• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Ovde mozhete videti deo treninga novajlije Yuki Arai. Miyu Yamashita i Miu Watanabe je bacaju i udaraju, a posle ide intervju koji se preskache :D

Endo Arisu je josh uvek pod utiscima rodjendana :3 Komedija mi je njena pijana faca na drugoj fotki.

No, sledetji That's JP-W show (na engleskom) tje da bude danas!
Yuka Sakazaki i Mizuki VS Shoko Nakajima i Raku. Must-see imho.

Ovonedeljni free mech je live! U pitanju je 24. april 2021.

Rika Tatsumi,Miu Watanabe, Mirai Maiumi, Suzume VS Miyu Yamashita, Yuka Sakazaki, Mizuki, Shoko Nakajima

Detalj iz jucherashnjeg That's JP-W. Shoko nazvala Yuku "Monkey" :ROFLMAO:

That's J-PW mech od shestog maja. Jedva ugrabih vremena za ovo.

Arisu Endo VS Hyper Misao

Komedija je slushati Arisu kako se trudi da pricha engleski, ali iznenadilo me je da se Hyper Misao veoma lepo snashla. "Hello big childreeeeeeen, I'm hero protecting love and peace." :3 Rekla je za Arisu da je "newborn baby" i da je za nju "too easy to beat".

Nakon shto je uletela Arisu, za njom utrchava i Hyper Misao. Kao i uvek, Misao ima keca u rukavu, Trazhi mikrofon i ponovo pozdravlja svu veliku decu i kazhe da ima posebno pravilo "Alice in hyperland match". Ukratko, best of 3 falls. Prvi fall "ne dodiruj konopac", drugi fall "ne prichaj engleski", tretji fall "one count falls". 😂 Hyper Misao pokazuje zashto mi je omiljena cura u TJPW, presmeshna je.

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg

Chim je mech pocheo, Misao je zavrnula Arisinu ruku i odvlachila ju je ka konopcu. Arisu se iskobeljala i pokushala je isto, ali ne mozhe tako lako protiv Hyper Misao. Ahahaha, jaoj, Misao hvata Arisu u submission, ali Arisu ne sme da dodirne konopac kako bi prekinula submission. 🤣
Arisu se iskobeljava i pokushava da gurne Hyper Misao u konopce, ali ne uspeva. Zaletje se da gurne Misao, ali Misao je prebacuje i nabija u konopce. Prvi poen za Hyper Misao!

Sada vazhi pravilo da ne smesh prichati na engleskom (dva puta), shto ne bi trebalo da predstavlja problem devojkama. Primetjujem da se assman kamerman vratio, s obzirom koliko chesto imam priliku da vidim Arisinu guzicu. AHAHAHAHAHAH! Hyper Misao drzhi Arisu u submission i genijalno joj kazhe neshto na foru "give up", ali na engleskom. Posle bacakanja po ringu, Hyper Misao ponovo hvata Arisu u submission, ali Arisu uspeva da dodirne konopac. Iznervirana jer je Misao ne pushta, Arisu zapomazhe "roooope". Sada ostaje da vidimo koja od njih dve tje po drugi put da kazhe neshto na engleskom. Hyper Misao pokushava da pinuje Arisu, ali na zhalost sudija ne stizhe da broji vishe od dva. Hyper Misao se buni sudiji da je trebalo da bude tri, ali izgovara "three" i to je to, poen za Arisu.

Sada vazhi tretje pravilo - one count je dovoljan za pobedu! Arisu se zaletje i tri puta dropkick-uje Hyper Misao, ali joj Misao ne dozvoljava da je pinuje. Zashto imam osetjaj da je Hyper Misao iskopala sebi grob shashavim pravilima? Arisu krpi noge od Misao, pokushava pin, ali sudija ne uspeva da broji do jedan. Isto radi i Misao, sa identichnim rezultatom. Hyper Misao radi crossbody, ali Arisu je okretje. Sudija ne stizhe da broji do jedan. Arisu radi dropkick ponovo, pada na Misao i taman kada sam pomislio da tje sudija da broji do jedan, Misao hvata konopac. Arisu pokushava da nabije Misao kolenom o pod, ali Misao to izbegava, pinuje Arisu... i sudija uspeva da izbroji do jedan! Hyper Misao je pobedila! Hyper Misao se smeshka u kameru i govori "easy, easy". Ja sam zadovoljan :3

55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg

No, ovo sam chekao da podelim sa svima, samo shto nikako nisam nalazio vreme.

misaodosrbije.jpg

Kada sam se probudio video sam ovo i taj dan sam mogao gacati po govnima, ali bih se i dalje osetjao super :3 Poshtovanje za tjirilicu!

Free mech za ovu nedelju. Odrzhan je chetvrtog maja ove godine. Sve 3 cure su odlichne u onome shto rade. Komentatori prichaju na engleskom!

Yuka Sakazaki VS Mizuki VS Shoko Nakajima

Yuka je komedija kao i uvek. Obichno me skichanje iritira, ali Yuka je preslatka kada radi to pa joj oprashtam. Scena kada Shoko i Yuka povlache jedna drugu kada pinuju Mizuki :ROFLMAO:
Yuka Sakazaki super izgleda sada sa par kilograma mishitja vishe, a vidi se da joj to i pomazhe kako bi lakshe vrtela ostale cure. Sada ima vishe smisla kada iz smeshan klovn mode predje u serious badass mode.

I da, u ovom videu mozhete videti Whirling Candy od Mizuki. Po meni jedan od najlepshih poteza u rvanju. Vredi spomenuti i Shoko koja je odlichna, uvek mi je impresivno koliko je agilna i jaka za curu visoku 147cm.
Ne bih da spoilujem ko je pobedio, ali sam umro od smeha kada Yuka nije uspela da pravilno zgrabi Shoko tokom pina, pa joj je bukvalno dzharala po medjunozhju. Oh well, greshke se deshavaju :3

Ovonedeljni free mech na youtube:

Yuka Sakazaki i Mizuki VS Arisu Endo i Suzume

Uvek je uzhivanje gledati kako su Yuka i Mizuki uigrane. Veoma zanimljiv mech, pogotovo za one koji gotive Yuku i njene grimase. Assman kamerman je tu da zumira u guzice kada je potrebno. :ROFLMAO:

Sve u svemu, kratak mech, ali vredi gledati!

In the other news:
Yuka Sakazaki i Miyu Yamashita potpisale ugovor o borbi za titulu Princess of Princess Champion. Jedva chekam da vidim to! Yuka u odelu je adorable :3

dobri su im ovi mecevi, samo ja bih stavio u ring i onako oko ringa ponegde nekakvog spatifilijuma i ostalih monokotiledona

Vratio sam se! Vreme je za:
Yes! Wonderland 2021

Show se odrzhao chetvrtog maja, ali nisam imao vremena da mu se posvetim. S obzirom da je Yes! Wonderland 2021 uvod u veoma bitan show koji tje se odrzhati sutra, vreme je da napishem koju. Ochekujem zanimljive mecheve iako znam rezultate nekih. Zbog kovid situacije u Japanu, Yes! Wonderland 2021 se odrzhao u praznom Korakuen Hall u Tokiju.

Kao i uvek, Sayuri Namba nas pozdravlja na pochetku, ali onda intervjuishe par devojaka. Pojma nemam shta ih je pitala niti shta su bili odgovori, ovaj put je sve bilo na japanskom, a nisam uspeo natji prevod. Nakon tog uvoda upadaju Up Up Girls da otpevaju "appu kikku", shto bih preveo kao "upper kick", valjda. Ako vas zanima pesma, mozhete je chuti OVDE.

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg

No, da pochnemo:
Prvi mech.

Mahiro Kiryu i Moka Miyamoto VS Pom Harajuku i Haruna Neko

Ne mozhe da mi dosadi Pom koja skakutje i pleshe dok Haruna ulazi u ring, i dalje fura samo jedan shtitnik za kolena, ali ok... skapiratje kad-tad. Netju duzhiti kao shto umem, ali moram retji da je bilo zanimljivo gledati ovaj mech. Haruna Neko ponovo iznenadjuje svojim umetjem hodanja po konopcu, a Mahiro Kiryu pokazuje da je ozbiljna i da je vredno trenirala. Mahiro zakucava Harunu sa finim dropkick-ovima, a Pom, kao i uvek, shutira cevanice. Jako bih voleo da se Pom potrudi i da je poguraju, jer je veoma simpatichna. Moka Miyamoto, chiji kostim jako gotivim, je fino napredovala od jula proshle godine kada se po prvi put borila. No, Pom baca Moku na pod, radi joj Pom De Justice, pinuje je .... 1, 2 i 3! Pom i Haruna pobedjuju zahvaljujutji Pominom pinu!

