• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC The Witcher (New Saga)

Ja bih najvise voleo da budes neki totalno drugi witcher, po mogucnosti u proslosti, i da se jednostavno bavis witcherskim poslom - spajas kraj sa krajem, gladujes, cenkas se sa seljacima koji bi najradije da ti posle obavljenog posla zabiju vile u ledja, krpis zastarelu opremu, obnavljas zalihe napitaka (witcheri nisu pravili sopstvene napitke), izbegavas spletkarenja lokalnih vladara i njihovih dvorskih carobnica, i generalno vodis mizeran, skroman ali cestit zivot kao i vecina postenog naroda u tom univerzumu. Euro Witcher Simulator 1263

Ja bih najvise voleo da budes neki totalno drugi witcher, po mogucnosti u proslosti, i da se jednostavno bavis witcherskim poslom - spajas kraj sa krajem, gladujes, cenkas se sa seljacima koji bi najradije da ti posle obavljenog posla zabiju vile u ledja, krpis zastarelu opremu, obnavljas zalihe napitaka (witcheri nisu pravili sopstvene napitke), izbegavas spletkarenja lokalnih vladara i njihovih dvorskih carobnica, i generalno vodis mizeran, skroman ali cestit zivot kao i vecina postenog naroda u tom univerzumu. Euro Witcher Simulator 1263
Geralt nece biti sigurno posto je njegova prica zavrsena to su i sami rekli na kraju trilogije. Ovaj tvoj predlog mi se svidja ne bi imao nista protiv :)

Ne uklapa mi se nikako Ciri kao protagonista, ni zbog porekla, ni moci, ni sto je vec jedan od glavnih likova u dosadasnjim avanturama. Moze drugi deo sveta, moze i nesto iz proslosti, a ako stvarno imaju hrabrosti da rizikuju, moze i nesto kao Maleficent prica o Leo Bonhartu.

Ja bih radije nekog zanimljivog fiksnog karaktera, ipak je osecaj igranja malo drukciji kada prica prati nekog detaljno napravljenog lika.

A prelaz na UE5 je mozda i zbog lakseg zaposljavanja novih developera. Ko zna koliko ih je napustilo posle C2077 grind-a, a lakse ce privuci nove talente ako traze normalni UE5 skillset.

ciri je previše imba za igru u ovom okruženju, jedino da bude neki SF nastavak, da šeta po raznim realmovima :D

ali meni ovaj medaljon u snegu izgleda kao mačka, pretpostavljam neki potpuno novi cat school lik (ne bi me čudilo žensko).

@Undenis @nebojsa986 niste u pravu obojica, igra obuhvata paradoksalni bubble gde s jedne strane witcher 1 kreće bukvalno kao nastavak poslednje knjige, ali witcher 3 opet obuhvata veći deo poslednje knjige, tj događaje pre samog
stradanja geralta i jen

@Maxa nesto si pobrkao timeline, tj imaju dva jedan za knjige i jedan za igre posle tog dogadjaja, u tw2 objasne kako su oni u igrama zamislili sta se desilo posle incidenta sa vilama

Ili da rese problem na sledeci nacin, naprave narativ u kojem mozete birati vise likove, koji imaju svoj origin story koji sledis i da se ukrstaju u nekim delovimma i naprave mogucnost izbora. Bilo bi zanimljivo igrati kao vilenjak prosjak, ili sto spomenu Nebojsa Bonehart-placenik, ili jos bolje neka od kreatura koje Witcher ubijaju, iz njihove vizure bi igra bila jos i intrigantnija.

Mislim da nece hteti previse da komplikuju. Treba im jedna "bezbedna" fantasy RPG open world igra, da povrate ugled studija i naprave odskocnu dasku za buduce igre.

Ko zna posto stize tek za par godina, mozda ce je od starta praviti sa Nanite-om. Mozda dobijemo bas nenormalno good looking naslov.

Ne znam, bezveze mi da bude Cirilla jer ona jednostavno nije pravi Veštac (pre svega nije bila podvrgnuta Trial of the Grasses kao dete), ona je mnogo više od toga.

Back
Top Bottom