- Reaction score
- 1,656
Brt pogresno,trebao si staminu da nabudzis,jer srca mozes kuvanjem da nadoknadis jelima koja daju zuta srca.Ugrabih 13. srce, sad najzad mogu da se posvetim stamini.
![]()
Brt pogresno,trebao si staminu da nabudzis,jer srca mozes kuvanjem da nadoknadis jelima koja daju zuta srca.Ugrabih 13. srce, sad najzad mogu da se posvetim stamini.
![]()
Možeš i staminu u bilo kom trenutku da regenerišeš, samo pauziraš i pojedeš.Brt pogresno,trebao si staminu da nabudzis,jer srca mozes kuvanjem da nadoknadis jelima koja daju zuta srca.
Znam naravno za to i koristim po potrebi, ali temporary srca se ignorisu za Master Sword.Brt pogresno,trebao si staminu da nabudzis,jer srca mozes kuvanjem da nadoknadis jelima koja daju zuta srca.
Toliko mape mi je ostalo neistrazeno, ima sasvim dovoljno da se stamina drasticno nabudzi.Ne postoji pogrešan način da igraš botw
E ovo nisam znao, posluzice ako nekad zaglavim tokom planirarenja.Možeš i staminu u bilo kom trenutku da regenerišeš, samo pauziraš i pojedeš.
Ma da,ali kada upotrebis jelo za staminu koju konstantno trosis i srca koja stoje treba ti puno puno manje hraneMožeš i staminu u bilo kom trenutku da regenerišeš, samo pauziraš i pojedeš.
Ne postoji pogrešan način da igraš botw
Znam naravno za to i koristim po potrebi, ali temporary srca se ignorisu za Master Sword.
Ја сам је завршио, иако сам се слично осећао, првих 15 сати сам био одушевљен, онда је већ почело да ми буде помало репетитивно, иако је било појединих момената и након тога који су били одлични. Једноставно мислим да Зелда није требало да иде у open world и да се због тога разводнило све оно што ваља (неки полу-отворени фазон са мањим деоницама за истраживање би много боље функционисао и без стандардних open world заврзлама као што су торњеви за откривање мапе, понављајући shrine-ови, fetch quest-ови који не доносе ништа битно, безброј collectables-a итд).Resio sam da zavrsim igru pre igranja nastavka i nasao save iz 2020. godine (3/4 zveri).
Meni je ova igra bila odlicna u prvih 20 sati, a onda me je smorila i samo sam prestao da igram. Da mi neko trazi da ocenim igru ne znam sta bih rekao, jer je igra imala nekoliko magicnih trenutaka, ali i dosta sadrzaja koji mi nije bio zanimljiv.
Jako me nervira Zeldin VA, nadam se da su promenili glumicu u novoj igri.
Ni ja nisam nikad završio. Koliko otprilike treba da se završi ako radiš samo osnovno?Meni je ova igra bila odlicna u prvih 20 sati, a onda me je smorila i samo sam prestao da igram.
40-50 сати, тешко да може мање кад играш први пут.Ni ja nisam nikad završio. Koliko otprilike treba da se završi ako radiš samo osnovno?