Sve u svemu, fin mech za pochetak showa. Pom i Haruna su bile bolje, a uspele su i da pokazhu da su veoma harizmatichne i simpatichne.

66.jpg55.jpg
77.jpg88.jpg

Drugi mech

Nao Kakuta, Marika Kobashi i Raku VS Hyper Misao, Nodoka Tenma i Yuki Aino

Awwww yis, ovo tje da bude dobro. Nodoka i Yuki unose Misao na ramenima, chisto zlato. Iako ne volim ove 6-woman mecheve, moram da gledam zbog Hyper Misao, ali se netju cimati preterano da piskaram. Pa da, ne mozhe ni da pochne mech a da se Hyper Misao ne kliberi. Misao i Bakuretsu sestre zajednichkim snagama bacaju Raku na pod, a onda Bakuretsu sestre podizhu Hyper Misao na ramena kako bi je bacili na Raku. Raku koristi njihovu sporost kako bi se pomerila, a Misao pada na pod.

Nao, Marika i Raku koriste trenutak da poslazhu protivnike po podu, a onda im trche preko stomaka par krugova. Raku ih pinuje sve tri, oyasumi express (fun fact, Raku se lozhi na vozove)! Ako iko mozhe da mi maaaaaaaalko promeni mishljenje o 6-woman mechevima, onda su to ove cure. Mech je pun demonstracije umetja i snage. Ne kapiram kako Hyper Misao uspeva da izgleda kao siledzhija kada ramenom sabija protivnike o pod, ali joj polazi za rukom. Ostatak mecha, na zhalost, nije bash najbolji. Bilo je smotanih momenata (Raku, o tebi pricham), ali Bakuretsu sestre su uspele da izvuku mech. Na kraju Nodoka Tenma uspeva da savije Mariku, pinuje je, i pobedi! Ne mogu mnogo da se bunim, tim u kojem je Hyper Misao je pobedio!

99.jpg00.jpg
111.jpg222.jpg

Tretji mech

Miu Watanabe i Yuki Arai VS Maki Itoh i Arisu Endo

Ovo je prvi mech u kojem tje Yuki Arai da se bori! Ona je chlan idol grupe SKE48 i povremeno tje se pojavljivati u TJPW. Ona ima ranijeg iskustva u kechanju, ali ne mnogo. Dakle, s obe strane imamo novajlije, kao i iskusnije cure. Yuki Arai ima beef sa Maki Itoh jer je ranije izgubila od nje, plus je Maki odluchila da joj nabije srednji prst u lice kada su se upoznavale.

Maki i Arisu ulaze prve uz Makinu pesmu, a Maki u svom stilu pozdravlja gledaoce sa "Hiiiii motherfuckeeeeeeeeeeeers!". Obe su preslatke i ultra simpatichne, ostaje da vidimo da li je assman kamerman spreman. Maki iz nekog razloga chesto gleda u kameru i smeshka se, ali isto radi i Arisu :3. Za njima upadaju Miu i Yuki. Svidja mi se kostim koji Yuki fura, podsetja na Sailor Moon, a uz to je slatka iako ima pomalo prevelik osmeh.

Novajlije su prve u ringu i assman kamerman je definitivno prisutan! Yuki i Arisu odmeravaju snage, ali Yuki ubrzo taguje Miu koja joj pomazhe zlostavljanjem Arisu pre no shto je taguje natrag. Yuki pokushava da pinuje Arisu, ali tek je pochetak mecha. Arisu uspeva da taguje Maki, koja izaziva Yuki da joj pridje. Maki se manje-vishe izhivljava na Yuki. U jednom trenutku Yuki nema snage da se digne, ali Maki ne koristi to kako bi je pinovala, vetj je ismeva. Maki nastavlja da bombarduje Yuki udarcima, pokushava da je pinuje, ali se Yuki iskobeljava. Maki nabija Yuki u tjoshak i pita nepostojetju publiku "ko je najsladji na svetu?" i dobija odgovor "Maki Itoh". Zadovoljna odgovorom, Maki urla "hvalaaaaa" dok shaketa Yuki.

Maki taguje Arisu, shto mozhda nije najpametnija ideja. Arisu u pochetku uspeva da bude jacha od Yuki, ali Yuki se ne predaje i uspeva da preokrene situaciju u svoju korist. Uspeva da povredi Arisu dovoljno da uspe da se dovuche do Miu i taguje je. Miu utrchava i nabija ramenom Arisu i Maki o pod. Obe ih nabija u tjoshak pa skache na njih, a onda ... podizhe ih obe u isto vreme i baca na pod! Dok je plesala na pochetku s ostalim Up Up Girls, kroz glavu mi je proshlo da deluje kao da je radila na ramenima i rukama, shto se i mozhe videti na slici u postu iznad, a izgleda da stvarno jeste radila na snazi. Svaka joj chast!

Maki bezhi iz ringa dok Miu dominira Arisu, ali Arisu uspeva da preokrene situaciju i savladava Miu dovoljno da uspeva da taguje Maki (da, da, dakanje, fight me lektore!). Maki bacaka Miu i uspeva da je taguje, ali sudija broji samo do dva. Miu uspeva da odradi backbreaker na Maki, a onda je hvata u Giant Swing i vrti sa lakotjom. Dakle, Miu je definitivno jaka, a izgleda odlichno kada to demonstrira. Miu Taguje Yuki koja uspeva da iskoristi to shto je Maki unishtena, ali Maki uspeva da se pribere i radi Itoh Special iz kojeg Yuki jedva uspeva da se iskobelja. Maki se pentra na tjoshak i radi Flying Big Head, ali Yuki se pomera i Maki ne pogadja metu. Yuki radi Axe Kick koji je vezhbala sa Miyu Yamashita, pinuje Maki... 1, 2, ali Arisu utrchava da spasi Maki. Yuki radi josh jedan Axe Kick, ali Maki ga blokira i headbutt-uje Yuki. Dok Yuki lezhi na stomaku, Maki joj radi Kokeshi koji pogadja Yuki u ledja. Maki urliche i hvata Yuki u Itoh Deluxe, a Yuki nema izbora osim da tap out-uje.

Maki Itoh i Arisu Endo su pobedile!
Nakon mecha, Maki se obratja Yuki, i, ako sam dobro skapirao, vredja je. Yuki ostaje u suzama dok Maki i Arisu napushtaju ring.

333.jpg444.jpg
555.jpg666.jpg
777.jpg888.jpg

E, sledetji mech je ono shto sam ja chekao!

Chetvrti mech

Yuka Sakazaki VS Mizuki VS Shoko Nakajima

Zashto je ovaj mech bitan? Zato shto pobednik ima pravo da se bori SUTRA (shestog juna) protiv Miyu Yamashita ili Riku Tatsumi (koja trenutno ima titulu) za Princess of Princess Champion. Da podsetim, Yuka nije izgubila tu titulu na okej nachin. Chetvrtog januara 2021. Rika Tatsumi je oduzela titulu od Yuke, ali Yuka se nije predala, vetj je sudija odluchio da je kraj mecha kako se Yuka ne bi povredila. No, na kraju ovog showa se bore Miyu Yamashita i Rika Tatsumi za titulu. Eto, ko pobedi izmedju ove tri cure motje da se bori protiv pobednika poslednjeg mecha za titulu. LET'S GO YUKA!!!

Shoko upada prva uz svoju AWESOME muziku, a i simpatichna je dok se krevelji i smeshka u kameru. Za njom upada Mizuki. Obozhavam njen nov kostim, odlichan je! A onda, AYAYAYAYAYAYAYAY pesma pochinje. Imam osetjaj da je Yuka i te kako svesna koliko njena pesma iritira, pa zbog toga cheka da prodje ceo intro kako bi se pojavila.

