- Reaction score
- 5,183
Ima gomila Playstationa 3 u igri. Ja najviše volim potajni rivalitet između ova dva stana koji su jedan preko puta drugog, jedan domaćinski, drugi nešto manje 

Ja ovo igram izuzetno sporo. Polako sa uzivanjem. Hocu da zavirim na svaku lokaciju. Inace igram na normal.Chodi radi speedrun na easy.
pazi....može, ali istina je da dosta filmova ne može....Nijedan film ne moze da proizvede osecaj koji sam danas osetio.
Narađenje-izvrsenje [emoji1] promenio tezinu, dalje idem na hard.Hard je bila taman tezina i za kec i dvojku. Ko pazi moze da sacuva dosta resurasa za trenutke kada bas hoce da zapuca. Mozes prebaciti tezinu u sred igranja.
Биће ти још непријатније и зајебаније кад будеш дошао до дела где чујеш звиждање.Uh sada one deonice gde ih je dosta sa kerovima znaju da budu jako zajebane. To je zato sto im je koncenracija velika na malom prostoru. Po nekoliko puta ponavljam deonicu jer cim me provale ide restart chekpoint. Iako je legitimno napucavati se, ja to ne volim- nije mi ovo Uncharted.