• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Trenutno traje snimanje u Edmonton-u, dve ulice su pune rusevina, a nasli su i jednu sudsku zgradu koja lici na ulaz od Capitol Buildinga iz igre.

20211012_1454050lka8.jpg

20211012_150508eojer.jpg

20211012_152727q7j16.jpg

20211012_152656e3jqf.jpg

20211012_15274363k9m.jpg

20211012_15380329j8b.jpg

20211012_153836bnjjs.jpg

Video pogled na setove

I samo snimanje

OK izgleda adaptacija Downtown i Capitol delova igre odmah van Bostonske safe zone iz koje su izasli sa Ellie. Pitam se hoce li biti penjanja na krov muzeja. :)

Last edited:
FB10qZxWEAIcjHm

Sad jos samo da neko uslika "Dawn of the Wolf" poster. :D

edit-

Last edited:
Kontam ako je key role da će glumiti Davida, jer sve ostale uloge su već cast-ovane.

Dobar izbor za Davida, ali on bi mogao biti i Bill.

Jos nije objavljeno ko ce biti doktor u bolnici na kraju, Sam i Henry u Pitsburgu...

Prvo sam pomislio Bill, ali on je već cast-ovan. Eventualno otac od Abby mi isto pada na pamet.

Totalno sam promasio/zaboravio vest da je Bill castovan. Brukanov iz Chernobyl-a! :D

Znaci ipak je Bill.

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Serija je ovim potezom podignuta na jos veci nivo. Ne bi me cudilo da za David-a odaberu nekog veoma poznatog glumca.

upravo sam prešao tlou kec, nikad spoilovan. :D

radije bih da vidim nicka u ulozi billa nego dejvida :)
može edrijen brodi recimo za dejvida...

upravo sam prešao tlou kec, nikad spoilovan. :D

radije bih da vidim nicka u ulozi billa nego dejvida :)
može edrijen brodi recimo za dejvida...

ccc presao igru a nigde utisci.

meni je spoilovan deo tlou2, jebeni girlfriend watches boyfriend

Meni srećom nije, mada ja sam igrao na launch-u.

On topic: Obzirom da je Bill recast-ovan koga li će glumiti glumac koji je prvenstveno izabran za ulogu? Ili su ga jednostavno najurili 🤣

Za njega kazu da je "scheduling issue" bio razlog recast-u, sto se desava sa vremena na vreme, pogotovo sad za vreme korone kada se projekti mogu odloziti svakog dana zbog necijeg pozitivnog testa ili promena zakona u drzavama gde se snima.

Odokativno vidim da je on trenutno castovan u seriji "Our Flag Means Death" koja je pocela sa snimanjem ovog leta, ako je bilo nekih odlaganja zbog korone, mozda je to razlog zasto ne moze da se pojavi na TLOU setu.

Back
Top Bottom