Mech pochinje i sve tri cure se pazhljivo odmeravaju. Yuka je u veoma dobrim odnosima sa obe cure, ali ubrzo odluchuje da tje zajedno sa Mizuki da napadne Shoko. S obzirom da ih Shoko dobro poznaje, brzo preokretje situaciju u svoju korist. Mizuki dropkickuje Yuku, a zatim isto radi i Shoko. Yuka odluchuje da se udruzhi sa Shoko, shto Shoko prihvata. Zajedno sabijaju Mizuki o pod, Yuka je pinuje, ali Shoko ne dozvoljava da Yuka pobedi. Par sekundi pokushavaju da pinuju Mizuki, ali ni jedna ne dozvoljava drugoj da pobedi. Shoko shutira Yuku u ledja, podizhe je i baca o pod, pokushava da pinuje, ali ne da se Yuka. Yuka uspeva da nabije Shoko u tjoshak, shutira je u glavu, penje se na vrh i radi flying elbow. Yuka pinuje Shoko, ali nishta od toga. Yuka se ponovo penje na vrh, ali Mizuki se pojavljuje i sprechava je u nameri da skochi na Shoko. Mizuki izbacuje Yuku iz ringa i dok se pentra na konopac mashe joj i viche "bye bye".

Mizuki skache na Shoko i odmah je pinuje, ali Shoko to brzo reverse-uje u pin. Sretjom, nishta od pobede. Njih dve se vrte po ringu, ali Mizuki uspeva da skochi na Shokoin (mrzim ovo) stomak. Shoko pokushava da natera Mizuki da submit-uje, ali se Yuka uz kikotanje prishunjava s ledja i baca ih obe na pod. Yuka pokushava da natera obe cure da submit-uju, ali Mizuki je hvata za kosu i chupa, na shta Yuka uzvratja udarcima u glavu. Nekako Mizuki i Shoko uspevaju da se dovuku do konopca dok ih Yuka jashe, i mech se nastavlja. Mizuki bezhi iz ringa, a Yuka nabija Shoko u tjoshak, zaletje se ka njoj, ali Shoko uspeva da izbegne to i uz pomotj Mizuki koja se pojavljuje niotkuda pinuje Yuku. Sretjom je Yuka zhenski Konan, pa uspeva da se iskobelja. Podizhe Shoko i radi joj Brain Buster. Mizuki navija za Yuku, ali Yuka nije od juche i momentalno je napada. Baca je na Shoko i pokushava da ih pinuje obe istovremeno. Grimase koje pravi Yuka su za poseban thread, zhiva komedija, josh kada progovori onim anime glasom, teshko je ne smejati se.

Yuka bombarduje Mizuki laktovima, pokushava da je pinuje, ali nishta od toga. Yuka pokushava Miracle Merry-Go-Round, ali Mizuki reverse-uje i skache joj na stomak (nije najsretnije pogodila pa joj je skochila na sise i pazuh). Mizuki dizhe Yuku, odbija se o konopac, a onda... WHIRLING CANDY! I dalje mislim da je Whirling Candy jedan od najatraktivnijih kecherskih poteza danas. Mizuki se pentra na konopac kako bi skochila na Yuku, ali Shoko se pojavljuje kako bi je sprechila. Shoko se penje na Mizukina ramena i baca je natrag u ring. Pokushava da pinuje, ali Mizuki uspeva da se pribere i onemogutji joj pobedu. Dok se Mizuki i Shoko rvaju, Yuka utrchava, podizhe ih obe na rame i radi im Miracle Merry-Go-Round. Yuka se pentra na konopac kako bi skochila na Shoko, ali Shoko to izbegava. Shoko hvata Yuku nogama za vrat i baca je o pod, pokushava da je pinuje, ali Mizuki utrchava i dropkick-uje Shoko. Mizuki izbacuje Yuku iz ringa i pokushava da se suprotstavi Shoko, ali Shoko joj radi 619. Mizuki pada na pod, ali Shoko je dizhe i radi Northern Light Suplex Hold. Yuka upada u ring kako bi prekinula Shokoin pin. Uspeva da pinuje Shoko i, kao shto sam pisao iznad, veoma nespretno hvata Shoko za medjunozhje, da ne kazhem "burla joj po p...", ali uspeva da pobedi!

Yuka Sakazaki tje da se bori sutra protiv Miyu Yamashita za Princess of Princess Champion titulu! Vreme je da joj se titula vrati!
Iako sam kachio ovaj mech iznad, okachitju ga josh jednom ovde. Sada mogu retji da sam pogledao ovaj mech na dva jezika. :3

1111.jpg2222.jpg
3333.jpg4444.jpg
5555.jpg6666.jpg
9999.jpg7777.jpg
8888.jpg0000.jpg

Last edited:
Idemo dalje, peti mech!

Yuki Kamifuku VS Hikari Noa
Mech za titulu International Princess!

Koliko god mi bila gotivna Kamiyu i njena in-ring persona, isto toliko mi je gotivna Hikari Noa koja je bila prva da se bori u TJPW hardcore mechu.
Kamiyu pochinje agresivno i ne daje mnogo prostora da Noa dishe. Nakon shto su se chupale za kosu i udarale, Noa uspeva da shutne Yuki van ringa. Borbu nastavljaju izvan ringa gde Noa dominia Yuki shutiranjem u ledja. Na kraju je nabija o metalnu ogradu. No, Noa nije zadovoljna, pa vadi stolice ispod ringa i slazhe ih na gomilu. Pokushava da podigne Yuki, ali se Yuki ne da i podizhe Nou i baca je o stolice. To joj nije dovoljno, pa stavlja jednu stolicu na Noin stomak i seda na nju. Yuki se vratja u ring, ali sa stolicom u rukama. Noa pokushava da se vrati u ring, ali je Yuki sprechava bacanjem stolice.

Nakon shto se Noa konachno vratila u ring, Yuki nastavlja da se izhivljava. Pokushava da natera Nou da submit-uje, ali Noa uspeva da se iskobelja. Yuki je nabija u tjoshak i pritiska joj vrat nogom, ali ni to nije dovoljno da se Noa pobedi. Yuki odbija Nou od konopac, Noa pokushava dropkick, ali Yuki ne naseda na to. Noa uspeva da zbuni Yuki i radi joj dropkick koji je shalje na pod. Noa se zaletje josh jednom i ponovo radi dropkick. Yuki pokushava da se podigne, ali tu je josh jedan dropkick da sprechi to. Noa radi josh dva dropkicka i Yuki konachno ne mozhe da se digne. Noa je zato podizhe i treska o pod, a onda joj radi dropkick u ledja. Noa pokushava da natera Yuki da submit-uje, ali Yuki se ne da i pokushava da dodje do konopca. Noa sprechava to tako shto joj radi Rolling Cradle. Pokushava da pinuje Kamiyu, ali ne uspeva zato shto Yuki reverse-uje to u pin, ali ni njoj ne polazi za rukom da pobedi.

Nakon shto su razmenile par udaraca rukama i nogama, Yuki pokushava da natera Nou da submit-uje, ali Noa uspeva da dodje do konopca. Yuki je podizhe i baca u tjoshak, a onda radi dropkick koji je izgledao jebeno brutalno. Yuki pokushava da radi Fameasser (Legdrop Bulldog), ali Noa uspeva da izbegne i radi lep suplex. Noa pokushava da je pinuje, ali Yuki se u poslednji tren dizhe. Yuki podizhe Nou i radi joj Brain Buster dok u pozadini Maki Itoh urliche i udara ring. Yuki se penje na konopac kako bi skochila, ali Noa dotrchava do nje i baca je na pod. Noa podizhe Yuki i radi joj Blizzard Suplex. Jedan, dva, TRI!

Hikari Noa je pobedila! Imamo novu International Princess!

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg

Shesti mech!
Mech za Princess Tag Team titulu!

O ovome sam prichao proshli put, Mirai Maiumi i Suzume su izazvale NEO Biishiki Gun, a Sakisama je prihvatila izazov. Sada je vreme da se taj mech i odrzhi!

Sakisama i Mei Saint-Michel (NEO Biishiki Gun) VS Mirai Maiumi i Suzume (BeeStar)

Beestar cure su u poslednje vreme dokazale da, iako nemaju mnogo iskustva, umeju brzo da napreduju. Bile su uspeshne kao tag team, a i solo. No, NEO Biishiki Gun nikako ne bi trebalo podcenjivati, pogotovo ne Sakisamu.

Beestar devojke upadaju prve bez mnogo teatralnosti, a za njima NEO Biishiki Gun uz teatralnost dostojnu francuske aristokratije. Suzume ne gubi vreme i napada Mei, ali Mei se iskobeljava i pleshe sa Suzume. Komedija je kako su se potrudili da Mei izgleda elegantno u plesu, dok Suzume zbunjeno i nezgrapno pokushava da isprati shta Mei radi. Suzume uspeva da pinuje Mei, ali Mei sa lakotjom uspeva da se izvuche i seda na Suzumina ledja i mimikom pokazuje kako ispija chaj. Suzume je iznervirano okretje i pokushava da pinuje. Mei se iskobeljava a Suzume promashuje dropkick. Sakisama pruzha ruku Mei, a Mei je taguje. Isto radi Suzume i sada su u Ringu Maiumi i Sakisama.

