• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC The Last of Us 2

ali ja nisam stekao da moram da prezivljavam u ovoj igri. u prvom delu i te kako, patrolirajuci zombiji su bili u glavnici, dok je ovde bukvalno rat. krenem da se sunjam, otkriju me, ustanem iz trave i cik cak bam bam. bas sam se osecao sto zdravkelja kaze, da idem da ih sve najbrutalnije pobijem, kao oluja da uletim i da raznesem sve. plus sto se opet lako mozes sakriti jer su poligoni za napucavanje ogromni i mozes da se igras sa njima

Aha bude ti cik cak kada te opali metak od puške u predelu torza, op ode više od pola healtha :D Vredelo bi i obrnuti na Grounded kad tad, e tu je sex.

ali ja nisam stekao da moram da prezivljavam u ovoj igri. u prvom delu i te kako, patrolirajuci zombiji su bili u glavnici, dok je ovde bukvalno rat. krenem da se sunjam, otkriju me, ustanem iz trave i cik cak bam bam. bas sam se osecao sto zdravkelja kaze, da idem da ih sve najbrutalnije pobijem, kao oluja da uletim i da raznesem sve. plus sto se opet lako mozes sakriti jer su poligoni za napucavanje ogromni i mozes da se igras sa njima

Spreman si za gejming penziju Time :D Bloater je sinoc pao iz prve na hard.

S’obzirom da sam dosta hvalio igru (TLOU2), sada ide jedna zamerka. Igra bi trebala da ima waypoint. Navescu primer. Naime, imamo 3 podrucja- A,B i C. Waypoint je na podrucju B. Ja se sunjam, steltom likvidiram jednog po jednog, pokusavajuci da nadjem izlaz. Obicno su to neka poluotvorena vrata, ventilacioni otvor, stepeniste, merdevine itd…Ja trazeci waypoint obidjem sva 3 podrucja pobijem sve neprijatelje, a waypoint mi bio bukvalno pred nosom, ali ga ja nisam primetio jer nikakvim promtom nije oznaceno. Idemo dalje. Pobijem combatom i vatrenim oruzjem 20 neprijatelja ispred bolnice, prodjem kroz WP, a Ellie se ponasa kao da ie i dalje jure, zureci prolazi i zamandaljuje vrata kontejnerom. 🥴Sretnem se sa Norom u bolnici, a ona joj kaze:“Ako me ubijes cuce svi napolju i dojurice ovde”- A ja rodjace pobio pola sela, cuo se vatreni okrsaj u celom Sijeltu.

Nisu žene za rat

Ako mi je igra dozvolila da ja odlucim kako cu da se obracunam sa neprijateljima (90% je to stealth) opredelim se za compat i noise okrsaj, zasto me igra i dalje tretira kao da me nisu primetili? Taj cut scene deo bi trebao da se menja u zavisnosti od opredeljena igraca

Takvi problemi su prisutni u 95% akcionih igara daleko smo od toga da se baš svaki segment adaptira u odnosu na postupke pogotovo u tim linearnim stori driven gde se toliko pažnje poklanja ambijentu dizajnu akciji...biće jednog dana i to rešeno. Možda bi biko moguće to da igra ima baš alarm kao mgs ovako je zajebano

Ima snimak na Jućubu kako je drugačija animacija u zavisnosti da li si ih pobio stealth ili combat pa uleteo u tu prostoriju dalje (kada zatarabi vrata itd)... Nije isto

Ima snimak na Jućubu kako je drugačija animacija u zavisnosti da li si ih pobio stealth ili combat pa uleteo u tu prostoriju dalje (kada zatarabi vrata itd)... Nije isto

hmmm.....da li si siguran?

Kakvo LUDILO od igre. Pomislih kraj kada ono ima JOŠ! 41 sat...@Revan moras ovo da igras!

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Kakvo LUDILO od igre. Pomislih kraj kada ono ima JOŠ! 41 sat...@Revan moras ovo da igras!

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Шта радиш 41 сат човече? :) Ја сам играо лагано и систематично, завиривао свуда па сам имао 28-29 ако се добро сећам.

Back
Top Bottom