Jeste TLOU2 nivo [i malo jace] jer je radjeno sve sa TLOU2 verzijom engine-a. Moji utisci stizu na dan izlaska igre verovatno.mislim izgleda ovo bolje...ali ako vec pricaju rebuilt for ps5, od ps5 igre ocekujem vise, ovo verovatno nije ni tlou2 nivo.
Dzabe sve, gde je puzanjeJeste TLOU2 nivo [i malo jace] jer je radjeno sve sa TLOU2 verzijom engine-a. Moji utisci stizu na dan izlaska igre verovatno.
То ће у следећем римејку да убаце за 3-4 године.Sad sam tek skontao da ajde sto puzanja nema, nema ni dodge poteza... bas jadno od njih, da to nisu mogli da ubace kao u Tlou 2 a poboljsalo bi sam gameplay mnogoo
Jest’, pa da ne može posle da se ustane kad se ispruži.Što se dodge-a tiče mogu da razumem zašto nije ubačen, Joel je matorac od 50+ godina, nije agilan kao devojčurak od 19 god (Ellie u Part II) a vala nije ni nindža kao Nathan Drake. Prone su mogli da ubace, tu se slažem.
Nema, mape i borbene arene nisu napravljene sa viskom travom u vidu.pa el ima potrebe za puzanjem u igri?
Ма знају Чоди да би се навукао и прешао по шести пут, зато ти не дају.Pa gde je free trial mamu im lopovsku?Jel su rekli premium users free trial day 1? Hteo sam da bacim oko na igru, ne bih je igrao i da je imam jer sam presao bar 5 puta za ovih 9 godina