Na pochetku se ne deshava nishta zanimljivo dok dve devojke odmeravaju snage, a onda Sakisama pruzha ruku ka Maiumi. Maiumi prihvata pozdrav, ochigledno zaboravivshi s kim ima posla. Sakisama koristi trenutak nepazhnje i udara Maiumi, zatim je hvata za kosu i baca na pod. Sakisama taguje Mei koja prvo otrchava do Suzume kako bi je provocirala. Suzume pokushava da uleti u ring kako bi odgovorila na provokaciju, ali sudija sprechava to. NEO Biishiki Gun koristi to kako bi zajedno napale Maiumi, a Mei samo dokazuje zbog chega joj se smeshi svetla budutjnost u TJPW, pa i u kechanju - VEOMA je harizmatichna i simpatichna. Preslatka je, a i u isto vreme komichna. NEO Biishiki Gun odluchuje da je sada pravo vreme kako bi plesale po ringu i time blagoslovile sve seljake koji imaju sretju da ih gledaju. Maiumu koristi taj trenutak da podigne Mei i njenim nogama izbaci Sakisamu iz ringa, a zatim treska Mei o pod. Maiumi taguje Suzume, i sada je Mei sama u ringu protiv Suzume.

Suzume se odmah baca na Mei i pokushava da je pinuje, ali ne uspeva. Zatim joj zavrtje noge i pokushava da je natera da submit-uje. Mei se trudi da dopuzi do konopca, ali joj to ne polazi za rukom. Sakisama je hvata za ruku i dovlachi obe cure do konopca kako bi Mei uspela da uhvati konopac. Sudija primetjuje to, ali se Sakisama, kao i uvek, pravi blesava. Suzume pokushava da se obrachuna sa Sakisamom, ali sudija to ne dopushta. Maiumi pokushava da iskoristi trenutak nepazhnje sudije kako bi upala u ring i napala Mei, ali Mei odmah zove sudiju i upire prstom u Maiumi kako bi ukazala na nepravilnost. Dok se sudija svadja sa Maiumi, Mei kupi tacnu i napada Suzume. Suzume izbegava tacnu i pokushava da udari Mei, ali Mei dizhe tacnu i Suzume povredjuje shaku. Mei gura Suzume u konopac i baca tacnu na pod, lezhe ispred tacne kako bi Suzume preskochivshi Mei stala na tacnu i okliznula se, ali Suzume je upoznata sa Meinim trikovima i ne naseda na taj pokushaj.

Mei dizhe tacnu i pokushava da udari Suzume, ali je Suzume dropkick-uje i shalje na pod. Dok se Mei uvija po podu od bolova, Sakisama grabi Suzume za kosu i povlachi je. Sudija to primetjuje i odlazi da se raspravi sa Sakisamom. Ta rasprava je bila dovoljna da Mei dodje sebi i postavi tacnu na pod, a onda Sakisama pushta Suzume. Mei hvata Suzume i nabija joj glavu o tacnu na podu. Mei pokushava da natera Suzume da submit-uje, ali Maiumi iznervirano uletje u ring i udara Mei, zatim se zaletje i napada Sakisamu. Sudija to primetjuje i odlazi da se obrachuna, a Mei to koristi kako bi dropkick-ovala Maiumi van ringa gde je dochekuje Sakisama. Dok se Sakisama obrachunava sa Maiumi van ringa, Mei unutar ringa unishtava Suzume. Na kraju Mei taguje Sakisamu koja nastavlja da urnishe Suzume. Suzume uspeva nekako da dodje sebi i udara laktovima Sakisamu u grudi, ali Sakisama kao da ne osetja nishta.

Sakisama izbacuje Suzume van ringa i odlazi po svoju ruzhu. Sudija primetjuje to i raspravlja se sa Sakisamom dok van ringa mali goblin Mei skache po Suzume. Mei ubacuje izubijanu Suzume natrag u ring, a Sakisama konachno baca svoju ruzhu van ringa. Sakisama staje jednom nogom na Suzume kako bi je ponizila i pinovala, ali Suzume uspeva da se izvuche. Sakisama udara Suzume kolenom u lice, a onda je dizhe za Brain Buster. Suzume uspeva da reverse-uje i pinuje Sakisamu, ali Sakisama se izvlachi. Naravno, assman kamerman je tu da snimi dve guzice u isto vreme, jer tako je u mogutjnosti. Suzume uspeva da taguje svoju partnerku Maiumi, koja veoma agresivno napada Sakisamu.

Nakon shto je Maiumi izbubala Sakisamu, hvata joj ruchni zglob u judo polugu, ali Sakisama uspeva da se odbrani udarcima kolenom u glavu. Koliko god da se Sakisama trudi da uradi neshto, Maiumi uspeva da preokrene to u svoju korist. Na kraju Sakisama iznurena i izudarana uspeva da dopuzi do Mei i taguje je. Mei pokushava da pinuje izmuchenu Maiumi, ali nishta od toga. Mei se kliberi po konopcu i demonstrira koliko je slatka pre nego shto skochi Maiumi na ledja. Maiumi uspeva nekako da preokrene situaciju u svoju korist i brutalno dropkick-uje Mei pre no shto odpuzi do Suzume kako bi je tagovala. Suzume se zaletje i dropkick-uje Mei, zatim je podizhe i shaketa. Suzume se odbija od konopca i josh jednom dropkick-uje Mei. Pokushava da pinuje Mei, ali Mei josh uvek ima snage da se odupre. Mei uspeva da dropkick-uje Suzume u nogu, a onda joj zavrtje nogu i demonstrira svoju gipkost, ali nishta od pina. Suzume pokushava da skochi na Mei s konopca, ali Mei veshto izbegava.

Sakisama upada kurchevito u ring ne marivshi na sudijino negodovanje. Sakisama i Mei zajedno odbijaju Suzume od konopca, ali Suzume uspeva da izbegne zajednichki napad. Za to vreme Maiumi upada u ring i jednim potezom reshava Sakisamu i Mei. Maiumi izbacuje ceo NEO Biishiki Gun iz ringa, a Suzume se penje na vrh ringa i skache na ceo tim van ringa. Suzume ubacuje Mei u ring i pokushava pin, ali nishta od toga. Devojke se vrte u krug pokushavajutji da pinuju jedna drugu, ali ni jedan pin se ne zavrshava pobedom, pogotovo jer Maiumi u poslednji tren sprechava Mei da pobedi. Sakisama takodje upada u ring, a sudiji je izgleda dosadilo da se trudi da im pojasni pravila. Sakisama slazhe oba protivnika na gomilu i pomazhe Mei da skochi na njih, ali BeeStar ekipa se izmiche. Maiumi radi brutalan lariat na Sakisami i izbacuje je iz ringa. Za to vreme Mei i Suzume pokushavaju ponovo da pinuju jedna drugu. Konachno Mei vidi da se Sakisama vratila do ringa i zaletje se ka njoj drzhetji Suzume oko vrata. Mei staje nogom na Sakisamine ruke i Sakisama je odbacuje kako bi se Mei okrenula u vazduhu i tresnula Suzume o pod.

Mei pokushava da pinuje Suzume, ali je Maiumi sprechava. Sakisama uskache kako bi pomogla Mei i napada Maiumi. Sudija vishe nema pojma shta se deshava i samo posmatra haos koji se odvija u ringu. Konachno Mei i Suzume ostaju same u ringu. Mei zavrtje Suzuminu nogu i lomi je kako bi naterala Suzume da submit-uje. Suzume ne mozhe vishe da trpi bol i tap out-uje.

NEO Biishiki Gun ostaju Princess Tag Team shampioni! Jebeno odlichan mech, s uzhivanjem sam gledao. Jedva chekam da Mei postane popularnija i da pochnu da je guraju, ona to definitivno zasluzhuje, a to pokazuje u svakom mechu.

111.jpg222.jpg
333.jpg444.jpg
555.jpg666.jpg
777.jpg888.jpg
999.jpg000.jpg

Sedmi mech
Borba za Princess of Princess Champion titulu!

Rika Tatsumi VS Miyu Yamashita

Bitno je napomenuti da je Miyu Yamashita izgubila Princess of Princess Champion titulu na Yes! Wonderland 2019 kada ju je Shoko Nakajima sabila.
No, prva u ring ulazi Miyu, a ja uvek volim da gledam njene ulaske. Skoro uvek ima badass izraz lica, osim kada joj neko izmami osmeh. Za njom upada i Rika nosetji svoj pojas.

