• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC The Witcher (New Saga)

@Maxa nesto si pobrkao timeline, tj imaju dva jedan za knjige i jedan za igre posle tog dogadjaja, u tw2 objasne kako su oni u igrama zamislili sta se desilo posle incidenta sa vilama
pa ok, dva tajmlajna je nešto drugo, ovde se vodila polemika da se igra nastavlja na knjige :)

ali de fakto dva događaja povezuju knjige i igru: geraltova amnezija i vile, i rat nilfgarda sa ostatkom sveta/cirin ascendancy i kulminacija sretanja slavnog tria sa carem nilfgarda.

logicno mi je da bude ciri posto sam dobio takav kraj za w3, ciri je postala witcher

btw grafika i muzika su mi jako bitni za witcher igru, ne bi ni blizu proveo toliko vremena u tom svetu da nije izgledao odlicno i da soundtrack nije bio toliko dobar.

logicno mi je da bude ciri posto sam dobio takav kraj za w3, ciri je postala witcher

btw grafika i muzika su mi jako bitni za witcher igru, ne bi ni blizu proveo toliko vremena u tom svetu da nije izgledao odlicno i da soundtrack nije bio toliko dobar.
W3 je izgledao korektno ali ništa vanserijski za to vreme, svakako na nivou.

The Lynx School appeared shortly after the official extinction of the School of the Wolf, when its remaining members, among them the notables Eskel, Geralt of Rivia and Lambert separated after Vesemir's death.

One, continuing his work as the last active member of the School of the Wolf, Eskel marching east (Some rumors indicate that he ended up joining the School of the Manticore) and Lambert, marching south, together with his lover Keira Metz in search of a new life.

It also appeared, due to the intention of the veteran cat witchers to recover the caravan that was their school, which had been captured by soldiers.

Ma da ovo je fanmade nije po kanonu.

Last edited:
sem ciri zenski witcheri ne postoje? ....lynx bi stavio kao znak za zensku skolu.

Pa ovi nisu normalni. Umesto da se zavuku u rupu i da rade na igri, da bukvalno nikakav info ne daju fanovima, vec da vredno rade, oni opet manipulisu. Ova igra je na toliko dalekom stapu da je bespredmetno pricati o njoj.

Pa ovi nisu normalni. Umesto da se zavuku u rupu i da rade na igri, da bukvalno nikakav info ne daju fanovima, vec da vredno rade, oni opet manipulisu. Ova igra je na toliko dalekom stapu da je bespredmetno pricati o njoj.
Da imas makar osnovno znanje engleskog jezika znao bi da ne pricaju o Witcheru 4 nego o Unreal 5.0 enginu kao alatu.

Last edited:
Ne smeju da pominju igru da imaju imalo dostojanstva. Manipulatori lazljivi!

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Pricaju o nekim pristupima dizajnu i slicnim konceptima, ovo nema mnogo veze sa bilo cim sto zanima prosecnog gejmera.

Ma ne trebaju nista da pricaju nego da cute i rade! Pa de se pojave sa gameplaz trailerom na mesec-dva pre release-a. Ne, oni ce non stop da trtljaju o engine-u o alatima o kurcu, palcu narednih 6 godina da bi denis, eufrat i ekipa balavili i onda TRT MILOJKA

ELI5: Tako kompanije funkcionišu, pogotovo ako treba investitorima da polažu račune.

Back
Top Bottom