• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Boys (2019 - )

Jel potrebno da se gleda onaj isprdak Gen V pre 5. sezone? Ja sam gledao prve 3-4 epizode pre 2 godine i nisam mogao da se nateram da nastavim. I evo pokušavam da se setim, iako kritikujem The Boys kako su dolazile nove sezone - sećam se svega što se tamo desilo do sada, a Gen V baš ništa osim da ima puno likova raznih seksualnosti i polova...

Jel potrebno da se gleda onaj isprdak Gen V pre 5. sezone? Ja sam gledao prve 3-4 epizode pre 2 godine i nisam mogao da se nateram da nastavim. I evo pokušavam da se setim, iako kritikujem The Boys kako su dolazile nove sezone - sećam se svega što se tamo desilo do sada, a Gen V baš ništa osim da ima puno likova raznih seksualnosti i polova...
Imas ovde sekciju na kraju, sta je potrebno da se zna ukratko.

Zavrsila se serija. Prilicno meh poslednja sezona, ocigledno je skracivano, vrv planirana makar sezona vise, dosta je razbacano, nepovezano i glupavo. Finale nista posebno. Utisak je da su ovu sezonu koristili vise da pripreme gledaoce za novu seriju na kojoj rade, a ovo ostalo odradili cisto eto, da nekako dovrse.

Steta, jos jedna serija koja je obecavala, ali je na kraju sjebana losim odlukama. Posle trece sezone je krenula naglo da pada i vise nije uspela da se sastavi.

Antony Starr je bio najsvetlija tacka, odlican glumac:

Jedino o čemu su razmišljali u poslednjoj sezoni The Boysa je kako da izreklamiraju ovaj spinoff. Takođe izgleda i da su budžet za poslednju sezonu bili baš smanjili da bi snimili ovu novu seriju.

Baš je meh bila poslednja sezona, prva sezona je bila fenomenalna, svaka sledeća mnogo slabija od prethodne, jedino je 4. bila i slabija od 5. jer je bila mnogo glupa, poslednja bila samo baaaaašššš meh.

Seriju je sve vreme posle 1. sezone vadio Homelander, odnosno gluma Antony Starr-a, 2. je malo vadila i ona naci kučka, 3. malo i glumac koji glumi Soldier Boy-a, a autorima poslednjih sezona jedino moram da priznam da su ipak ispali u pravu a ja u krivu kada sam to kritikovao i mislio da je preterivanje: što su Homelander-a u tim sezonama zasnovali po Donald-u Trump-u.

Sve u svemu ja sam baš razočaran serijom, krenula je kao fenomenalna kritika superherojskih sranja, odraslih fanova koji luduju i filozofiraju o tim većinom ispraznim filmovima, kritika kapitalizma, konzumerizma, i levice i desnice,... da bi na kraju postala još jedno superherojsko sranje i kritika samo desnice.

Last edited:
Način
na koji su očetkali homelandara mi se nikako nije svideo...
Suviše je delovalo lako u odnosu na to šta su sve prolazili ranije kroz prethodne sezone....

Najveća i najužasnija kazna za njega bi bila da su ga ostavili u životu bez moći, ali su tu iznenađujuće malo ispoštovali originalni strip.

Back
Top Bottom