Prvih par minuta su spori dok se cure rvaju i odmeravaju snage, ali Miyu uspeva da high kick-uje Riku, a zatim je pinuje. Rika uspeva da se iskobelja, ali se odkotrljava van ringa kako bi doshla sebi. Miyu je posmatra iz ringa neko vreme, ali onda i ona odlazi van, ali samo kako bi vratila Riku u ring.

Miyu nabija Riku u tjoshak i shutira je u rebra, a onda se zaletje i naskache laktom u Rikino lice. Miyu pomera Riku u sredinu ringa, podizhe je dovoljno da mozhe da sedne, a onda je shutira u ledja. Miyu pokushava pin, ali nishta od toga. Miyu josh jednom shuta Riku, a onda joj stavlja ruku u polugu. Sretjom, Rika uspeva nogom da dodirne konopac, a Miyu je pushta iz poluge. Rika konachno uspeva da kontrira Miyu i radi joj Hip Attack. Rika gura Miyu u konopac, Miyu se odbija, ali je Rika dochekuje s josh jednim Hip Attack. Miyu pokushava da se podigne, ali je dochekuje josh jedan Hip Attack. Rika podizhe Miyu, okretje je i baca u tjoshak kako bi Miyu visila naopachke. Zaletje se i radi joj Hip Attack u stomak, a onda se zaletje josh jednom i dropkick-uje je. Rika pokushava pin, ali nishta od toga.

Miyu uspeva da napadne, ali Rika skache na nju i stavlja je u submission hold kojem ne znam ime, ali odlichno izgleda. Miyu reverse-uje to u back breaker i dok se Rika uvija od bolova na podu, Miyu pada na nju uz shut u stomak. Mitu pokushava pin, ali to ne prolazi. Miyu baca Riku o pod i onda je hvata u Cobra Clutch, a za to vreme assman kamermana menja medjunozhje kamerman chije ime govori gde je fokus kamere.

Rika uspeva da se iskobelja i podigne na noge, ali je Miyu dochekuje shutom u stomak iz okreta. Miyu pokushava high kick-ove, ali Rika uspeva da ih izbegne i blokira. Rika uspeva da uhvati Miyinu nogu i radi Dragon Spin koji izgleda bolno. Dok Miyu cvili od bolova, Rika pokushava da je uhvati, ali se Miyu brani drugom nogom. Konachno Rika dovlachi Miyu do konopca i prebacuje jednu Miyinu nogu preko konopca kako bi je povukla ka dole i povredila. Riku sada stavlja Miyinu nogu izmedju dva konopca, zaletje se i radi dropkick u nogu. Rika stavlja Miyu u Figure Four, ali Miyu to nekako uspeva da reverse-uje i sada Rika urla u bolovima.

Devojke razmenjuju udarce laktovima, ali na kraju Miyu uspeva da ode do konopca. Penje se kako bi skochila na Riku, ali Rika dotrchava do nje i zavrtje joj nogu dok je povlachi ka podu. Rika stavlja Miyu u josh jedan Figure Four leg lock, ali nakon mnogo patnje, Miyu uspeva da se dovuche do konopca. Rika pokushava Dragon Twist of Fate, ali Miyu ne dopushta to i odbija Riku od sebe. Zatrchava se u pravcu gde je Rika i skache na tjoshak, odbija se jednom nogom od tjoshak a drugom udara Riku u lice (ovo uvek odlichno izgleda). Miyu odgurava Riku u tjoshak, zaletje se i skache kako bi je josh jednom shutnula u lice. Miyu podizhe Riku na ramena i radi Attitude Adjustment, pinuje Riku, ali sudija broji samo do dva.

Miyu se odbija od konopac, zaletje se ka Riki, ali Rika je dropkick-uje u cevanicu, a potom joj radi Enzuigiri. Rika hvata Miyu u sleeper hold. Miyu se skroz oklembesila, Rika je pushta na tren i hvata u Dragon Sleeper. Miyu jedva uspeva da se dovuche do konopca, a onda kamera pokazuje Yuku kako posmatra mech iz daljine 😂

Rika podizhe Miyu na konopac i prelazi na drugu stranu, hvata je za glavu i skache van ringa dok povlachi Miyu koja udara glavom o ivicu ringa sa sobom. Brutalno dobro je izgledalo! Rika vratja Miyu u ring i pokushava da je pinuje, ali Miyu se ne predaje! Rika podizhe Miyu i radi Dragon Twist of Fate. Rika se penje na konopac i radi Missile Hip, ali je Miyu hvata u vazduhu i reverse-uje u suplex. Miyu pokushava Attitude Adjustment, ali Rika reverse-uje u Dragon Sleeper. Miyu uspeva da se izvuche i radi high kick kolenom, ali Rika na to odgovara sa Hip Attack. Miyu uzvratja sa high kick-om u glavu, a Rika nakon toga radi Hip Attack ponovo, a zatim josh jedan Hip Attack. Rika se zaletje da napadne, ali je Miyu odbija sa Skull Kick (Spinning Back Kick). Rika pada ko pokoshena, Miyu je pinuje, jedan, dva .... nishta! Rika uspeva da se digne!

Miyu podizhe Riku na kolena i radi joj high kick u glavu. Rika pada u stranu, ali je Miyu podizhe kako bi odradila josh jedan Skull Kick. Miyu pokazuje rukama Riki da se digne, ali nakon shto Rika ostaje na zemlji, Miyu je podizhe na kolena. Miyu se zaletje ka konopcu, odbija se i zaletje se u Riku uz Crash Rabbit Heat (Running Single Knee Strike). Miyu pinuje Riku, jedan, dva, TRI!

Imamo novu Princess of Princess Champion - Miyu Yamashita! Takodje znamo protiv koga tje Yuka Sakazaki da se bori sutra.

Dok Miyu dolazi sebi, primetjuje da je Yuka Sakazaki, koja se dobro setja mecha iz 31. marta 2019. kada je izgubila Princess of Princess Champion titulu zahvaljujutji Miyu, posmatra iz daljine. Nakon shto je Rika izashla iz ringa, Miyu uzima mikrofon kako bi rekla par rechi. Na kraju zove Yuku da dodje u ring, shto Yuka prihvata. Na zhalost, ne razumem shta su prichale, ali Yuka se nije raspravljala mnogo, rekla je par rechi, bacila mikrofon i otishla van.

Na kraju Miyu kurchevito gleda u kameru, ali ipak uspeva da uputi gledaocima malen osmeh.

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

To je to za danas. Vidimo se drugi put. Kapiram da sutra netju pisati o celom eventu, vetj samo o mechu izmedju Miyu Yamashita i Yuka Sakazaki, ali mozhda budem dokon kao danas pa se raspishem.

Hvala na chitanju!

Vreme je za:

CyberFight Festival 2021 u Saitama Super Areni!

Ukratko, CyberFight je ime kompanije u chijem vlasnishtvu su chetiri wrestling promocije: Pro Wrestling Noah, DDT Pro Wrestling, Ganbare Pro Wrestling i, nama najbitnija, Tokyo Joshi Pro Wrestling. Ceo show je trajao skoro shest sati, a ja tju pisati samo o TJPW mechevima.

Prvi mech, ujedno i mech kojim je otvoren CyberFight Festival 2021

10-woman tag mech :rolleyes:

Mirai Maiumi, Suzume, Haruna Neko, Moka Miyamoto i Arisu Endo VS Nao Kakuta, Raku, Pom Harajuku, Mahiro Kiryu i Kaya Toribami

Da nema Pom ovde, ne bih mogao ni da se pretvaram da mi je stalo do ovog mecha. Mozhda ste primetili da vam je nepoznato ime Kaya Toribami, to je zato shto je ovo njen prvi mech. Deluje mi kul ona, sva je u crnom i fura masku! Do sada je samo Hyper Misao furala masku, kul je shto sada ima josh neko s maskom na licu.

Mahiro i Moka su prve u ringu. Mahiro demonstrira svoju seniornost, ali brzo taguje novu curu Kayu. Kaya se fino pokazuje, agilna je i spretna, a ume i fino da raspizdi nogom. Kaya taguje Raku, a Raku radi Oyasumi Express na Moki i pinuje je, ali nishta od toga. Moka odlazi do tjoshka i taguje Arisu Endo. Arisu ne gubi ni tren, zaletje se i dropkick-uje Raku. Zaletje se josh jednom i ponovo dropkick-uje Raku, a onda radi neuspeshan pin. Raku uspeva da ode do konopca i taguje Nao, koja se zaletje i sabija stopalom Arisu u glavu. Nao taguje Pom, a Pom uz osmeh prebacuje Arisu preko ramena i zaglavljuje joj ruke nogama dok je shaketa u grudi. Pom pinuje Arisu, ali to ne prolazi, obe cure se odbijaju od konopce, Pom pokushava Laforet Harajuku, ali Arisu uspeva da joj odgurne noge od sebe. Arisu joj staje kolenom na glavi u nabija o ring.

