben Giant Swing pre toga. Yuki je odradila josh jedan Venus DDT, ali je Miu iskopala snagu iz Boga pitaj gde i odradila Tear Drop koji je bio dovoljan za pobedu.
Tretji mech
Shoko Nakajima VS Rika Tatsumi
Ovde se navija za Shoko, naravno. Hyper Misao mora biti osvetjena!
Mech je fino pocheo, a onda je Shoko botch-ovala Springboard, ali se nije dala zbuniti ni na tren. Shoko je nastavila da trchkara po ringu i za sobom povlachi Riku, ali Rika je na to odgovarala lomljenjem nogu i chlanaka. Pomalo me smaralo to shto se Rika fokusirala na Shokoine noge, ali ok, ipak joj je Dragon Screw jedna od specijala.
Cure su se dugo borile van ringa i vratjale natrag, pa ponovo iskakale van, a Rika je nastavila da smara polugama na Shokoinim nogama, kao i udarcima u njene noge. Stavljala je Shoko u Figure Four vishe puta, ali Shoko se nije dala zbuniti, uvek je uspevala da se iskobelja. Jednom je chak reverse-ovala Figure Four pa je Rika panichno morala da puzi do konopca, ali ju je dochekala Shoko sa 619.
Odlichno je izgledalo kada je Rika podigla Shoko i raznela joj kichmu o kolena, a onda je pokushala da je uspava davljenjem. Zeznula se Rika jer je pustila Shoko u pokushaju da uradi DDT, ali je Shoko to preokrenula u svoj DDT. Bilo je mnooogo momenata kada sam mislio da tje jedna od devojaka da pobedi, ali ni jedna nije htela da se preda. Obe cure nisu posustajale, bile su eksplozivne do kraja mecha, delovalo je kao da bilo ko mozhe da pobedi, ali onda se Shoko popela na poslednji konopac i odradila Senton Bomb kojim je zapechatila Rikinu sudbinu! Shoko Nakajima ide u polufinale!
Chetvrti mech
Mizuki VS Miyu Yamashita
Volim da gledam Miyu, a vala i Mizuki, tako da mi je ovaj mech bio uzhivanje.
Miyu Yamashita je silovito shaketala i shutala Mizuki, chak je na samom pochetku uspela da se zaleti dok je Mizuki bila van ringa i shutne je kolenom u lice. Mizuki se jedva uspela vratiti u ring, gde ju je Miyu dochekala i dohvatila. Stisla je Mizuki nogama oko stomaka, a Mizuki je pokushala da chupa Miyu za kosu. Komedija mi je kako je Miyu nonshalantno prst uperila u kosu i pokazala sudiji shta se deshava. Miyu je nastavila da pritiska Mizuki uz pod i udara je kolenima. U jednom trenutku je podigla Mizuki, okrenula je i nabila joj stomak na koleno.
Mizuki je uspela da se izvuche svojom gipkoshtju iz pina i skochi na Miyinu kichmu, a onda se popela na tjoshak i odatle odradila Dropkick koji je poslao Miyu na pod. Mizuki je imala fin pokushaj Crossbody sa poslednjeg konopca, ali Miyu se pomerila, a Mizuki se prosula po podu. Miyu Yamashita je odgovorila shutiranjem u glavu, a onda se zatrchala, odbila od tjoshak i shutnula Mizuki josh jednom u glavu. Miyu je pokushala poditji Mizuki za Attitude Adjustment, Mizuki se koprcala, ali je na kraju Miyu uspela da je nabije o pod, a zatim da joj lomi zglobove na ruci.
Mizuki je odradila predobar Double Foot Stomp dok je Miyu bila umotana u tjoshku a onda ju je poslala napolje van ringa. Dok je Miyu napolju, Mizuki se penje na vrh tjoshka i odatle radi Double Foot Stomp na Miyuin stomak, a zatim je vratja u ring. Miyu je odradila fin High Kick, a Mizuki se prosula ko mleko. Miyu je nastavila da je shutira dok je na podu, ali joj je dozvolila da se digne kako bi razmenjivale udarce u centru ringa. Miyu je odradila veoma lep Suplex, ali nije bilo dovoljno za pobedu, pa je josh jednom shutnula Mizuki u glavu, a onda je odradila prelep Attitude Adjustment. Avaj, ni to nije bilo dovoljno da se Mizuki ugrobari.
Miyu Yamashita je pokushala Skull Kick, ali ga je Mizuki izbegla i onda nastavila da vrti Miyu po ringu da bi joj na kraju odradila odlichan Suplex. Mizuki se penje na vrh tjoshka i odatle Radi Double Foot Stomp koji unakazhava Miyu, a zatim podizhe Miyu za Cutie Special. Mizuki pinuje Miyu i pobedjuje!
Bio sam uveren da tje Miyu Yamashita da pobedi, ali ne, Mizuki je uspela da pobedi trenutnu Princess of Princess Champion, a posle ju je teshila u ringu zato shto je slatkica :3 Chak i kada je Miyu izlazila iz ringa, Mizuki ju je uvukla u ring da popricha sa njom. Zahvalila joj se i pruzhila joj ruku, shto je Miyu prihvatila. Presladak zavrshetak, pogotovo kada Mizuki zavrishti "HAPPY HAPPY", a Miyu ponovi to za njom.
To je sve za danas!
Danas se odrzhalo polufinale, a sutra tje biti finale!
Datju sve od sebe da pishem o oba.
Hvala vam na pazhnji :3