• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendovi agenti pucaju pucaju seederima u glavu na kućnom pragu. Barem su se ispružili za 32GB kertridž.

Emulator se muci, al ko zna koji je hardver. Sigurno ce biti veliki push da se optimizuje makar da radi u smooth 30fps za pocetak.

Hmm jel ovo fake? otkud mu vec tolika srca i stamine, vise izgleda ko end game za botw... osim ako nije koristio cheatove...

Da li zaista hoces da znas? Ako ces igrati blizu premijere bolje da sam vidis.

Hmm jel ovo fake? otkud mu vec tolika srca i stamine, vise izgleda ko end game za botw... osim ako nije koristio cheatove...
Očito igru započinješ kao Link koji je taman prešao BOTW i onda se dogodi neka zavrzlama zbog koje izgubi sve moći i mora početi ispočetka. Ovo je prije te zavrzlame :D

Super je što neće morati da čekaju launch da krenu sa peglanjem emulatora.

Očito igru započinješ kao Link koji je taman prešao BOTW i onda se dogodi neka zavrzlama zbog koje izgubi sve moći i mora početi ispočetka. Ovo je prije te zavrzlame :D
Tako je počinjao svaki naredni OG God of War ako se dobro sjećam. Pakao.

Super je što neće morati da čekaju launch da krenu sa peglanjem emulatora.
Koliko sam video na redditu nece biti Ryujinx poboljsanja za TotK pre premijere igre. Nece da Nintendo bas totalno poludi. :D

Koliko sam video na redditu nece biti Ryujinx poboljsanja za TotK pre premijere igre. Nece da Nintendo bas totalno poludi. :D
Pa neće da puste release sigurno ali će raditi na njemu kapiram.

Ajde drugari sa modovanim switch-evima, neka radi torrent `The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [XCI]` punom parom. :D

Back
Top Bottom