Arisu se kotrlja do konopca i taguje Suzume koja momentalno dropkick-uje Pom, zaletje se josh jednom i ponovo radi dropkick. Suzume hvata Pom oko glave i radi Bulldog. Suzume se penje na konopac i radi Crossbody Splash. Suzume pinuje Pom, ali to ne prolazi. Pom se nekako dizhe i shutira Suzume u cevanicu, zatim izbegava udarac i radi Laforet Harajuku. Pom taguje Kayu koja razmenjuje udarce sa Suzume. Kayu se zatrchava, skache na konopac kako bi se odbila i odradila kolut u vazduhu pre nego shto tresne na Suzume. Lepo je videti da se trudi u prvom mechu. Bezuspeshno pinuje Suzume, a onda taguje Raku. Raku hvata Suzume u Sleeper Hold, ali Suzume uspeva da se izvuche.

Suzume nekako uspeva da ode do tjoshka i taguje Harunu Neko. Haruna gura Suzume u tjoshak, a poshto je machka, grebe joj ochi, zatim skache na Suzume koja je na zemlji uz josh jedno grebanje ochiju. Suzume dolazi sebi i radi Sling Blade. Obe cure se kotrljaju u svoj tjoshak. Suzume taguje Nao Kakutu, a Neko taguje Mirai Maiumi. Maiumi radi brutalan Shoulder Charge kojim zakucava Nao o pod. Nao joj nabija nogu u glavu, ali Maiumi dolazi sebi i powerbomb-uje Nao. Nao taguje Mahiro, koja momentalno dropkick-uje Maiumi. Maiumi demonstrira silu, njeni udarci se glasno chuju i izgledaju siledzhijski. Maiumi suplex-uje Nao, pinuje je, ali Pom utrchava da sprechi brojanje, a zatim utrchava Moka kako bi sprechila Pom da pravi sranja tako shto joj radi Neck Breaker i shalje van ringa. Maiumi i Kiryu nastavljaju da se bore, Mahiro Kiryu radi Boston Crab. Maiumi pokushava da se domogne konopca kako ne bi submit-ovala, shto joj na kraju polazi za rukom. Maiumi hvata Mahiro u Double Wrist Lock i Mahiro urla od bolova. Kakuta i Raku uskachu kako bi pomogle i skidaju Maiumi sa Mahiro. Obe cure guraju Maiumi u konopac, ali ona se ne odbija vetj zaustavlja. Za to vreme Suzume utrchava i zbunjuje Kakutu i Raku, a onda se Maiumi zaletje i radi silovit Double Lariat.

U ringu ostaju same Maiumi i Mahiro Kiryu, Maiumi joj zadaje josh jedan silovit Lariat i pinuje je. Jedan, dva, TRI! Zavrshen je prvi mech, a pobedile su Suzume, Haruna Neko, Moka Miyamoto, Arisu Endo i Mirai Maiumi.

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg

Drugi mech

3-way Tag Match

Rika Tatsumi i Miu Watanabe VS Nodoka Tenma i Yuki Aino VS Shoko Nakajima i Hyper Misao

Nakon shto su sva tri tima utrchala, naravno da je mikrofon kod Hyper Misao. "Zdravo velika deco, ja sam Hyper Misao, a ona je veliki Kaiju visok 147cm. Mi smo Kyoraku Kyomei! Veliki Kaiju tje..." Shoko: "...UNISHTITI..." Misao: "...arenu, a ja tju je onda popraviti!"
Dok se njih dve shepure, ostala dva tima ih napadaju i mech pochinje!

Bakuretsu Sisters (Nodoka i Yuki) hvataju Misao i sabijaju je o pod ramenima. Hvataju Misao za noge i ruke, pa je rastezhu i ljuljaju. Za to vreme Rika i Miu ulaze u ring, Rika skache na Misaoin stomak. Dok se Misao vrti po podu u bolovima, Rika i Miu napadaju Nodoku i Yuki. Podizhu Nodoku i Yuki i bacaju ih na Misao. Bakuretsu sestre uspevaju da se pomere dok Rika i Miu padaju na Misao, a zatim je pinuju. Jedan, dva i nishta, tek je pochetak mecha. Dok se devojke shibaju, Misao pokushava da odpuzi do Shoko i taguje je, ali je sprechavaju u tome.

Trenutno su Rika i Miu zajedno sa Bakuretsu sestrama protiv Misao, ali Misao uspeva da izbegne udruzhen napad. Dok sudija pokushava da reshi situaciju, Misao uzima sprej i prska Nodoku u lice. Misao radi jedan Crossbody Splash, a onda taguje Shoko. Shoko se zatrchava, koristi Nodokina ledja kao odskochnu dasku i dropkick-uje Riku. Nodoka hvata Shoko i nabija je u tjoshak, ali dok se Nodoka zatrchavala, Shoko se penje na konopac i radi salto preko Nodoke. Shoko odbija Nodoku od konopca i radi Crossbody, a onda pin, ali nishta od pina. Shoko pokushava da podigne Nodoku, ali Miu Watanabe utrchava i udara ih, a zatim ih dizhe obe i radi Body Slam.

Miu taguje Riku koja se penje na konopac, naskache Miu u ruke, a onda je Miu baca na Nodoku. Danas je definitivno dan kada se Miu hvali svojom snagom. Miu podizhe Nodoku i radi Giant Swing. Dok Miu vrti Nodoku, Rika se zaletje i dropkick-uje Nodoku. Rika pinuje Nodoku, ali uspeva da je drzhi samo do dva. Bakuretsu sestre zajednichim snagama napadaju Riku i bacaju je na pod. Zaletju se kako bi se odbile od konopca, ali ih Misao i Shoko hvataju za noge, zbog chega sestre padaju na pod. Shoko uskache kako bi pinovala Riku, ali nishta od toga. Misao ulazi u ring da pomogne Shoko, zajedno nabijaju Riku u konopac. Shoko se zatrchava, deluje kao da tje da radi 619, ali ne! Iskache iz ringa na Bakuretsu sestre, dok se Misao obrachunava sa Rikom. Misao nameshta Riku u centar, a Shoko doletje i penje se na poslednji konopac. Shoko skache i radi odlichan Rider Kick. Shoko pinuje Riku, ali Yuki joj radi Senton kako bi je sprechila.

Yuki pokushava da uhvati Shoko, ali ne kapira koliko je Shoko brza. Shoko je gura u konopac i zaletje se. Shoko radi 619, ali Yuki uspeva da izbegne. Shoko se ne zaustavlja! Zaletje se i radi modifikovan Cazadora, a odmah zatim i 619 kojim pogadja Yuki u lice. Yuki uspeva da izbaci Shoko iz ringa, uz pomotj Rike koja momentalno radi Hip Attack na Yuki. Rika se penje na konopac i skache uz josh jedan Hip Attack, a onda radi RKO. Rika se penje na konopac da dovrshi Yuki, ali Nodoka je sprechava. Za to vreme Shoko utrchava i penje se na konopac sa Yuki, a onda je baca na pod sa Frankensteiner-om. Shoko pinuje Yuki, ali Miu uskache i skida je sa Yuki. Shoko pokushava Frankensteiner na Yuki, ali je Yuki hvata i podizhe na ramena. Yuki nosi Shoko do tjoshka gde je cheka Nodoka, a onda Bakuretsu Bulldog! Yuki misli da to nije dovoljno da se umiri Shoko, pa je podizhe za Facebuster, ali Shoko dolazi sebi. Misao za to vreme utrchava i radi HiPami Returns (Final Cut) na Yuki. Misao istrchava van ringa i napada Miu dok se Shoko penje na konopac. Shoko skache i radi Diving Senton na Yuki, pinuje je i pobedjuje!

Shoko Nakajima i Hyper Misao su pobednici!

55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

Tretji mech

Hikari Noa, Mizuki i Yuki Arai VS Yuki Kamifuku, Maki Itoh i Marika Kobashi

Chuje se Brooklyn the Hole i uletje Maki Itoh pevushetji svoju pesmu, a pridruzhuju joj se Marika i Yuki u refrenu. Za njima ulaze Yuki Arai, Mizuki i Hikari Noa (trenutna International Princess). Tim u kojem je Yuki Arai pruzha ruke protivnicima, shto protivnici prihvataju, ali koriste taj trenutak da ih napadnu.

