• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nema muke, jednostavnije je nego ubacivanje pirata na switchu.

Samo nemoj, bolje izbriši poruku, čodi će te prijavi.
Nisam mislio na muku/ lakocu pustanja romova....vec na mucenje sa losim framerate-om, stutterima/ shader cache itd.
Jos to nece biti kako treba na emulatoru.

Nece Čodili da prijavi...stari je on pirat, nekad bio, zaboravio je.

Ne može ovo da se igra, a da ne zaglaviš do kasno u noć.

Završio sam kompletno oblast koja je ekvivalent platou iz prve igre. Već se vidi da ovo nije revolucija kao BotW, što je i bilo očekivano, već evolucija svih koncepata koje je doneo. Video sam gomilu novih zabavnih interakcija i imao par galaxy brain momenata.
Sem očekivanih problema sa framerateom, jedino mi se ne sviđa što je borba praktično ista kao i ranije, mogli su bar ovaj bezvezni lock-on da poprave.

Biće ovo lagano goty, Zelda ne maši.

Već se vidi da ovo nije revolucija kao BotW
Znaci bio sam upravu za sve sto sam rekao jos posle onog trailera, drago mi je da i ti to konacno uvidjas, jbg neki moraju i da probaju igru da bi znali, dok neki znaju jos posle trailera, ali bolje ikad no nikad, ne treba izvinjenje, dovoljno je da ce te sad znati bolje pre nego sto krenete da skacete kad sledeci put izjavim nesto sto je ocigledno.

Znaci bio sam upravu za sve sto sam rekao jos posle onog trailera, drago mi je da i ti to konacno uvidjas, jbg neki moraju i da probaju igru da bi znali, dok neki znaju jos posle trailera, ali bolje ikad no nikad, ne treba izvinjenje, dovoljno je da ce te sad znati bolje pre nego sto krenete da skacete kad sledeci put izjavim nesto sto je ocigledno.

Buncaš.

Čini mi se malo lošije od BotW-a, ali može da se igra. Sad sam se spustio u regularan open world, videću kako ide.
Bice day one patch raste fps na 61,5 obecao Miyamoto. U inat nevernicima! 🦾😎

I dalje je igra lagano GotY a evo početak Maja, lomi Zelda kidalica mala igra van vremena

Ne znam sta jos treba da izadje do kraja godine, ali ako daju igru godine ovom paketu dodatnih misija za BOTW, bice vrh... ali obzirom kakvi su gaming novinari i da im je dovoljno da samo pise Zelda i obzirom na to da imamo nikad goru gaming godinu do sad, sve je moguce.
Realnost je da je ova igra zapravo BOTW 1.5... zapravo ni 1.5, pre bih rekao 1.3

Pa kako da ne pizdis, ako bude neka igra koja ce to vise zasluziti, a nece dobiti jer se ne zove Zelda...

Ti realno pizdis cak i ako je ne odigras (tokom tekuce GOTY godine).

dioegh.png

Pa kako da ne pizdis, ako bude neka igra koja ce to vise zasluziti, a nece dobiti jer se ne zove Zelda...
Nema to nikakvog smisla jer bilo je ranije Zelda igara koje nisu bile goty i nisu imale ocenu kao BotW. Jednostavno uboli su sa open air svetom...

Mnoge Nintendo igre dobiju losu ili osrednju ocenu, cak mislim da su pod posebnom lupom i mnogi recenzenti jedva cekaju da lupe losu ocenu.

Back
Top Bottom