U ringu ostaje dve Yuki, Kamifuku (Kamiyu) i Arai, ali to traje samo par sekundi. Mizuki i Noa uskachu da pomognu Arai tako shto odbijaju Kamiyu od konopac, a Arai je podizhe i baca na pod. Sve tri cure skachu na Kamiyu kako bio je pinovali, ali Kamiyu uspeva da se izbavi. Arai nastavlja da udara Kamiyu, a Kamiyu povlachi jednu ruku kako bi shto jache udarila Arai, ali poshto je to Kamiyu, naravno da je to prevara. Kamiyu drugom rukom prstima bode ochi od Arai, a onda je shutira u glavu.

Kamiyu taguje Maki Itoh, ali sve 3 devojke hvataju Arai i razvlache je preko konopca. Dok je Marika i Kamiyu drzhe nogama, Maki Itoh je udara u glavu. Maki gura Arai u tjoshak i penje se na nju. "Ko je najsladji na svetu?" -ITOH-CHAN!!! Nakon shto ju je udarala u glavu, Maki dovlachi Arai u centar ringa. Maki se zaletje u konopac, odbija se i Kokeshi! Maki pinuje Arai, ali nishta od toga. Maki taguje Mariku koja nabija Arai u tjoshak i chop-uje joj grudi. Marika pokushava da pinuje Arai, ali ne polazi joj za rukom, pa joj radi neshto nalik na Cobra Clutch. Nakon shto ju je izmuchila, Marika pokushava josh jedan pin, ali ne prolazi.

Marika taguje Kamiyu, a Kamiyu nabija stopalo u Araino lice, a onda je dropkick-uje. Kamiyu pinuje Arai, ali Arai nekim chudom josh uvek ima snage da se iskobelja. Kamiyu je shutira i pokushava da je podigne ali se Arai iskobeljava i uspeva laktom da obori Kamiyu na zemlju. Yuki Arai taguje Mizuki koja dropkick-uje Kamiyu, a zatim radi crossbody na Mariku. Mizuki udara Maki u glavu, ali poshto Maki ima tvrdu glavu, Mizuki zavrshava s povredom. No, Mizuki udara Maki u grudi i Maki pada pored ringa. Mizuki se penje na poslednji konopac i radi crossbody na Kamiyu, a zatim pokushava da pinuje, ali ne prolazi. Mizuki napada Kamiyu, ali se Kamiyu brani i radi Inverted Suplex Stunner. Kamiyu taguje Mariku koja utrchava uz dropkick na Mizuki. Marika ne gubi vreme i odbija Mizuki od konopac i josh jednom je dropkick-uje.

Marika pokushava da pinuje Mizuki, ali Mizuki to reverse-uje i radi foot stomp pre nego shto ode da taguje Hikari Nou. Noa odmah dropkick-uje Mariku i dok je Marika na podu, radi josh jedan dropkick, a onda i tretji pa i chetvrti! Noa prebacuje Mariku preko ramena, a onda joj radi josh jedan dropkick u ledja. Hikari Noa pinuje Mariku, ali Marika se izvlachi. Marika podizhe Nou, baca je na pod i radi Leg Drop, a onda pinuje, ali bez uspeha. Devojke razmenjuju udarce rukama, ali onda Noa radi Thrust Kick u Marikino lice, zbog chega Marika pada na pod oshamutjena. Noa podizhe Mariku, ali greshi, pa Marika to koristi za kontru i udara Nou. Marika dropkick-uje Nou, ali Noa uzvratja sa ... nekakvim Lariatom.

Marika taguje Maki Itoh, a Noa taguje Yuki Arai. Idol vs idol! Maki se smeshka, ali se Yuki zaletje i udara je. Maki se ponasha kao da je to ne pogadja ni najmanje i nastavlja da se smeshka. Maki je izaziva da je udara, ali joj ovaj put uzvratja. Maki silovito udara Yuki i shalje je na pod. Maki urliche na nju klasichnim Yakuza glasom "volela bi da si ja!" Yuki iznervirano ustaje i napada Maki, odbija je od konopac i Big Foot u facu! Yuki pinuje Maki, ali nishta od toga. Maki dolazi sebi i hvata Arai u Sleeper Hold, a onda joj radi Back Breaker. Maki okretje Arai i stavlja je u Boston Crab. Poshto Boston Crab nije dovoljan da Arai submit-uje, Maki joj stavlja koleno na ledja i nastavlja da je savija. Sretjom, Mizuki uskache da prekine to izhivljavanje.

Nakon shto su ostale devojke istrchale iz ringa, Maki podizhe Yuki i baca je o pod, a onda se penje na konopac. Maki skache da uradi Kokeshi, ali se Arai pomera. Noa se sa ledja pentra na konopac i dropkick-uje Maki. Mizuki se takodje penje na konopac i radi Foot Stomp na Makin stomak. Maki ostaje sama u ringu sa Yuki Arai. Yuki se zaletje i radi Axe Kick direkt u Makinu glavu, Maki pada ko pokoshena. Yuki pinuje Maki, jedan, dva, tr... Marika uskache i skida Yuki sa Maki. Noa uskache, podizhe Mariku ... JE BO TE kakav Suplex! Zvonilo je Mariki u glavi nakon toga. Nakon toga utrchava i Kamiyu i dropkick-uje Nou (ovo je takodje izgledalo odlichno, pogotovo jer je Noa savrsheno prodala potez). Sada ponovo upada Mizuki, skache na Kamiyu i WHIRLING CANDY! Moglo je bolje da izgleda da Kamiyu nije malko zasrala, ali okej, definitivno Kamiyu mora josh da vezhba, iako se vidi da je poprilichno napredovala, ali shteta da prelep potez kao shto je Whirling Candy ispadne prosechno.

Konachnu su Maki i Yuki same u ringu, Arai pokushava Axe Kick, ali Maki blokira i udara kontru, no Arai reverse-uje i pokushava pin. Jedan, dva, tr... ZA MALO! Yuki napada Maki, ali Maki to preokretje u svoju korist i radi DDT. Maki pinuje Arai, ali nishta od brojanja do tri. Maki je nervozna i urla, ali se smiruje i povlachi Arai u centar ringa, a zatim se penje na konopac. Maki skache i pogadja Kokeshi u Arain stomak. Maki hvata Arai u josh jedan Boston Crab, tj. verziju gde kolenom pritiska na ledja, a Yuki Arai nema druge nego da submit-uje.

Yuki Kamifuku, Maki Ito i Marika Kobashi su pobednici!

Maki na kraju pokazuje srednji prst Yuki Arai, a zatim odlazi.
00.jpg11.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
22.jpg99.jpg

Chetvrti mech, onaj koji smo svi chekali!

Borba za Princess of Princess Champion titulu.

Miyu Yamashita VS Yuka Sakazaki

Miyu je po tretji put Princess of Princess Champion, a ujedno je i prva cura koja je dobila tu titulu. Yuka je dva puta bila Princess of Princess Champion, a sada ostaje da vidimo da li tje postati i po tretji put.

Chuje se AYAYAYAYAYAYAYAY, ali Yuka malo troluje i pushta da pesma ide pre no shto se pojavi. Zatim polako ulazi Miyu dok se Yuka rastezhe u ringu.

Pre pochetka se rukuju devojke, bez ikakvih trikova. Interesantno je primetiti da, osim na pochetku, Yuka se uopshte nije smejala. Prvih minut dva devojke se rvaju po podu, prelaze iz jednog zahvata u drugi dok testiraju jedna drugu. Miyu je prva koja je pokushala pin, ali nije trajalo dugo. Devojke nastavljaju da se rvaju po podu, ni jedna ne ustaje. Trude se da uhvate jedna drugu u polugu, ali kad god jedna misli da je uspela neshto, druga ima spreman odgovor. Pokushale su davljenje, poluge na rukama i poluge na nogama kako bi jedna submit-ovala, ali ni jedna ne nalazi nachin da nadmudri drugu.

Konachno devojke ustaju, a Miyu hvata Yuku za vrat i prebacuje je preko sebe. Momentalno nakon toga obe devojke skachu na noge i merkaju se u nadi da tje pronatji nachin da uspeshno napadnu. Konachno, obe devojke dolaze u centar ringa, Miyu hvata Yuku oko glave, ali se Yuka izvlachi, hvata Miyu za nogu i rushi je na pod. Miyu se dizhe, ali je Yuka gura u tjoshak i zaletje se. Yuka skache na Miyu, ali je Miyu prebacuje preko konopca i shutira u grudi. Yuka na to odgovara takodje udarcem nogom. Yuka uskache u ring i skache na Miyu i radi Hurricanrana zbog chega Miyu leti na van ringa. Yuka se zatrchava, skache na konopac i odbija se van ringa uz kolut pre nego shto padne na Miyu.

Yuka ubacuje Miyu natrag u ring, pokushava da je pinuje, ali nije ni blizu pobedi nad Miyu. Yuka pokushava da shutne Miyu dok sedi, ali Miyu to izbegava, no Yuka odgovara brzim dropkick-om. Yuka shutira Miyu u glavu i udara je u glavu pesnicama. E, ovo je Yuka koju ponekad volim da vidim! Stavila je u stranu svoj cuteness faktor i shashavu lichnost kako bi se brutalno razrachunala sa Miyu. Dok Miyu lezhi u bolovima, Yuka ne prestaje da joj gazi po glavi. Yuka pokushava pin, ali nema nishta od toga. Miyu ustaje i gura Yuku u konopac, pa se zaletje i radi odlichan Lariat koji shalje Yuku na pod. Miyu pokushava pin, ali rano je za to, Yuka ima josh borbe u sebi. Miyu baca Yuku na pod, a onda se zaletje i uletje joj stopalima u ledja. Miyu ponovo pokushava pin, ali Yuka se izvlachi.

Miyu shutira Yuku u ledja, a onda u grudi. Yuka hvata Miyinu nogu i udara je u butinu, a onda se zaletje od konopac. Miyu je hvata i vrti, a onda je spushta direkt kichmom na kolena. Miyu seda Yuki na ledja i hvata joj ruku u polugu, ali Yuka ne submit-uje, vetj uspeva da se iskobelja. Dok se Yuka pridizhe i dolazi sebi, Miyu je odmerava i konachno plasira nogu u grudi, a Yuka pada na pod. Miyu skache, vrti se u vazduhu i koristi centrifugalnu silu (ok, netju vishe kenjati) kako bi udarila Yuku nogom u stomak. Nakon toga sledi pin, ali Yuka dolazi sebi. Miyu se zaletje od konopca, ali Yuka je podizhe i BAM, odlichan suplex!

Miyu bezhi u tjoshak, ali se Yuka zaletje, skache i nabija koleno u Miyu. Yuka se penje na drugi konopac, skache i radi Back Elbow koji shalje Miyu na pod. Yuka pinuje Miyu, ali Miyu se brzo dizhe. Yuka se penje na tretji konopac, ali Miyu se zaletje ka njoj kako bi je napala. Yuka uspeva da preskochi Miyu. Miyu se odbija od tjoshak ringa i pokushava da udari nogom Yuku, ali Yuka to izbegava. Yuka se zaletje i pokushava Lariat, ali Miyu to izbegava. Miyu se ponovo zaletje do tjoshka, Yuka je prati, ali Miyu se odbija i udara nogom Yuku u lice, a Yuka pada na pod k'o pokoshena. Miyu je pinuje, ali to ne prolazi, pa zbog toga Miyu podizhe Yuku za Attitude Adjustment, ali se Yuka iskobeljava i hvata je za vrat, a onda radi Backbreaker. Yuka se zaletje i radi Lariat, a onda momentalno pinuje Miyu, no Miyu dolazi sebi.

Yuka se penje na sredinu konopca na vrhu, ali joj Miyu prilazi. Yuka je odbija udarcem nogom u glavu i nastavlja da balansira na konopcu, ali se Miyu vratja i uspeva da pogodi nogom Yuku u glavu. WOW, Yuka nastavlja da stoji na konopcu, ali iznenada skache i dropkick-uje Miyu. Yuka pinuje Miyu, ali, na zhalost, nishta od pobede. Yuka penje Miyu na konopac u nadi da tje je odatle baciti u ring, ali Miyu podizhe Yuku na ramena. Sretjom Yuka uspeva da se iskobelja i udara Miyu u glavu, nakon chega Miyu pada van ringa. Miyu dolazi da napadne Yuku dok je josh uvek na konopcu, ali je Yuka hvata za hlavu i nabija je o chelichne stubove koji drzhe ring. Yuka podizhe oshamutjenu Miyu i JE BO TE Superplex na ivicu ringa!

Dok se Miyu trudi da dodje sebi, Yuka se zaletje i radi Lariat zbog kojeg obe devojke zavrshavaju van ringa. Yuka se vratja u ring i cheka da se Miyu vrati. Nakon shto se Miyu konachno vratila, a Yuka ju je chekala na konopcu, Yuka skache s konopca, ali poshto Miyu nije bila dovoljno blizu, ne pogadja je. No, Yuka pinuje Miyu, ali nakon shto je sudija odbrojao do jedan, Yuka pushta pin i pokazuje da nije zadovoljna. Yuka se ponovo penje na poslednji konopac i radi Mahou Shoujo Splash, a zatim pinuje Miyu. Miyu u poslednji chas odbacuje Yuku sa sebe. Yuka dizhe Miyu da odradi Miracle Merry-Go-Round, ali Miyu se iskobeljava i podizhe Yuku. Yuka koristi taj trenutak da uhvati Miyinu nogu nogama, a zatim je okretje i hvata u submission hold. Miyu se okretje i shuta Yuku u lice.

Miyu urla i podizhe Yuku na ramena, a onda joj radi prelep Attitude Adjustment, a onda bezuspeshan pin. Obe cure polako dolaze sebi, a onda Yuka konachno pokushava da udari shakom Miyu, ali Miyu se brani nogom. Obe devojke su u centru i razmenjuju udarce laktovima, ali na kraju Miyu hvata Yuku za glavu i udara je par puta laktom. Yuka je josh uvek na nogama i uzvratja udarce laktom, ali od jednom Miyu uspeva high kick Yuki u glavu. Yuka i dalje stoji i onda se okretje i petom udara Miyu u glavu. To nije dovoljno da neko poput Miyu padne, pa je Yuka udara laktom u lice, a Miyu konachno pada na pod.

Yuka se penje na tretji konopac. Da li je ovo kraj? Znamo shta sledi. Slingshot 450 Splash! No, Miyu uspeva da se pomeri, ali ni Yuka se ne povredjuje jer kao da je predosetjala shta tje se dogoditi, pa se nije 100% posvetila potezu, vetj je samo iskoristila ubrzanje da uradi kolut na podu. Yuka pokushava da podigne Miyu za Miracle Merry-Go-Round, ali se Miyu brani i udara Yuku kolenom u glavu. Miyu podizhe Yuku i radi joj Suplex. Yuka pokushava Skull Kick, ali se Yuka saginje, a potom podizhe Miyu i radi Miracle Merry-Go-Round. Yuka pokushava pin, ali nishta od toga. Miyu se dizhe i radi ODLICHAN Skull Kick. Yuka pada na pod. Miyu pokushava da je pinuje, ali Yuka se hvata za konopac. Miyu se odbija od konopac i radi Crash Rabbit Heat Yuki u glavu sa ledja. Izgleda je to to. Jedan, dva, tr... Yuka se dizhe!

Obe devojke su na podu, ali Miyu se dizhe, odbija se ponovo od konopca i Crash Rabbit Heat u Yukino lice. Miyu pinuje Yuku, jedan, dva, tri! Miyu Yamashita ostaje Princess of Princess Champion!

Malo je retji da sam se smorio, ali dobro, nije Miyu mogla da izgubi titulu tek nakon shto ju je dobila. Yuka lezhi na podu i pokriva lice dok plache, a oko nje su Mizuki, Shoko Nakajima i Yuki Aino koje je teshe. Nakon shto su doshle sebi, obe cure, Yuka i Miyu sede jedna ispred druge sa suzama u ochima. Yuka iznenada udara shamar Miyu i iznervirano izlazi iz ringa.

Odlichan mech, obe devojke su pokazale da su sa razlogom u samom vrhu TJPW promocije, a pokazale su i da su potrebne jedna drugoj kako bi napredovale. Veoma emotivan i zabavan mech. Iako nisam prizheljkivao ovaj rezultat, zadovoljan sam.

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg
44.jpg55.jpg
66.jpg77.jpg
88.jpg99.jpg

Za kraj, Yuka shamara Miyu:

Bonus uplakana Yuka :(

Hvala na chitanju! :3

Back
Top Bottom